Şimdi Ara

caria ocp ile aynımı arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar küçük bir araştırma sonucu ocp nin yetkili satıcısının saral olduğunu ve saralında türkiyece caria mürekkep sattığını gördüm
    bilgisi olan varsa paylaşırmı lütfen
    ocp ile caria aynı kalitedemidir.caria yı ocp üretiyor şişeler ve etiketler bile aynı
    birde caria universal mürekkep satıyor bütün yazıcılara uyuyor sanırım
    bu konuda düşüncesi olan varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: turrican22

arkadaşlar küçük bir araştırma sonucu ocp nin yetkili satıcısının saral olduğunu ve saralında türkiyece caria mürekkep sattığını gördüm
    bilgisi olan varsa paylaşırmı lütfen
    ocp ile caria aynı kalitedemidir.caria yı ocp üretiyor şişeler ve etiketler bile aynı
    birde caria universal mürekkep satıyor bütün yazıcılara uyuyor sanırım
    bu konuda düşüncesi olan varmı

evet doğrudur ikisinide saral bilişim satmakta yalnız şu yanlış OCP ve CARİA birbirinden farklı

OCP mürekkebi daha kaliteli özellikle fotoğraf baskısı yoğunlukla alınıyorsa tavsiye edilmekte, caria mürekkeplerini ise günlük yazdırma işlerinde kullanılacak kalitede, sağolsun sayın xpress34 bana caria mürekkepleri test etmem için gönderdi, onları şu an test etmekteyim daha yazdırma işlemi yapmadım kurumaya bıraktım sonuç ne olacak diye beklemekteyim, sonuçlar 1 haftaya belli olur,

görüşmek üzere ...

• saralı arayıp ocp mürekkep istiyorum dediğimde direk caria katalogdan fiyat verdiler
    daha önce aldığım ocp temizleme sıvısındada manufactured specialy for caria yazıyor.şişeler aynı etiket aynı.acaba caria ile ocp de aynı mürekkepmi merak ediyorum
  • hayır değil.OCP Almanyada üretilen ayrı bir marka.Saral OCP Türkiye distribütörü. yani dağıtım ve satışını yapan firma.Caria ise Saral girmasının alternatif olarak ürettiği başka bir marka.kaç lira fiyat verdiler?Caria litresini 12 TL den satıyorlar.OCP yi ise litre 35 TL den satılıyor.
  • fiyatlar dediğiniz gibi
    fakat resimlerden şişeyi incelediğimizde caria mürekkebi almanya ocp nin saral için özel ürettiği anlaşılıyor.
    bu durumda bilirsiniz vestel-regal gibi bir durum söz konusu olup bize aynı mürekkebi satıyor olma ihtimalleri varmı acaba
  • Bu mürekkepler Almanya dan Varillerle gelir ve burada şişelenir nakliye maliyeti malum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.