Şimdi Ara

Çare Mustafa Denizli !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bize medyada ağırlığı olan, Aykut Kocaman'ı ezdikleri gibi ezemeyecekleri biri lazım, bu durumda iki isim ortaya çıkıyor, Lucescu ve Mustafa Denizli, Lucescu bildiğiniz gibi birkaç ay önce sözleşmesini yeniledi, ağır tazminatını karşılayamayacağımıza göre tek isim kalıyor o da Mustafa Denizli, Mustafa Denizli bu kadroya 2-3 takviye ile büyük iş yapar, Ersun Yanal'ı iki yenilgide gömer basın, bize medyaya dişini geçirebilecek bir adam lazım, Ersun Yanal da çok iyi bir hoca ama şimdi onun için uygun bir ortam yok, Mustafa Denizli ile şampiyonlar liginden ne yaparız bilmiyorum ama büyük bir bütçe ile bu yola girmedi hiç Mustafa Denizli, başarılı olabilir, yeter ki gerekli çalışma ortamı ona sağlansın.

• Bilmiyorsunuz heralde. Lucescu şubatta uzattı sözlşemeyi. 2 Sene daha şaktarda.
  • millet Van Gaal hayalleri kuruyo birileri hala Mustafa Denizli diyo.
    Lan arkadaş Mustafa Denizli mi kaldı adam Türkiyede çalıştıracak takım bulamadı İrana gitti, döndü yine bulamadı 2. ligde takım çalıştırdı.
    Adamdan kurtulmak için demediğimizi bırakmadık havaalanında onurun şerefin istifa et bırak git diye bağırıldı hala Mustafa Denizli diyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

millet Van Gaal hayalleri kuruyo birileri hala Mustafa Denizli diyo.
    Lan arkadaş Mustafa Denizli mi kaldı adam Türkiyede çalıştıracak takım bulamadı İrana gitti, döndü yine bulamadı 2. ligde takım çalıştırdı.
    Adamdan kurtulmak için demediğimizi bırakmadık havaalanında onurun şerefin istifa et bırak git diye bağırıldı hala Mustafa Denizli diyolar

Yabancı hocalardan Lucescu dışındakilere sabretmek lazım, ne taraftarlarda ne de yönetim de şu an sabır yok, ben de isterim Van Gaal gelsin, total futbol oynayalım, akalım maçlarda ama bu bir yılda olacak iş değil maalesef, kaldı ki Van Gaal Aziz Yıldırım gibi bir adamla çalışmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombi

Yıllardır Aykut Kocaman'ın defans oyunundan bıkan, her önümüze geçtiğimiz maçta geriye yaslanıyoruz diye isyan eden Fenerbahçe taraftarının Mustafa Denizliyi istemesine anlam veremiyorum. Hem Avrupa'da başarı da hayal olur Denizliyle.
    Denizli geleceğine Ersun Yanal'ı tercih ederim. Daha hırslı olacağı kesin Denizliden.

Hocam ben de Ersun Yanal'ın oynattığı futbolu beğenirim ama şimdi Fenerbahçe için doğru isim o değil, bize Fatih Terim ile, medya ile baş edebilecek, kurt bir hoca lazım, Ersun Yanal baş edemez bu durumla, gönül ister gelsin, çatır çatır futbol oynatsın, Fenerbahçeli de zaten, uzun yıllar çalıştırsın takımı ama bize insanlar üzerinde ağırlığı daha fazla olan bir adam lazım, Lucescu ve M.Denizli dışındakiler için doğru zaman değil şimdi, Mustafa Denizli'ye bayılmıyorum ama durum bu maalesef.

• Lucescu gelmez, kimse hayal kurmasın bence.. Başkanı bayılıyor Lucescu'ya en başta o bırakmaz..
  • Lucescu hariç kim gelirse gelsin, sevinmem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    izmir-denizli yolu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.