Pazartesi Gögüs Salı Ön Kol Çarşamba Omuz Perşembe Sırt Cuma Bacak Cumartesi Arka Kol Pazar DİNLENME
6 Gün Çalışma 1 gün OFF oluyor
Uygulama B)
Pazartesi Gögüs + Ön Kol Salı OFF Çarşamba Omuz + Sırt Perşembe OFF Cuma Arka Kol + Bacak Cumartesi OFF Pazar OFF
ya da cumartesi pazartesi günlerinden birine cardio mu koysam tamamen
Cevap yok mu ?
A'yı uygulayacaksan kardiyoyu 30 dakikayla sınırlı tut derim. B'yi uygulayacaksan OFF günlerin 2 ya da 3 tanesinde 40-50 dakika kardiyo yap yeter. Tavsiyem bacaktan sonraki gün off olsun, diğerlerinde kardiyo yapabilirsin.
Executor06
kullanıcısına yanıt
Cevap İçin teşekkürler, son sorum ise hacim almak için gelişmek için yapıyorum bu programı ile 4x8 setler nasıl olur sizce ?
önkol değil biceps.lütfen dikkat ediniz.önkol biceps değildir.
yağ az ise, ek olarak ağırlıklı karın çalışın ayağa dambıl alarak alt mide sırta ağırlık alarak üst mide gibi.kas üzerindeki yağ tez gider.
Anladım, çok teşekkürler.
cardioyu antrenmandan sonra yap ve cardio 30 dkden çok uzun sürmesin ve sabit bir şekilde yürümek veya koşmak yerine kalp atışını zıpatıcak patlamalı koşular yap
cardioyu off günlerinde yapmanı tavsiye ederim. Eğer böyle yapamıyorsan da antrenmandan önce yapman vücudu yorar ağırlık antrenmanındaki verimini azaltır antrenman sonrası yapman daha mantıklı olacaktır. Ben günde tek bölge çalışmaktan yanayım hacim açısından çok verimli oluyor. Salı gününe de kol antrenmanı koymak yanlış olur çoğu bölgeyi çalışırken kol kaslarını çalıştırmış olacaksın hafta başından bu grubu çalıştırmaktan yana değilim.
Pazartesi : Göğüs Salı : Sırt çarşamba : omuz perşembe : bacak cuma : biceps + arka kol cumartesi : cardio pazar : off
bu programı öneririm.
mirallasM
kullanıcısına yanıt
Çok teşekkürler lakin cuma günü hem biceps hem triceps çalıştırmak doğru mu ? kola bu kadar yüklenmek performans düşüklüğü yaşatmaz mı ?
benim açımdan bugüne kadar bir sıkıntı olmadı ama tabii başlarda performans düşüklüğü oluyor o zaman senin için haftanın seni fazla zorlamayan bir gününe koymak mantıklı olacaktır. Mesela bacak antrenmanın olduğu gün olabilir sana kalmış nasıl verim alıyorsan öyle yapman daha iyi olacaktır. Bir süre denersin ciddi manada verim alıyorsan devam edersin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme