Şimdi Ara

Cardfinans 3 adet alışverişe 3*15tl puan (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
3
Favori
10.482
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgrdem

Bu akşam Opetten Cardfinans GO Kartımla, Finans POS'undan 3 kez 15TL'lik alışveriş yaptım her seferinde yükledi, sonrada 45TL'lik çekim yaptırdım puandan.

Puanlarında güncel göremeyenler genede çektirmeyi denesin çünkü benim slipte kendi puanlarımdan ayrı 'Özel Kampanya Puanı' adlı bölümden çekilmiş gözüküyor.

Konuyu açan ve fırsatı bildiren arkadaşa bir kez daha teşekkür ederim.
  • Kampanya bugün de devam ediyor mu?
  • evet bu gece içerisinde deneyen oldu mu arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: datox

Cardfinans'ın bu güzelliğinden umarım herkes yararlanmıştır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: datox

Cardfinans'ın bu güzelliğinden umarım herkes yararlanmıştır.

Haber veren arkadaşa TEşekkürler.

Puanları kaptık, hemende harcadım, neme lazım geri alırlarmı alırlar.
  • Geri alınır... ben uğraşmayacağım..
  • Bimeks içinde göndermezler diyorlardı sepete ürünleri attım olurmu olmazmı, doğrumu yanlışmı diye bocalarken en nihayetinde vazgeçmiştim ama alanlara gönderildi
    Bunda da o olaya istinaden alışverişleri tamamladım 45 tl geldi akşama kadar bekleyip geri alınmaz ise harcamayı düşünüyorum. Bi nevi eşeği sağlam kazığa bağladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: historical2012

quote:

CARDFİNANS sahiplerine duyrulur.
    Arkadaşlar dün cardfinansla cardfinans poslarından 3 adet 20 tl ve üzeri alışverişim oldu. her birine 15 tl, toplam 45tl puan verdi anında.

Hangi kampanya kapsamında yararlandınız?

Eğer yeni kart alanlara 45 TL puan kampanyasından faydalanarak aldıysanız ''yeni kart başvurularında'' diye başlığınızı düzeltin.

http://www.cardfinans.com.tr/cardfinans-kullanin/kampanyalar/kamp3654/45-tl-parapuan-kampanyasi.aspx

Alıntıları Göster
    http://www.cardfinans.com.tr/cardfinans-kullanin/kampanyalar/kamp3654/45-tl-parapuan-kampanyasi.aspx

burdaki kampanya sona ermiş görünüyor. bugün çekim yapıp puan alan arkadaş varsa yazabilir mi lütfen.

• Benim işlemim 00:00'dan sonra oldu arkadaşlar yani bugün 22 Ağustos içerisinde yaptım sorunsuzca.
  • Bugün Doctorcard ile deneyen oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 22 Ağustos 2012; 11:00:09 >
  • Bugün ekstrem geldi CARDFINANS GÜZELLIGI PARAPUAN KAZANIMI olarak gözüküyor aynı şekilde Kampanya ParaPuanı Kullanımı şeklinde harcama gözüküyor. Geri alım v.s söz konusu değil
  • bugun 20 tl alisveris yaptim finans posu 15 tl kazandiniz yazdi
  • pazartesi 2 alışverişim oldu kipa ve yemek 2 sinede 15 er tl verdi.salı günü 1 kez kipadan yaptım puan vermedi.sanırım 1 gün içinde 3 alışverişe veriyor puanı
  • Ben 45 tl kazandım daha fazlasını denemedim,

45 tl puandan fazlasını kazanan oldumu ?
  • fix card var bende...bu aksam denicem bende finansbank posu olan bp akaryakıt istasyonunda.
  • Bende dün 100 tl lik benzin aldım, 15 tl parapuan kazandınız yazdı...
  • Puanlarını kullanan arkadaşlar , kartlarınızı çok sık kullanıyormuydunuz ...
    Çağrı merkezi yetkilisi kartını 1 yıldır kullanmayan müşterilerimize yönelik bir kampanyadır şeklinde bana açıklama yaptılar ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mculhaci

Puanlarını kullanan arkadaşlar , kartlarınızı çok sık kullanıyormuydunuz ...
    Çağrı merkezi yetkilisi kartını 1 yıldır kullanmayan müşterilerimize yönelik bir kampanyadır şeklinde bana açıklama yaptılar ...

POS cihazından değilde 3 aydır internet üzerinden alışveriş yapıyordum. 3 ay önce normal alışveriş yapmışım Kipa'dan...
  • Ben de çoook uzun zamandır alışveriş için kullanmadım. Dün deneyemedim ama bugün önce markette deneyeceğim, olursa 2 kere de benzin için deneyeceğim. 15 TL ve üzeri harcamalarda veriyordu değil mi puanı?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.