Şimdi Ara

Cardfinans 3 adet alışverişe 3*15tl puan (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
3
Favori
10.533
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sabah carrefoura gittim deneme amaçlı kontör aldım 20 liralık o da ne 15 lira yüklenmiştir visanıza çatır çatır yedim. çatır çatır alırlarsa da kapatırım. Gerekirse de o parayı öderim gene kapatırım. Çok iyi oldu ilaç gibi Çarşamba perşembe cuma belli olur ak koyun kara koyun, kime koyuncaksa
  • az evvel 20 tl lik işlem yaptım ancak daha muhasebeleşmemiş görünüyor. karta borç yansıyınca bakarım puan yüklendi mi diye. bu arada hala puan veriyor değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkozgen

az evvel 20 tl lik işlem yaptım ancak daha muhasebeleşmemiş görünüyor. karta borç yansıyınca bakarım puan yüklendi mi diye. bu arada hala puan veriyor değil mi ?

İnternet şubesinde gözükmüyor. Ben alışverişten hemen sonra ATM'den baktım 45 TL parapuan gözüküyor.
  • 2 kez 15 tl'lik mazot aldım, her birine 15 tl verdi, peşinden 20 tl çektirdim ona vermedi. Ben de 15 tl çektirince veriyor diye 15 tl daha çektirdim ona da vermedi:)
    Ama olsun 30 tl aldık 65 tl'lik mazota. Daha dün ramazan kampanyasından 75, otomatik ödemeden de 15 tl, toplam 90 tl parapuan harcamıştım. Haber verene de Finansbank'a da teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Orijinalden alıntı: cancantürk

Haber veren arkadaşa teşekkürler. Bugün Cartfinans gold kartım ile Finansbank anlaşması olmayan shell'den 15+15+20 benzin aldım. 45 TL hemen yüklendi, Metroda harcadım. İnşallah geri almazlar.

Sanmıyorum 3 gün oldu, sonuçta bankalar 7/24 çalışmakta.

ama alabilirlerde.

Şu an çağrı merkzlerinde her departman hizmet vermemekte , bayram dolayısı ile . Alırlarsa çok komik olur ...

• Cardfinans posuyla Real'de denedim ama puan vermedi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

az evvel 20 tl lik işlem yaptım ancak daha muhasebeleşmemiş görünüyor. karta borç yansıyınca bakarım puan yüklendi mi diye. bu arada hala puan veriyor değil mi ?

İnternet şubesinde gözükmüyor. Ben alışverişten hemen sonra ATM'den baktım 45 TL parapuan gözüküyor.

Bak böyle dersen Mahmut bir ban daha atar sana.
    İnternet şubesindede gözüküyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildirimr

quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: yildirimr

quote:

quote:

Ben 45 TL parapuanı Finansbank posu olmayan shell'den aldığım benzinle kazandım. Bu alışverişim hala provizyonda bekliyor. Bugün kazandığım ve harcadığım 45 TL parapuandan internet şubesinde haber yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: etlik

Cardfinans posuyla Real'de denedim ama puan vermedi

İnternet bankacılığından puanlarıma baktım Kampanya Havuzundaki ParaPuan 45.000.00 daha önceden otomatik ödeme talimatı vermiştim ondan yatacak olan puan mı ? Yoksa az önce yaptığım alışverişlerden yatan puanlar mı ? çözemedim. Fakat alışveriş yaptığımda pos cihazında xxx kadar parapuan kazandın diye bir ibare yoktu
  • quote:

quote:

İnternet bankacılığından puanlarıma baktım Kampanya Havuzundaki ParaPuan 45.000.00 daha önceden otomatik ödeme talimatı vermiştim ondan yatacak olan puan mı ? Yoksa az önce yaptığım alışverişlerden yatan puanlar mı ? çözemedim. Fakat alışveriş yaptığımda pos cihazında xxx kadar parapuan kazandın diye bir ibare yoktu

Slipte 15 tl puan kazandınız yazması gerekiyor. Tabi finans posundan gectiyse. Benim 3 alışverişimede 15 er tl verdi. Bugün 2. Kartımı denedim 19 tl geçtim puan vermedi. 45 tl yide hanım harcadı sag olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: dilemma_07

quote:

quote:

Slipte 15 tl puan kazandınız yazması gerekiyor. Tabi finans posundan gectiyse. Benim 3 alışverişimede 15 er tl verdi. Bugün 2. Kartımı denedim 19 tl geçtim puan vermedi. 45 tl yide hanım harcadı sag olsun.

Teşekkür ederim bu kampanyadan bana ekmek çıkmadı.

• Finans posundan geçmeyen birisi daha net cevap verebilir size.

• quote:

Orijinalden alıntı: dilemma_07

Finans posundan geçmeyen birisi daha net cevap verebilir size.

Ben hem finans posundan işlem yaptım hemde diğer poslardan ama ikisindede kart slipinde herhangi bir puan ibaresi yoktu.
  • migrostan alışveriş yaptım,migros sadece Garanti bankası posu kullanıyor.Slipte puanla ilgili herhangi bir şey yazmıyordu ama atm'den kontrol ettim puan yansımış.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alperixx

üye işyeri olsun veya olmasın pos cihazından 20 tl çekildiği an hesaba yatıyor ve kesinlikle sistem hatası var. çünkü bütün kartlara yatıyor finans bank bu hatayı sineye çekerse büyük zarar edecek yada yüzsüz garanti bankası gibi yapacak puanları geri alacak veya eksi bakiye olarak düşecek.
    bir banka nasıl böyle hata yapar anlamıyorum ama yıl sonunda kartı kapatacam. bu 4. yılım ve ilk defa bu sene kart aidatını iade etmedi. bende çok üstelemedim işime geldi aslında finansbank a birtürlü ısınamadım. bu aidat kapatmam için bana güzel bahane oldu yıl sonunda iade edecez desede kartı kesin kapatıyorum. müşteri kazanacam diye 45 tl puan veriyor aidatları iade etmeyerek müşteri kaybediyor ilginç bir politika izliyor.

Ne diyelim geçmiş olsun hocam.

Bende cardfinans arefesindeyim şuan.

kadir eğer daha almamışsan,sana tavsiyem kesinlikle alma,
    teb bonus al ya da adios, bol bol puan topla bilet al

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

quote:

üye işyeri olsun veya olmasın pos cihazından 20 tl çekildiği an hesaba yatıyor ve kesinlikle sistem hatası var. çünkü bütün kartlara yatıyor finans bank bu hatayı sineye çekerse büyük zarar edecek yada yüzsüz garanti bankası gibi yapacak puanları geri alacak veya eksi bakiye olarak düşecek.
    bir banka nasıl böyle hata yapar anlamıyorum ama yıl sonunda kartı kapatacam. bu 4. yılım ve ilk defa bu sene kart aidatını iade etmedi. bende çok üstelemedim işime geldi aslında finansbank a birtürlü ısınamadım. bu aidat kapatmam için bana güzel bahane oldu yıl sonunda iade edecez desede kartı kesin kapatıyorum. müşteri kazanacam diye 45 tl puan veriyor aidatları iade etmeyerek müşteri kaybediyor ilginç bir politika izliyor.

Niye almıyayım hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

quote:

Amanın Mahmut hocam gelmiş. Bence hepsini al Teb Bonus, Bonus kampanyalarında puanı hep 4-5 gün geç yatırır ama Adios eğer uçacaksan şart

• ben de akşam opete gittim. 50 tl benzin aldım, 15,15,20 olarak ödemek istiyorum dedim.

kasa görevlisine açıklayınca tmm ama sanmam puan vereceğini dedi.

denedik ve 3 adet 15 tl puan kazandınız diye slipte yazdı. ama daha üstte eski puanim yazıyor. yenisini eklememis

ben 2004ten beri cf gold kullanıyorum bakalım sonuç ne olacak. bu arada pos cihazı finansbanktı.

• Bende sabah DiaSa'dan yaptım alışveriş 29 tl'lik vermedi parapuan.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.