Şimdi Ara

Çaresizlik ve Ümit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çaresizlik ve ümit hakkında düşüncelerinizi yazarmısınız?yani siz çaresiz durumlara düştüğünüzde ne yaparsını?kendinize nasıl ümit aşılarsınız?kendinizi hayata,işinize mesleğinize nasıl motive edersiniz?düşüncelerinizi bekliyorum...

• çaresiz olmamın bir nedeni vardır. yani beni bir olay etkilemiştir. oda beni çaresiz ve isteksiz kılıyordur. hayata bağlanmak için o olayı unutmaya çalışırım
  • Ya çaresizsiniz,ya çare sizsiniz lafı geldi aklıma
  •  Çaresizlik ve Ümit
  • ya unutamıyorsanız çevrenizdeki herşey size o olayı yada kişiyi hatırlatıyorsa?yani insan böyle bir halden en az kayıpla nasıl kurtulabilir sizce?
  • quote:

Orjinalden alıntı: baycimx

ya unutamıyorsanız çevrenizdeki herşey size o olayı yada kişiyi hatırlatıyorsa?yani insan böyle bir halden en az kayıpla nasıl kurtulabilir sizce?

Hayatın o kişiden ibaret olmadıgını düşünerek, dogurusu budur...

Birine aşık olursun unutamam dersin ama daha iyisi karşına çıkabilir anlıyor musun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeraltından Notlar -- 2 Temmuz 2007; 17:49:41 >
  • hayattan kopma noktasına gelme,caresiz olma birçok insanın başına gelen şeyler..her insanın derdi canını sıkan sorunları vardır ama hayat bu sonuçta...yani düşünsene şu anda ırakta ,filistinde yada afrikada ne insanlar var açlıktan savaşlardan bitap hale düşmüşler ama bir şekilde hayata tutunuyorlar...ben hep bu insanları düşünüyorum ve Allaha şükür ediyorum..gercekten o insanların yerinde olsak ne yapardık acaba..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yani şunu diyorsunuz;bu durumların bir geçiş süreci vardır.bu sürecte mümkün olduğunca farklı ortam ve insanlarla beraber olmak hayatın farklı yönlerine bakmak ve görmek gerekiyor,mu? diyorsunuz??? peki öyleye bu sürec için başka ne tavsiyeleriniz olabilir??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.