Şimdi Ara

CardFinanslılar için Efsane Cuma haftası!(50 TL'ye Varan İndirim.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
11
Favori
1.621
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CardFinans ve QNB First bireysel kredi kartlarınızla 23-29 Kasım haftasında internet üzerinden tek seferde yapacağınız 200 TL ve üzeri yurtiçi harcamanıza anında %10, toplamda 50 TL'ye varan indirim!

Kampanya, 23-29 Kasım tarihleri arasında geçerlidir.
    Kampanyaya, bankamızda kayıtlı olan cep telefonunuzdan harcama yapmadan önce FIRSAT yazıp 2273’e SMS göndererek ya da Çağrı Merkezimiz, ATM’lerimiz, İnternet Şubemiz veya Cep Şubemiz vasıtasıyla kaydolabilirsiniz. 2273’e gönderilecek her SMS, operatörlerin kendi kampanya katılım mesaj tarifeleri üzerinden ücretlendirilir.
    Kampanya kapsamında müşteriler anında indirim kazanabileceklerdir.
    Bir müşteri kampanyadan farklı CardFinans ve QNB First bireysel kredi kartları ile yararlanabilecek olup, tüm bu kartları ile toplamda en fazla 50 TL indirim kazanabilecektir. Miles&Smiles QNB Finansbank kredi kartlarınızla yapacağınız harcamalar kampanyaya dahil değildir.
    Kampanya kapsamında ek kartlarla yapılan harcamalardan kazanılan indimler, ek karta yansıtılacaktır.
    Aynı gün aynı iş yerinde yapılan işlemlerden yalnızca ilki kampanya kapsamında ödül kazanır.
    Her müşteri kampanyaya yalnızca bir kez katılabilir.
    Alınan ürünlerin iade edilmesi halinde, iade edilen ürünün tutarıyla orantılı olarak kazanılan indirim geri yanstılır.
    ParaPuan’la yapılan harcamalar, toptan alışveriş ve ticari kullanımlar kampanyaya dâhil değildir.
    Kampanya kapsamında satın alınan ürün veya hizmetlerle ilgili yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikâyetler, ilgili iş yerlerinin şikâyet hatlarına iletilebilir.

www.cardfinans.com
    CardFinanslılar için Efsane Cuma haftası! | CardFinans
    https://www.cardfinans.com/kampanyalar/cardfinanslilar-icin-efsane-cuma-haftasi-36654

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkürler. Takipte kalalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler.

• dikkat ettim indirim diyor puan dememiş,konuyla alakası yok gibi ama sormadan edemeyeceğim yakın zamanda cardfinans puan kullananlar nerede kullandıklarını yazabilirler mi? online veya fizik

mağaza nereler?

şok market ve a101 de kullanamadım ve n11 de de kullanamadım problem oldu görmedi,, 60 tl puanım kasım başında çöp olmuştu

• deprofundisclamavi D kullanıcısına yanıt

Carrefour da kullanılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: deprofundisclamavi

dikkat ettim indirim diyor puan dememiş,konuyla alakası yok gibi ama sormadan edemeyeceğim yakın zamanda cardfinans puan kullananlar nerede kullandıklarını yazabilirler mi? online veya fizik

mağaza nereler?

şok market ve a101 de kullanamadım ve n11 de de kullanamadım problem oldu görmedi,, 60 tl puanım kasım başında çöp olmuştu

Benimde 294 parapuanım var. Ben de kullanacak yer bulamıyorum. Eskiden Şok marketlerde kullanabiliyorduk.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • batyaz kullanıcısına yanıt

Bizim toptan' da kullanılıyordu.

• çok şükür puan değil de indirim vermiş. sanırım trendyol cüzdan veya amazon hediye çeki uygun olur.

• Fix kart dahil mi acaba.

• güzel soru

• quote:

Orijinalden alıntı: Jayus

Fix kart dahil mi acaba.
    Dahil.

Metro market te kullanıyorum hocam.Merkezi bir yerde petrol ofisi istasyonunda da pos vardı geçen gün orda kullandim bir kısmını.

• Cep şube fırsatlar menüsünde bu kampanyayı göremedim ?  

• Hocam Webden internet bankacalığına girerseniz kredi kartı/kampanyalar diğer yazan bölümden katılabilirsiniz.

Özdilek'te kullandım.

• Teşekkürler

• KARACABEYY K kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

Ödeme sırasında mi indirim olacak yoksa 3d işlemden sonra kartta otomatik mi düşecek ? Örneğin 500 liralık alışveriş yaptık.500 liralık 3d şifresi geldi,ödeme yapıldı.Sonra 450 lira olarak mi ödenecek...

• Fix kart ve card finans nakit gecerli degil mi?

• by_kartalizma B kullanıcısına yanıt

Sadece kredi kartları geçerli. Fix dahil.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.