Şimdi Ara

ÇARE SADECE FATİH TERIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunu hepimiz görüyoruz bence artık.Gittiği gün çok üzülmüştüm,karakteri olan bir Galatasaray ondan sonra kalan oyuncularla bir şeyler başardı belki ama ondan sonra getirdiği oyuncular ve ruh ta bitince başarısız dönemlerimiz başladı.
    İnşallah yine gelir bizi kurtarır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Federasyondan alacağı 4,5 milyon euro parayı bırakıp gelir mi acep. gs ye gelirse bu paradan vazgeçmesi gerekiyor. Eğer teklif aldıysa terim adına büyük bir sınav olacak. Para mı yoksa gs mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Federasyondan alacağı 4,5 milyon euro parayı bırakıp gelir mi acep. gs ye gelirse bu paradan vazgeçmesi gerekiyor. Eğer teklif aldıysa terim adına büyük bir sınav olacak. Para mı yoksa gs mi.

Yıllık 5 milyon ücret versek gelir bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "parator"cular üşüşmüş gene terim konusuna çatlayın fesadınızdan
  • proteo kullanıcısına yanıt
    Parayı bırakmasına gerek yok. Sözleşmeden hakkı olan para alıp ÇATIR ÇATIR yemelidir.

Ayrıca Galatasaray'a gelip hakkı olan sözleşmeden de beraberinde para kazanabilir.

Beni burası ilgilendirmiyor.

Beni burası ilgilendiriyor:

ÇARE SADECE FATİH TERIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdkA -- 4 Aralık 2017; 0:39:30 >
  • Evet karakterini sevmiyoruz evet gidis seklin uzdu bizi ama artik bu küslük bitmeli biz babamizi ozledik 2-0 gerideyken ortaligi yakip yikip 4-2 aldigimiz maclari ozledik real madride karsi oynarken 4-4-4-4 diye tezahurat etmeyi ozledik.

• Ergün Penbe: Fatih Terim ile anlaşıldı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Bir Quaresma'mız Yok Malesef !!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ahımız olsa da, dönmeli artık.
  • Hadi inşallah allahım sen büyüksün , umarım doğrudur.

• İnşallah gelmez.
  • Bu kadar çok renkdaşın istediğini görmek harika.Hadi inşallah:)

• bu yönetim getireceğini sanmam terim'i. Terim yönetime müdahale eden bir adam. başkanla eş değer konuma gelmesini bu futboldan anlamayan başkan getirmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrAdkA10

Parayı bırakmasına gerek yok. Sözleşmeden hakkı olan para alıp ÇATIR ÇATIR yemelidir.

Ayrıca Galatasaray'a gelip hakkı olan sözleşmeden de beraberinde para kazanabilir.

Beni burası ilgilendirmiyor.

Beni burası ilgilendiriyor:

ÇARE SADECE FATİH TERIM

Parayi aldığı zaman bağışlayacak diye biliyorum. Böyle birşey yapacaksa köküne kadar alsın arkasındayız. Hem bizim hocamızı bizden ayıracaklar hemde 1 günde adamı yollayacaklar.

• quote:

Federasyondan alacağı 4,5 milyon euro parayı bırakıp gelir mi acep. gs ye gelirse bu paradan vazgeçmesi gerekiyor. Eğer teklif aldıysa terim adına büyük bir sınav olacak. Para mı yoksa gs mi.

Bırakması diye bir durum yok.

Sözleşme feshedildiği gün bitti o iş.
  • quote:

O parayı alacak zaten. Sözleşme fesih edildi. Paşa paşa verecekler. Terimin gs ile anlaşması ile kontratının ne alakası olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alvr Recoba

quote:

O parayı alacak zaten. Sözleşme fesih edildi. Paşa paşa verecekler. Terimin gs ile anlaşması ile kontratının ne alakası olabilir.

Sözleşme feshinde ki tazminat mahkemelik diye biliyorum, yalnız şu an hiç çalışmadığı sürece 15 ay boyunca ayda 1,2 milyon TL işsizlik sigortası alma hakkı var, bundan vazgeçer mi dersin. Gs de göreve başladığı an kesilir bu para.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proteo -- 4 Aralık 2017; 15:16:32 >
  • CHPlilerin her seferinde Atatürk'e sarılması gibi,

Galatasaray'da ne zaman durumu kötü olsa Fatih Terim'e sarılıyor olması çok enteresan.
  • quote:

quote:

quote:

Sözleşme feshinde ki tazminat mahkemelik diye biliyorum, yalnız şu an hiç çalışmadığı sürece 15 ay boyunca ayda 1,2 milyon TL işsizlik sigortası alma hakkı var, bundan vazgeçer mi dersin. Gs de göreve başladığı an kesilir bu para.

Mahkeme gitmesi terimin işine gelir. Hem faizleri ile birlikte alacak.Üstüne avukatlık masraflarınıda ödetecek. Tff de biliyor kaybedeceğini süreci uzatıyor.
    Terimin işsizlik maaşı ile uğraşacağını sanmam. Almıyordur büyük ihtimal.Zaten herkese işisizlik maaşı verilmiyor. Belli bir kriteri var. Maksimumda 8-10 ay veriliyor.Üstelik tazminat da aldı. Vermezler büyük ithimal.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Mahkeme gitmesi terimin işine gelir. Hem faizleri ile birlikte alacak.Üstüne avukatlık masraflarınıda ödetecek. Tff de biliyor kaybedeceğini süreci uzatıyor.
    Terimin işsizlik maaşı ile uğraşacağını sanmam. Almıyordur büyük ihtimal.Zaten herkese işisizlik maaşı verilmiyor. Belli bir kriteri var. Maksimumda 8-10 ay veriliyor.Üstelik tazminat da aldı. Vermezler büyük ithimal.

İşsizlik maaşını bir işe girmediği müddetçe kaç ay alma hakkı varsa sonuna kadar alır. Az para değil, neredeyse 4,5 milyon euro. Ayrıca olay sadece para da değil, başka şeyler var gibi. İşin siyasi ayağı da var sanırım. Birileri kızmış. Federasyon her şeyi göze alıp bir an da ipini çekmiş. Demirören tek başına yapmazdı bu işi. Terim Gs nin başına gelse bile eski dostları düşman oldu, yer, bitirirler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.