Şimdi Ara

Cardfinans 3 adet alışverişe 3*15tl puan (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
328
Cevap
3
Favori
10.484
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mculhaci

Puanlarını kullanan arkadaşlar , kartlarınızı çok sık kullanıyormuydunuz ...
    Çağrı merkezi yetkilisi kartını 1 yıldır kullanmayan müşterilerimize yönelik bir kampanyadır şeklinde bana açıklama yaptılar ...

Sürekli kullanıyorum, ekstrem 1000 TL'den aşağı gelmiyor.Ayrıca 5 adet otomatik fatura bağlı.
  • beyler şimdi illa cardfinans posu lazım mı ? evden çıkıcam şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akin9934

Bugün ekstrem geldi CARDFINANS GÜZELLIGI PARAPUAN KAZANIMI olarak gözüküyor aynı şekilde Kampanya ParaPuanı Kullanımı şeklinde harcama gözüküyor. Geri alım v.s söz konusu değil

tartışma bitmiştir. ortada teknik hata falan yok o halde..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgi veren arkadaşa teşekkür ederim dün 45 lira puanı harcadım
  • arkadaslar boşuna ugraşmayın benim 30 tl parapuan ı geri almışlar. puanları kullananların hesabına - puan olarak yantırlar.şimdi bu bankayla münakaşaya girmeye gerek duymuyorum benim gözümde artık bitmiş bir kart olduğu için 3 ay sonra fatura talimatlarımın süresinin dolmasını bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

Bugün ekstrem geldi CARDFINANS GÜZELLIGI PARAPUAN KAZANIMI olarak gözüküyor aynı şekilde Kampanya ParaPuanı Kullanımı şeklinde harcama gözüküyor. Geri alım v.s söz konusu değil

Arkadaslar olay acıklıga kavustumu benımde ınternet subesını kontrol ettgımde cardfınans guzellıgı dıyor sıstem hatası olsa boyle bırsey olmaz sanırım.
    clubfınans doctor kartımla ıkı kez 20tl ustu alısverıs yaptım bır kezde sanal kartla alısverıs yaptım 3 kez guzellık kampanyasından 15 tl kazandıgım gorunuyor ınternet bankacılıgında. bende dun benzın olarak ıkı kez puan kullanarak 30 tl lık alısverıs yaptım ama hangı puanı kullandı bılmıyorum olayın acıklıga kavusmasını dort gozle beklıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: alperixx

arkadaslar boşuna ugraşmayın benim 30 tl parapuan ı geri almışlar. puanları kullananların hesabına - puan olarak yantırlar.şimdi bu bankayla münakaşaya girmeye gerek duymuyorum benim gözümde artık bitmiş bir kart olduğu için 3 ay sonra fatura talimatlarımın süresinin dolmasını bekliyorum...

Hah, biz sebeplenemeden patlamış kampanya. Var mı başka puanları geri alınan ya da eksi bakiye yazılan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazydentist

quote:

quote:

Arkadaslar olay acıklıga kavustumu benımde ınternet subesını kontrol ettgımde cardfınans guzellıgı dıyor sıstem hatası olsa boyle bırsey olmaz sanırım.
    clubfınans doctor kartımla ıkı kez 20tl ustu alısverıs yaptım bır kezde sanal kartla alısverıs yaptım 3 kez guzellık kampanyasından 15 tl kazandıgım gorunuyor ınternet bankacılıgında. bende dun benzın olarak ıkı kez puan kullanarak 30 tl lık alısverıs yaptım ama hangı puanı kullandı bılmıyorum olayın acıklıga kavusmasını dort gozle beklıyorum

sanal kartınız ile yaptığınız alışverişten puan kazandınız mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: anil

quote:

Orijinalden alıntı: crazydentist

quote:

quote:

sanal kartınız ile yaptığınız alışverişten puan kazandınız mı?

evet

• Bende su an baktım -45000 puan gözüküyor. İtirazımı yapacağım. İade etmezlersede zaten kartı kapatacaktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: levent06y

bilgi veren arkadaşa teşekkür ederim dün 45 lira puanı harcadım

Nerde harcadiniz? Finansbank puani harcayabilecegimiz nereler var?

• puanlar iptal edilmis 45 vardi sifirlamislar
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperixx

arkadaslar boşuna ugraşmayın benim 30 tl parapuan ı geri almışlar. puanları kullananların hesabına - puan olarak yantırlar.şimdi bu bankayla münakaşaya girmeye gerek duymuyorum benim gözümde artık bitmiş bir kart olduğu için 3 ay sonra fatura talimatlarımın süresinin dolmasını bekliyorum...

Arkadaşlar biz forumdonanım ailesi olarak nasıl böyle ağa yakalanırız. Böyle bir kampanyanın olmadığını çağrı merkezi açıkça söyledi. Helal olsun bankaya , hepinizi alışverişe yöneltti ...
    Ben bekledim , alışveirşi yapmadım. Olacaklar belliydi zaten ...
  • banada -45 yansıtmışlar
    yaklaşık 8 yıldır kullanıyorum şikayetim olmamıştı ama bu sefer kandırıldık, iptal etmeyi düşünmeye başladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biologist -- 22 Ağustos 2012; 18:04:59 >
  • Haber verdiğiniz iyi oldu, tam alacaktım cardfinansı
  • Meraktan soruyorum - puan olunca kartı kapatabiliyor muyuz?
  • Benim için sorun yok ben zaten harcama yapacaktım puanları kullandım yarın itirazımı yaparım kabul edilmezse kartı kapattıracağım. Gerekirse Gold kartım var onu da kapattırım.
    Bu arada cardfinans almayı düşünenlere kesinlikle önermiyorum. Eski cazibesi yok. Otomatik ödeme talimatları ve Ramazan kampanyası dısında puan kazanamıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick15 -- 22 Ağustos 2012; 18:12:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: biologist

banada -45 yansıtmışlar
    yaklaşık 8 yıldır kullanıyorum şikayetim olmamıştı ama bu sefer kandırıldık, iptal etmeyi düşünmeye başladım

Bence hataları var , ama bilerek kandırmadılar . Suç programı yapan kişinindir . Müşteri memnuniyeti bakımından puanları almamaları gerekiyor . Bence tüketici mahkemesine gidin . Bu hatayı yaptılarsa kimseyi de mağdur etmemeliler ...
  • valla ben 50 tl benzin zaten alacaktım. tek farkı parça parça ödemek oldu. puanın silinip silinmedigini bilmiyorum zaten puanı harcamadim.

yine de ayıp ettiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: yesil-111

Meraktan soruyorum - puan olunca kartı kapatabiliyor muyuz?

Alacaklarını alıyorlar ilk eksterede.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.