Şimdi Ara

CardFinanslılar için Efsane Cuma haftası!(50 TL'ye Varan İndirim.) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
11
Favori
1.621
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Elimde fix kartım mevcut trendyol cüzdana yükleme yapmak istiyorum geçerli olur mu acaba
  • deprofundisclamavi D kullanıcısına yanıt
    Carrefourda ve lcw de kullandım
  • Çevre vergisi olumsuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AG olumsuz itiraz ettim böyle bir şartınız yoktu diye, evet ama canımız öyle istedi demeye getirdiler kabul etmediler bende kampanya yapmadıkları için zaten kullanmıyordum boşta duruyordu. Sadece hgs var diye tutuyordum. Kartı kapatın dedim hgsyi iptal ettim. Geçen senede benzer durum olmuştu kapatmıştım 7 gün içinde ısrarla açmışlardı. Bu seferde kararımın net olduğunu anlayınca 1 gün sonra iadeyi yapmışlar ama artık kesin kapatıyorum. Uğraşmaya değmez limit israfı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkrdn -- 27 Kasım 2020; 21:57:41 >
  • Arkadaşım ben de ag'den aldım olumlu Üstelik arkadaşımın kart ile de yaptım onu da olumlu Seninki neden olumsuz oldu anlamadım

• Bu arada kredi kartımda Fix Kart..

• AvYusuf A kullanıcısına yanıt

Her turlu gecerli olur sayet sıkıntı olursa hafta içi Mesai saatlerinde direkt Finans'ın müşteri şikayet hattı var buradan hemen yardımcı oluyorlar beni şimdiye kadar hiç üzmediler

• Benimde ag olumsuz.cagri merkezi çözmedi.olumlu olan arkadaş hangi pos u seçti?

• Arda673 A kullanıcısına yanıt

Ag den diger kart secenegini secin..

• Ben de altungold finans posundan işlem yaptım iade gelmedi.direkt finans şikayet hattı numarası nedir

• crackerss1982 C kullanıcısına yanıt
  • Puan yatan var mi acaba kayit mi acmamiz gerekiyor?
  • symbol23 S kullanıcısına yanıt
    İndirim geliyor katılım yapmaniz gerekiyor anındaindirim kazandıniz sms gelmesi gerek
  • Ben kayit yaptim harcama yaptim mesaj geldi ama indirim yansimadi
  • symbol23 S kullanıcısına yanıt
    Ekstreye baktın mı hocam?

CardFinanslılar için Efsane Cuma haftası!(50 TL'ye Varan İndirim.)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simdi gordum hocam tesekurler indirimde taksitle yansitilmis tesekurler
  • basturkemin B kullanıcısına yanıt
    hocam özele p derken prm mı yoksa pycl mi
  • Daha önce ki Finansbank in ndirim kampanyalarını hep sanal kartla yapmıştım.İndirimler karta yansımıştı..Bu sefer de sanal karttan yaptım..İndirim yansımadı..Bankayı aradığımda kampanyanın ana kartınızda geçerli olduğu.Sanal kartın kampanyaya dahil olmadığını söylediler..Sanal kart kullanıp yansıyan var mı.Boynerin ya da diğer mağaza kampanyalarinda hep indirimler yansımıştı..Kampanya açıklamasında farklı kartlar dahil diyor zaten..Kampanyaya da katılım saglandigina göre sanal kartı nasıl kabul etmiyor.Sonucta sanal kartta limit olarak ana karta bağlı..Çok saçma geldi bana..

• Mr. Wayne kullanıcısına yanıt
    Ben kampanyaya internet bankacılığı üzerinden katıldım, sanal kartla indirim yansıdı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.