Şimdi Ara

Cardfinans 3 adet alışverişe 3*15tl puan (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
3
Favori
10.482
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dilemma_07

bende hem gold hem de premium var. premiumu yeni çıkarttım nedeni ne derseniz uçak bileti alımında puanlar 3 kat değerli kullanılıyor. gold daki puanlarımı premiuma aktardım ve uçak biletini bu karttan aldım. kısaca premiumla işim bitti. bu 45 tl puanıda premiumla kazandım. açıkçası riske girdim. puanları geri alırlarsada ilk önce itirazımı ederim olmazsa zaten kapattıracağım. denemekten birşey kaybetmem.

GOLD kartını da kullanıp puan kazandın mı hacım?
  • Vay vay vay, Finans yine yapmış yapacağını. Bence bu bilinçli yapılan bir hata, bundan güzel reklam mı olur? Bankalar 24 saat uyumayan canlı bir varlık gibidir. Yani bir hata varsa da anında farkına varılır ve düzeltilir, 2-3 gün beklenmez. Finansta her şey mümkün belki ama bu sistemsel olarak mümkün değil. Biliyorlar, ama kampanya bitiminde ne yaparlar bilemiyorum. Bende de Platin kart var, çok uzun zamandır kullanmıyordum, bu ay 3 adet otm ödeme verdim 45 TL indirim karşılığı. Birazdan Shell'e uğrayıp 3x15 şeklinde yakıt almayı düşünüyorum. Anladığım kadarıyla pos sınırlaması yok, garanti posundan yapılan alışverişlerde bile yükleniyormuş. Bakalım şansımı deneyeceğim, puan yüklenir ve kullandıktan sonra geri almak isterlerse düşünürüz bir çaresini. Kadir, bu pos olayı kesin mi? Çünkü Finans posu olan yakıt istasyonu yok denecek kadar az bildiğim kadarıyla. Diğer poslardan da oluyorsa kolay.

• Senelerdir her ay yüklü alışveriş yaparım daha cf den 5 tl bile para puan kazandığımı hatırlamıyorum..Axess bonus vb..diğerleri verir..Ancak cf nin çok cüzi bin tl ye 1 tl gibi puanlarından başka puan hatırlamıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexia

Vay vay vay, Finans yine yapmış yapacağını. Bence bu bilinçli yapılan bir hata, bundan güzel reklam mı olur? Bankalar 24 saat uyumayan canlı bir varlık gibidir. Yani bir hata varsa da anında farkına varılır ve düzeltilir, 2-3 gün beklenmez. Finansta her şey mümkün belki ama bu sistemsel olarak mümkün değil. Biliyorlar, ama kampanya bitiminde ne yaparlar bilemiyorum. Bende de Platin kart var, çok uzun zamandır kullanmıyordum, bu ay 3 adet otm ödeme verdim 45 TL indirim karşılığı. Birazdan Shell'e uğrayıp 3x15 şeklinde yakıt almayı düşünüyorum. Anladığım kadarıyla pos sınırlaması yok, garanti posundan yapılan alışverişlerde bile yükleniyormuş. Bakalım şansımı deneyeceğim, puan yüklenir ve kullandıktan sonra geri almak isterlerse düşünürüz bir çaresini. Kadir, bu pos olayı kesin mi? Çünkü Finans posu olan yakıt istasyonu yok denecek kadar az bildiğim kadarıyla. Diğer poslardan da oluyorsa kolay.

Sen yine Finansbak POS undan dene hocam. OPET ve PETROL OFİSİ'nde mevcut bu Poslar. İlk çekimde slibin altında yazıyorsa 15 TL kazandınız diye diğerlerini de çekersin garanti olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: yildirimr

quote:

Vay vay vay, Finans yine yapmış yapacağını. Bence bu bilinçli yapılan bir hata, bundan güzel reklam mı olur? Bankalar 24 saat uyumayan canlı bir varlık gibidir. Yani bir hata varsa da anında farkına varılır ve düzeltilir, 2-3 gün beklenmez. Finansta her şey mümkün belki ama bu sistemsel olarak mümkün değil. Biliyorlar, ama kampanya bitiminde ne yaparlar bilemiyorum. Bende de Platin kart var, çok uzun zamandır kullanmıyordum, bu ay 3 adet otm ödeme verdim 45 TL indirim karşılığı. Birazdan Shell'e uğrayıp 3x15 şeklinde yakıt almayı düşünüyorum. Anladığım kadarıyla pos sınırlaması yok, garanti posundan yapılan alışverişlerde bile yükleniyormuş. Bakalım şansımı deneyeceğim, puan yüklenir ve kullandıktan sonra geri almak isterlerse düşünürüz bir çaresini. Kadir, bu pos olayı kesin mi? Çünkü Finans posu olan yakıt istasyonu yok denecek kadar az bildiğim kadarıyla. Diğer poslardan da oluyorsa kolay.

Sen yine Finansbak POS undan dene hocam. OPET ve PETROL OFİSİ'nde mevcut bu Poslar. İlk çekimde slibin altında yazıyorsa 15 TL kazandınız diye diğerlerini de çekersin garanti olur.

üye işyeri olsun olmasın bütün pos cihazlarından deneyein oluyor ben bugün bakkal arkadaşımın axcess pos cihazından 3 defa 15 tl geçtim 45 parapuan yükledi :)

• quote:

Hocam sendede her kart var.

Şimdi Garantinin bazı posları her bankanın posu gibi çalışıyor, Yani üzerinde Garanti Stickeri olan pos ile Axess taksit yapabiliyorsunuz. Diger kartlar içinde öyle.

Petrol ofislerinde dikkatimi çekiyor, finansbank'ın kendine ait posunu görüyorum. Ama sizin oradakini bilemem.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: awakado

Arkadaşalar ben de card finanslıtım ama bu kampanyaya katılmayacağım, yanlışlık olduğu kesin. İşleyen kampanya aşağıdaki ilan. Kesin iptal edecekler puanları; sinir stres cabası. Kart kapatmaya kadar gidecek bu işler. MAceraya gerek yok bence. Yukarıdaki arkadaşların da dediği gibi sistem hatası var. Kart aidatını iptal etmeyen banka bedava puan vermez !!!

Bizce Finansbankta herşey mümkün

Cardfinans 3 adet alışverişe 3*15tl puan

Yeni kart alanlara puanı veriyorsa normal müşterilere niye vermesin. Ayrıca orada GO card ve Fix yararlanamaz diyor.

Ancak ben GO ile dün yararlandım Fix Card ile de arkadaşım yararlandı. Sistem sorunu olsa o kartlarla yine puan alınamaz. Burada 1 den fazla şart devre dışı bırakılmış. Bayram sürprizi de olabilir. Ayrıca konuya yaptığım alışverişin slibini de ekledim. Orada da puan için açıklama var.

Ben yanlışlık olduğunu düşünmüyorum. Çünkü şu saate kadar yanlışlık olsaydı üstünden 2 gün geçti arayıp bunu şikayet eden illaki olmuştur. Sistem açığı olsa kapatılırdı. Finansbank yaş yere basmaz çünkü

Ayrıca dönem içi hareketlerdede kazanılan puanlar için "CARDFİNANS GÜZELLİĞİ PARAPUAN KAZANIMI" yazıyor. Bir güzellik yapmış olamaz mı yani

Doğru diyorsun hocam, bankalar 7/24 çalışıyor zaten hata olsa idi şimdiye kadar hallederlerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Hocam sendede her kart var.

Şimdi Garantinin bazı posları her bankanın posu gibi çalışıyor, Yani üzerinde Garanti Stickeri olan pos ile Axess taksit yapabiliyorsunuz. Diger kartlar içinde öyle.

Petrol ofislerinde dikkatimi çekiyor, finansbank'ın kendine ait posunu görüyorum. Ama sizin oradakini bilemem.

Var var, hemen hemen bütün bankaların kartı var. Sıcak Fırsatları izleye izleye böyle oldu, hiçbirine de kart ücreti ödemiyorum. Axess ve YKB World aktif, diğerleri sadece kampanyalar için. PO ları sevmiyorum ben, Shell tercih ediyorum genelde, bakayım bir.

• quote:

quote:

bende hem gold hem de premium var. premiumu yeni çıkarttım nedeni ne derseniz uçak bileti alımında puanlar 3 kat değerli kullanılıyor. gold daki puanlarımı premiuma aktardım ve uçak biletini bu karttan aldım. kısaca premiumla işim bitti. bu 45 tl puanıda premiumla kazandım. açıkçası riske girdim. puanları geri alırlarsada ilk önce itirazımı ederim olmazsa zaten kapattıracağım. denemekten birşey kaybetmem.

GOLD kartını da kullanıp puan kazandın mı hacım?

Goldu denemedim ama birazdan avm ye gideceğim gidince mutlaka denerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Haber veren arkadaşa teşekkürler. Bugün Cartfinans gold kartım ile Finansbank anlaşması olmayan shell'den 15+15+20 benzin aldım. 45 TL hemen yüklendi, Metroda harcadım. İnşallah geri almazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancantürk

Haber veren arkadaşa teşekkürler. Bugün Cartfinans gold kartım ile Finansbank anlaşması olmayan shell'den 15+15+20 benzin aldım. 45 TL hemen yüklendi, Metroda harcadım. İnşallah geri almazlar.

Sanmıyorum 3 gün oldu, sonuçta bankalar 7/24 çalışmakta.

ama alabilirlerde.
  • quote:

Haber veren arkadaşa teşekkürler. Bugün Cartfinans gold kartım ile Finansbank anlaşması olmayan shell'den 15+15+20 benzin aldım. 45 TL hemen yüklendi, Metroda harcadım. İnşallah geri almazlar.

Neyse ki yeni konu açmadın da buraya yazdın
    Yoksa biliyordun neler olacağını
  • quote:

quote:

Mahmut daha layacak bir şeyler bulamıyor şu sıralar.

• kazanılan puanları kullanmayı deneyen oldumu ? kığılıda denedim olmadı ? 45 tl özel puan 8 küsürde para puan var diyo 8 i kullanmayı denedim yine kullandırmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: anl_clk

kazanılan puanları kullanmayı deneyen oldumu ? kığılıda denedim olmadı ? 45 tl özel puan 8 küsürde para puan var diyo 8 i kullanmayı denedim yine kullandırmadı

Birkaç arkadaş kullandım demişti.
  • quote:

quote:

quote:

Mahmut daha layacak bir şeyler bulamıyor şu sıralar.

Bu aralar Mahmut'a ekmek yok bizden. Bu konuyu biraz geç gördüm. Bırak konu açmayı faydalanmak için zor yetiştim.

• Net alışverişleri de geçerli mi?

USB Bellek falan alırız ya.
  • 2 kartımdan birine 45 tl geldi digerini su an denedim vermedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

2 kartımdan birine 45 tl geldi digerini su an denedim vermedi.

Demekki birden fazla kart için geçerli değil
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anl_clk

kazanılan puanları kullanmayı deneyen oldumu ? kığılıda denedim olmadı ? 45 tl özel puan 8 küsürde para puan var diyo 8 i kullanmayı denedim yine kullandırmadı

Birkaç arkadaş kullandım demişti.

ben kullandım, slipte 45 tl özel parapuanlarınızla, 11.57 tl genel parapuanlarınızla bedava alışveriş yaptınız yazıyor

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.