Şimdi Ara

Çarımı Ardream mı yapsam?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ronarkta çar açıstım 1 hafta önce Asas çarım 57 lwl oldu Çarda dual +8clevar +7chitin set (ayaklık sadece +2rebirt) takılar görev takısı sizce çarımı Ardream Yapıyımmı? yoksa 59 a kasıp mı yapıyım? yada hiç yapmıyımmı? Önerilerniz Lütfen!!!

• 57 yaptıysan 59 da yaparsın..

SAna önerim eğer çara ıtem dert degıl duzerım dıyor, kasacak zamanım çok dıyorsan 70 e kas

Ama diger türlüyse hiç bulaşma 59 yap ardreamda takıl item yap geliştir kendini birazda np kas sonra sıkılırsan 70 e kasarsin :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoinPromox -- 11 Temmuz 2008; 20:40:42 >
  • bence ardream kal 60 + çıkacan en az günde 10 saat online olman lazım doru düzgün kasmak için sonra 64 te sıkılacan benim tüm çarlar 64 te kalmıstır bırak ardream takıl zaten ronark ta 80 de var baya ezilirsin al bi +6 dd go go go ardream
  • Benim için kasmak zorun dil item çekmeke sorun diil günde az 12 13 saat onlineyim nese saolun hepiniz
  • 59a kas ama ardreamda sinir olursun o itemelrle en azından bi +6dd falan yapmaya bak 59yap charını geceleri gir ardreama imkanın warsa boss falan bak günde 10saat on isen 6-7saatini moradonda ticaret yapmaya ada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warıor mu Mage mi Asas mı???
    18 yıl önce açıldı
    asas mı warrior mu
    18 yıl önce açıldı
    Mage mi Hunter mı ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.