Şimdi Ara

Carl's Jr Hamburger [CEVAHİR AVM - Tadım Notlarım] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
8
Favori
50.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kassady

Geçen gün arkadaşlarla western bbq menüsünü denemek için içerenköy carrefourdakine gittik. SS alma imkanım olmadı maalesf ama şöyle söylebilirim resimdekine %90 oranında benziyor ve diğer cj hamburgerlerinden bir nebze daha büyük. Tadı gerçekten çok iyi. O füme et bana biarz baharatı az pastırma gibi geldi ama tadı güzeldi kesinlikle.

Dün tecrübe ettiğimiz olayı da yazıyım burger mc donaldsçılara ibret olsun. Arkadaş hamburgerin 4 te 3 ünü yedikten sonra ekmeğin alt kısmında küf gibi birşey olduğnu fark etti. Daha sonra biz hiçbirşey söylemeden görevli menüden memnun kalıp kalmadığımızı sordu. Bunun üzerine arkadaş küf galiba bu falan dedi. Görevli hemen hamburgeri aldı içeri götürdü. Siyah tişortlu adamlardan biri geldi durumu açıkladı hamburgerin içindeki rokfor peynirinin küfü olduğunu söyledi. Problem yok dedi. Aynı hamburgerden yapıp getirdi teslim etti. Ben türkiyede hiçbir restaurantta böyle bir muamale görmedim helal olsun.
    Arkadaşlar dün Western BBQ menü tadımı yaptım.

Öncelikle tek cümlede açıklama yapmak istiyorum; Çok iddiali, ben buradayım ve ben buyum'u çok net belirten bir tadı var.

İlk ısırışta daha bayıldım, iki tad harmanı çok çok iyi oturmuş, hiç sırıtmıyor.

Kesinlikle Türkiye'de zirveye oynayan bir burger, alterantifi yok çünkü içinde ki burger köftenin, füme etin, soğanların lezzetini AYRI AYRI alabiliyorsunuz.

10/10

Bir daha yer miyim ? TABİ Kİ.

Menü fiyatı: 20 lira (patatesleri şili soslu yaptırdım.)

Carl's Jr Hamburger [CEVAHİR AVM - Tadım Notlarım]

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Arkadaşlar dün Western BBQ menü tadımı yaptım.

Öncelikle tek cümlede açıklama yapmak istiyorum; Çok iddiali, ben buradayım ve ben buyum'u çok net belirten bir tadı var.

İlk ısırışta daha bayıldım, iki tad harmanı çok çok iyi oturmuş, hiç sırıtmıyor.

Kesinlikle Türkiye'de zirveye oynayan bir burger, alterantifi yok çünkü içinde ki burger köftenin, füme etin, soğanların lezzetini AYRI AYRI alabiliyorsunuz.

10/10

Bir daha yer miyim ? TABİ Kİ.

Menü fiyatı: 20 lira (patatesleri şili soslu yaptırdım.)

fast food olarak değerlendirebileceğimiz mcdonalds, burger king gibi markalara göre çok daha güzel hamburgerler yapıyorlar. içerenköy'deki mekanları evime yakın olduğundan henüz orada oturarak yeme gereği duymadım. ama kısa bir süre pakette taşınıp (yaklaşık 10 dakika) tüketildiğinde bile saydığım diğer markalardan daha kaliteli bir hamburger yediğinizi hissetiriyorlar. şu aşamada western bbq ve big carl favorilerim ama henüz jalapenolu burgerlerini denemedim ve onun tadınıda merak ediyorum. fiyat olaraksa fast food markalarından az biraz yüksek ama dükkan burger, mano burger yada benzeri markalara göre çok daha hesaplı. ha onlar kadar et uzmanı değiller tabi ama fiyat performans açısından gayet iyi bir mekan bence.

• Şu konuyu sürekli takip ediyorum ama Ankara'da yaşadığım için sadece fotoğraflara bakmakla yetiniyorum. Ne olur sanki Ankara'ya da şube açsalar? Güya başkent Ankara ama jeopolitik konumundan ötürü her şey İstanbul'da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

Şu konuyu sürekli takip ediyorum ama Ankara'da yaşadığım için sadece fotoğraflara bakmakla yetiniyorum. Ne olur sanki Ankara'ya da şube açsalar? Güya başkent Ankara ama jeopolitik konumundan ötürü her şey İstanbul'da.

İstanbul'da da her yerde yok ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maggese

quote:

Şu konuyu sürekli takip ediyorum ama Ankara'da yaşadığım için sadece fotoğraflara bakmakla yetiniyorum. Ne olur sanki Ankara'ya da şube açsalar? Güya başkent Ankara ama jeopolitik konumundan ötürü her şey İstanbul'da.

Ankara'ya açılsa en uzak noktada olsa bile gidebilirim. Zaten avmler de hep şehir merkezinden uzakta.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Maggese

quote:

Ankara'ya açılsa en uzak noktada olsa bile gidebilirim. Zaten avmler de hep şehir merkezinden uzakta.

Alıntıları Göster
    Aynen İstanbulda bile 2 tane var. Hatta biri kapanacak diye duydum içerenköy carrefour yıkılacakmış diye duydum kentsel dönüşüm sebebiyle. Cevahir de çok ters yerde kalıyor napıcaz bilmiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

Aynen İstanbulda bile 2 tane var. Hatta biri kapanacak diye duydum içerenköy carrefour yıkılacakmış diye duydum kentsel dönüşüm sebebiyle. Cevahir de çok ters yerde kalıyor napıcaz bilmiyorum..

Alıntıları Göster
    Bugün tekrar gittim, bir arkadaşımıda götürdüm denemesi için.

Western BBQ'ü çok beğenedi, teşekkür etti hatta.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bedava Dondurma - Ben and Jerry's
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sorulmuştur belki ama favori hamburgerin hangisi hocam ? DQP vs Western BBQ arasında seçim yaparsan ? Veya BK Steakhouse..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvoRoncatto

quote:

Sorulmuştur belki ama favori hamburgerin hangisi hocam ? DQP vs Western BBQ arasında seçim yaparsan ? Veya BK Steakhouse..

Alıntıları Göster
    Gayrettepe Zorlu Center'a 3. Şube Açıldı.

• quote:

quote:

Dostum, ulaşımı ve fiyatları aradan çıkartıp.

Direkt olarak masada hepsi duruyor hangisini yerim diye söyleyeyim.

Western BBQ > Big Carl > Arbys Beef Chedar > DQP > BK Steak

• quote:

quote:

quote:

Dostum, ulaşımı ve fiyatları aradan çıkartıp.

Direkt olarak masada hepsi duruyor hangisini yerim diye söyleyeyim.

Western BBQ > Big Carl > Arbys Beef Chedar > DQP > BK Steak

Alıntıları Göster
    konularını olabildiğince takip edip fırsat buldukça denemeye gidiyorum en son Carl's a gidip yazın üzerine western menüyü denedim hamburgeri gerçekten çok iyi hamburger klasmanımda ilk sıraya oturdu diyebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

konularını olabildiğince takip edip fırsat buldukça denemeye gidiyorum en son Carl's a gidip yazın üzerine western menüyü denedim hamburgeri gerçekten çok iyi hamburger klasmanımda ilk sıraya oturdu diyebilirim

Alıntıları Göster
    İçerenköy Carrefour'a da açılmış Carl's Jr'dan ancak heves edip deneyemedim daha.

• quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

Afiyet olsun dostum, beğendiğine sevindim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

quote:

afiyet olsun dostum

yeni burger gelmiş western bbq adında onu dene bakalım bir sonradakinde.Afişlerde gördüm hamburgerin altında füme et var güzel olabilir tadı.Bu arada steake yerden yere vurmana gerek yok senin ağız tadına uymamış ancak 4 arkadaşımın 4 üde beğendi.Rokfor peynirinin tadını biliyorsan ve sevmiyorsan zaten denememeliydin ancak biz rokfor peynirini seviyoruz denedik ve memnun kaldık öyle öyyykh falan yapmadık ağzımızın tadıda bozulmadı.Eleştirilerinde biraz daha çift taraflı düşünmeni öneririm rokfor senin ağız tadına uymayabilir ama adam rokforu sever senin bu eleştirini görünce almazsa hata yapar

Tesekkurler. vallahi ilginc duruyor burger, canim cekti. Aslinda tam tersi rokforu severim ama burger icinde sicaktan dolayi tum tadi bozdugunu dusunuyorum.

Alıntıları Göster
    Western bbq burger yedim bu akşam. Fiyatı biraz pahalı, 18 tl. Ama tadı inanılmaz. Füme et, barbekü sos, soğan İlk ısırıkta bayıldım resmen.

• Fiyatları abartmışlar bence.tamam carl, bk ve mc den iyi ancak westerni Şili soslu alırsanız 20 küsür lira veriyorsunuz.ilk açıldığında çok gitmiştim ancak artık iyice bozmuş bence.ilk açıldığında kalite daha yukarıda fiyatlandırma da daha makuldu.

bu fiyat aralığında ben komşu burgeri tercih ederim.20 liraya baconlu 180 gr etli komşu burger menüyü alırım.hem daha fazla köfte var hem de kömür ateşinde pişmiş.ayrıca donmuş da değil.hamburgeri carl ile mukayese bile olmaz.ilk ısırıkta fark anlaşılır.etin suyu akar :)

illaki Anadolu yakası olsun denirse de burger house da 140 gr lık menü 19,90 dı en son.yok ben kalın köfte sevmiyorum denirse de mano var.3-4 fazla verirsiniz ama donmuş kayış gibi et tüketmezseniz.
  • Janissary- J kullanıcısına yanıt
    adamım bende bursadayımda ne tarafta oturuyon
  • Bbq burgerden yedim ama begenmedim portebello daha iyi gibi ayrica cok bozmuslar kaliteyi patateslerin eski guzelligi yok soslar heinz di degismis fiyatlar abartili bence oyle abartildigi gibi degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: mateuss

Bbq burgerden yedim ama begenmedim portebello daha iyi gibi ayrica cok bozmuslar kaliteyi patateslerin eski guzelligi yok soslar heinz di degismis fiyatlar abartili bence oyle abartildigi gibi degil

Arkadaşlar eğer olumsuz yönde gördüğünüz yönde durumlar gelişmiş ise

MUTLAKA masalarda bulunan kartları doldurun, hepsi okunup değerlendiriliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

valla rokfordaki ekşilik hamburgerle ters orantılı ama biz rokforu seviyoruz farklı bir tat oldu karışınca başta yüzümüzü buruşturduk sonra güzel gelmeye başladı.Benimde şimdi ağzım sulandı yakında gidip deneyeceğim
    İştahımız bol olsunda fakat sıradan fastfood hamburgerciyi gurme hamburgerci yapmışşınız arkadaşlar o kadarda değil yani.
  • bu fiyata daha kalitelisi varsa soyle oraya gidelim
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.