Şimdi Ara

Carl's Jr Hamburger [CEVAHİR AVM - Tadım Notlarım] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
8
Favori
50.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -Realist-

İçereköy AVM de açılmış , çok şükür Kadıköy den taa Mecidiyeköylere gitmemize gerek kalmadı burnumuzun dibine geldi

Konu her hortladığında ogameci 'nin kulaklarını çınlatıyordum :D Neyse bizim bu tarafa da geldiğine göre problem yok
  • quote:

İçereköy AVM de açılmış , çok şükür Kadıköy den taa Mecidiyeköylere gitmemize gerek kalmadı burnumuzun dibine geldi

İçerenköy avm den kastınız içerenköy carrefour mu?
  • Ben yedim güzel fakat BurgerKing'e alışkınım ama burada açılsa giderim değişiklik olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reasonable

quote:

Evet.
  • quote:

quote:

quote:

Evet.

Hocam o bayağı oldu ya açılalı birkaç aydır var hatta deli gibi iş yapıyor çok iyi oldu. Yanlız carrefour yıkılacakmış diye duydum inşallah çok uzağa taşınmazlar.

• Hocam bu hafta içinde 3 kişi içerenköyde ki Carl's Jr ye gideceğiz.Bu konuda bilginiz yüksek oldugu için sizden menü tavsiyesi rica ediyorum , yalnız gelenlerden bir tanesi bayan o yüzden 1 menü hafif olursa sevinirim.Diğer 2 menüde bir kısıtlamamız yoktur hamburger , patates , sos seçimlerini sizin önerilerinize göre alacağım , teşekkürler

@ogameci
  • quote:

Hocam bu hafta içinde 3 kişi içerenköyde ki Carl's Jr ye gideceğiz.Bu konuda bilginiz yüksek oldugu için sizden menü tavsiyesi rica ediyorum , yalnız gelenlerden bir tanesi bayan o yüzden 1 menü hafif olursa sevinirim.Diğer 2 menüde bir kısıtlamamız yoktur hamburger , patates , sos seçimlerini sizin önerilerinize göre alacağım , teşekkürler

@ogameci

Dostum,

burger olarak "BİG CARL" TEK GEÇERİM, ŞAŞMAM.

Carl's Jr Hamburger [CEVAHİR AVM - Tadım Notlarım]

patatesleri sadede alabilirsiniz, ben "chili soslu" alıyorum, et parçalarıda var üstünde.

Bazı kişilere ağır gelebilir ama değişiklik olması açısından dene derim ben çok seviyorum.

Bayan arkadaş için; "BIG BURGER" derim tek köfteli, ama yinede sorun çift köfteli isterse onada "BİG CARL" tavsiye edin.

----------

Sistem işleyişinide kısaca anlatayım, kasada siparişinizi veriyorsunuz, ödemeyi yapıyorsunuz, size boş içecek bardağı veriyorlar ve bir adet masa nuamrası

bardakları ve numaranızı alıp istediğiniz masaya geçiyorsunuz, numarayı masaya koyuyorsunuz, servisiniz masanıza yapılıyor.

İçecek reyonunda ilk gittiğimde yaptığım hata şu oldu önce kola koydum artdından buzda koyayım dedim kola saçıldı elime :)

İlk öne buz sonra içecek koyulacak

Şimdiden afiyet olsun diyorum.

• Big Carl'ı denedim ve çok beğendim,fakat diğerleri o kadar iyi değildi.Özellikle rokfor peynirli Stekhouse'u önermiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Hocam bu hafta içinde 3 kişi içerenköyde ki Carl's Jr ye gideceğiz.Bu konuda bilginiz yüksek oldugu için sizden menü tavsiyesi rica ediyorum , yalnız gelenlerden bir tanesi bayan o yüzden 1 menü hafif olursa sevinirim.Diğer 2 menüde bir kısıtlamamız yoktur hamburger , patates , sos seçimlerini sizin önerilerinize göre alacağım , teşekkürler

@ogameci

Dostum,

patatesleri sadede alabilirsiniz, ben "chili soslu" alıyorum, et parçalarıda var üstünde.

Bazı kişilere ağır gelebilir ama değişiklik olması açısından dene derim ben çok seviyorum.

Bayan arkadaş için; "BIG BURGER" derim tek köfteli, ama yinede sorun çift köfteli isterse onada "BİG CARL" tavsiye edin.

----------

Sistem işleyişinide kısaca anlatayım, kasada siparişinizi veriyorsunuz, ödemeyi yapıyorsunuz, size boş içecek bardağı veriyorlar ve bir adet masa nuamrası

bardakları ve numaranızı alıp istediğiniz masaya geçiyorsunuz, numarayı masaya koyuyorsunuz, servisiniz masanıza yapılıyor.

İçecek reyonunda ilk gittiğimde yaptığım hata şu oldu önce kola koydum artdından buzda koyayım dedim kola saçıldı elime :)

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim , tavsiyelerinizi denedikten sonra buraya yazacağım

• Bugun icerenkoy de yeni acilan carls jr yi ziyaret ettim ogamecinin tavsiye ettigi yiyeceklerden tattim resimleri bilgisayar basina gecince atacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bugun icerenkoy de yeni acilan carls jr yi ziyaret ettim ogamecinin tavsiye ettigi yiyeceklerden tattim resimleri bilgisayar basina gecince atacagim

Hemen bekliyoruz hocam canım çekti bende gidicem en kısa zamanda.
  • quote:

quote:

@ogameci

Dostum,

----------

Arkadaşlar geçen hafta İçerenköy'de bulunan Carl's Jr ye sonunda ziyaretimizi gerçekleştirdik , menü seçimlerini ogameci'nin tavsiyeleri üzerine yaptım kendisine teşşekür ediyorum

Restaurant da ki en pahalı menü olan The Big Carl'ı denedim , içinde Mc Donalds'dan aşina oldugumuz quarter pounder menüsünde ki gibi çift katlı et ve peynir var.

Lezzet ise gayet güzeldi ancak eleştri yapmak gerekirse eti bana biraz sade geldi pek baharat yoktu , ayrıca hamburgerin içinde bulunan malzemeleri yetersiz buldum ama tabi ki bir Mc Donalds bir Burger King'e göre çok daha lezzetli , puanım 10/8

@ogameci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Realist- -- 28 Eylül 2013; 17:39:56 >

• afiyet olsun dostum
  • Portobello mantarlı dene yanlış menüyle başlamışsın.
  • quote:

Portobello mantarlı dene yanlış menüyle başlamışsın.

Onuda yedim mantar sosu bana biraz ağır geldi ama güzeldi
  • quote:

afiyet olsun dostum

yeni burger gelmiş western bbq adında onu dene bakalım bir sonradakinde.Afişlerde gördüm hamburgerin altında füme et var güzel olabilir tadı.Bu arada steake yerden yere vurmana gerek yok senin ağız tadına uymamış ancak 4 arkadaşımın 4 üde beğendi.Rokfor peynirinin tadını biliyorsan ve sevmiyorsan zaten denememeliydin ancak biz rokfor peynirini seviyoruz denedik ve memnun kaldık öyle öyyykh falan yapmadık ağzımızın tadıda bozulmadı.Eleştirilerinde biraz daha çift taraflı düşünmeni öneririm rokfor senin ağız tadına uymayabilir ama adam rokforu sever senin bu eleştirini görünce almazsa hata yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 28 Eylül 2013; 23:16:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

quote:

afiyet olsun dostum

yeni burger gelmiş western bbq adında onu dene bakalım bir sonradakinde.Afişlerde gördüm hamburgerin altında füme et var güzel olabilir tadı.Bu arada steake yerden yere vurmana gerek yok senin ağız tadına uymamış ancak 4 arkadaşımın 4 üde beğendi.Rokfor peynirinin tadını biliyorsan ve sevmiyorsan zaten denememeliydin ancak biz rokfor peynirini seviyoruz denedik ve memnun kaldık öyle öyyykh falan yapmadık ağzımızın tadıda bozulmadı.Eleştirilerinde biraz daha çift taraflı düşünmeni öneririm rokfor senin ağız tadına uymayabilir ama adam rokforu sever senin bu eleştirini görünce almazsa hata yapar

Tesekkurler. vallahi ilginc duruyor burger, canim cekti. Aslinda tam tersi rokforu severim ama burger icinde sicaktan dolayi tum tadi bozdugunu dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 29 Eylül 2013; 12:46:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ogameci kullanıcısına yanıt
    valla rokfordaki ekşilik hamburgerle ters orantılı ama biz rokforu seviyoruz farklı bir tat oldu karışınca başta yüzümüzü buruşturduk sonra güzel gelmeye başladı.Benimde şimdi ağzım sulandı yakında gidip deneyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

quote:

afiyet olsun dostum

Derhal inceleme bekliyoruz senden!!

• Geçen gün arkadaşlarla western bbq menüsünü denemek için içerenköy carrefourdakine gittik. SS alma imkanım olmadı maalesf ama şöyle söylebilirim resimdekine %90 oranında benziyor ve diğer cj hamburgerlerinden bir nebze daha büyük. Tadı gerçekten çok iyi. O füme et bana biarz baharatı az pastırma gibi geldi ama tadı güzeldi kesinlikle.

Dün tecrübe ettiğimiz olayı da yazıyım burger mc donaldsçılara ibret olsun. Arkadaş hamburgerin 4 te 3 ünü yedikten sonra ekmeğin alt kısmında küf gibi birşey olduğnu fark etti. Daha sonra biz hiçbirşey söylemeden görevli menüden memnun kalıp kalmadığımızı sordu. Bunun üzerine arkadaş küf galiba bu falan dedi. Görevli hemen hamburgeri aldı içeri götürdü. Siyah tişortlu adamlardan biri geldi durumu açıkladı hamburgerin içindeki rokfor peynirinin küfü olduğunu söyledi. Problem yok dedi. Aynı hamburgerden yapıp getirdi teslim etti. Ben türkiyede hiçbir restaurantta böyle bir muamale görmedim helal olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 2 Ekim 2013; 20:20:34 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.