Şimdi Ara

Carglass cam çatlağı tamiri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracın camına taş gelmesi sonucu camı çatlattık. Carglassta tamir ettirmeyi düşünüyorum.Kaskonun cam değişim için verdiği hakkı bozmadan tamir ettirebilir miyim? Daha önce carglassta ön cam çatlak tamiri yaptıran oldu mu? Yapılan işçilik nasıl? Kendilerinin mobil servisle gelip aracın bulunduğu yerde tamir imkanı da sunuyorlar ilk defa carglassta tamir yaptıracağım. Çatlağın merkezinden 10 cm falan kılcal çatlak izi de var camın dışından hafif tırnağa geliyor içeriden pürüzsüz derin çatlak değil.Herhalde camı değişmeye gerek yoktur diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cant Let Go -- 6 Eylül 2019; 23:47:30 >

• Her ne kadar tamir olsa da cam incelecek. Üstten alttan çizdir kasko bitmeye yakın değiştirirsin sıfır olur mis gibi. Cam değişimi bir şeyi bozmuyor bedava hak.
  • Hocam internette cam tamir etme kitleri var benim de aracımda örümcek ağı şeklinde bir taş çatlağı var onu kullanmak için kullanacağım. Bildiğim kadarıyla bu ürünler camın kırılan kısmını reçine gibi bir maddeyle dolduruyorlar.
    ChrisFixyoutube
    How to Repair a Windshield Chip or Crack
    https://www.youtube.com/watch?v=QjuWqBzO7qY

Şu videodan gördüm.Belki size de faydası olabilir.

• Ben Carglass’ta cam tamiri yaptırmıştım kaskonun hasarsızlığı ya da cam değişim hakkı bozulmadan işlem yapıldı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ön Cam Catlağı
    18 yıl önce açıldı
    KASKODAN ÖN CAM DEĞİŞİMİ
    4 yıl önce açıldı
    Cam çatlağı hakkında
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.