arkadaşlar küçük bir araştırma sonucu ocp nin yetkili satıcısının saral olduğunu ve saralında türkiyece caria mürekkep sattığını gördüm bilgisi olan varsa paylaşırmı lütfen ocp ile caria aynı kalitedemidir.caria yı ocp üretiyor şişeler ve etiketler bile aynı birde caria universal mürekkep satıyor bütün yazıcılara uyuyor sanırım bu konuda düşüncesi olan varmı
quote:
Orijinalden alıntı: turrican22
arkadaşlar küçük bir araştırma sonucu ocp nin yetkili satıcısının saral olduğunu ve saralında türkiyece caria mürekkep sattığını gördüm bilgisi olan varsa paylaşırmı lütfen ocp ile caria aynı kalitedemidir.caria yı ocp üretiyor şişeler ve etiketler bile aynı birde caria universal mürekkep satıyor bütün yazıcılara uyuyor sanırım bu konuda düşüncesi olan varmı
evet doğrudur ikisinide saral bilişim satmakta yalnız şu yanlış OCP ve CARİA birbirinden farklı
OCP mürekkebi daha kaliteli özellikle fotoğraf baskısı yoğunlukla alınıyorsa tavsiye edilmekte, caria mürekkeplerini ise günlük yazdırma işlerinde kullanılacak kalitede, sağolsun sayın xpress34 bana caria mürekkepleri test etmem için gönderdi, onları şu an test etmekteyim daha yazdırma işlemi yapmadım kurumaya bıraktım sonuç ne olacak diye beklemekteyim, sonuçlar 1 haftaya belli olur,
görüşmek üzere ...
saralı arayıp ocp mürekkep istiyorum dediğimde direk caria katalogdan fiyat verdiler daha önce aldığım ocp temizleme sıvısındada manufactured specialy for caria yazıyor.şişeler aynı etiket aynı.acaba caria ile ocp de aynı mürekkepmi merak ediyorum
hayır değil.OCP Almanyada üretilen ayrı bir marka.Saral OCP Türkiye distribütörü. yani dağıtım ve satışını yapan firma.Caria ise Saral girmasının alternatif olarak ürettiği başka bir marka.kaç lira fiyat verdiler?Caria litresini 12 TL den satıyorlar.OCP yi ise litre 35 TL den satılıyor.
fiyatlar dediğiniz gibi fakat resimlerden şişeyi incelediğimizde caria mürekkebi almanya ocp nin saral için özel ürettiği anlaşılıyor. bu durumda bilirsiniz vestel-regal gibi bir durum söz konusu olup bize aynı mürekkebi satıyor olma ihtimalleri varmı acaba
Bu mürekkepler Almanya dan Varillerle gelir ve burada şişelenir nakliye maliyeti malum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme