Şimdi Ara

Cardio ve Program Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1. Şimdi salona direk girer girmez 50 dakikalık bir cardio programı nasıldır (tempolu yürüyüş,bisiklet vs.)

karın bölgesinde az biraz yağ var onun için uğraşıyorum

Faydası zararı nedir sizce ? bu cardio programını yaptıktan sonra ağırlık çalışmalarına geçiyorum

2. Sizce tek bir gün boyu tek bir kas grubunu mu çalıştırılmalı, yoksa bir günde iki kas grubu mu ?

Uygulama A)

Pazartesi Gögüs
    Salı Ön Kol
    Çarşamba Omuz
    Perşembe Sırt
    Cuma Bacak
    Cumartesi Arka Kol
    Pazar DİNLENME

6 Gün Çalışma 1 gün OFF oluyor

Uygulama B)

Pazartesi Gögüs + Ön Kol
    Salı OFF
    Çarşamba Omuz + Sırt
    Perşembe OFF
    Cuma Arka Kol + Bacak
    Cumartesi OFF
    Pazar OFF

ya da cumartesi pazartesi günlerinden birine cardio mu koysam tamamen

• Cevap yok mu ?
  • A'yı uygulayacaksan kardiyoyu 30 dakikayla sınırlı tut derim.
    B'yi uygulayacaksan OFF günlerin 2 ya da 3 tanesinde 40-50 dakika kardiyo yap yeter. Tavsiyem bacaktan sonraki gün off olsun, diğerlerinde kardiyo yapabilirsin.
  • Executor06 kullanıcısına yanıt
    Cevap İçin teşekkürler, son sorum ise hacim almak için gelişmek için yapıyorum bu programı ile 4x8 setler nasıl olur sizce ?
  • önkol değil biceps.lütfen dikkat ediniz.önkol biceps değildir.

yağ az ise, ek olarak ağırlıklı karın çalışın ayağa dambıl alarak alt mide sırta ağırlık alarak üst mide gibi.kas üzerindeki yağ tez gider.
  • Anladım, çok teşekkürler.
  • cardioyu antrenmandan sonra yap ve cardio 30 dkden çok uzun sürmesin ve sabit bir şekilde yürümek veya koşmak yerine kalp atışını zıpatıcak patlamalı koşular yap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Full Body en iyi program mı?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cardioyu off günlerinde yapmanı tavsiye ederim. Eğer böyle yapamıyorsan da antrenmandan önce yapman vücudu yorar ağırlık antrenmanındaki verimini azaltır antrenman sonrası yapman daha mantıklı olacaktır. Ben günde tek bölge çalışmaktan yanayım hacim açısından çok verimli oluyor. Salı gününe de kol antrenmanı koymak yanlış olur çoğu bölgeyi çalışırken kol kaslarını çalıştırmış olacaksın hafta başından bu grubu çalıştırmaktan yana değilim.

Pazartesi : Göğüs
    Salı : Sırt
    çarşamba : omuz
    perşembe : bacak
    cuma : biceps + arka kol
    cumartesi : cardio
    pazar : off

bu programı öneririm.
  • mirallas M kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler lakin cuma günü hem biceps hem triceps çalıştırmak doğru mu ? kola bu kadar yüklenmek performans düşüklüğü yaşatmaz mı ?
  • benim açımdan bugüne kadar bir sıkıntı olmadı ama tabii başlarda performans düşüklüğü oluyor o zaman senin için haftanın seni fazla zorlamayan bir gününe koymak mantıklı olacaktır. Mesela bacak antrenmanın olduğu gün olabilir sana kalmış nasıl verim alıyorsan öyle yapman daha iyi olacaktır. Bir süre denersin ciddi manada verim alıyorsan devam edersin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.