Şimdi Ara

Carl's Jr Hamburger [CEVAHİR AVM - Tadım Notlarım] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
8
Favori
50.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Western BBQ yok böyle bir tad, kesin deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kış geldi konular artar herhalde keşke hepsi 1 başlıkta toplanmış olsa.sayende gitmeden lezzet,fiyat ve daha birçok şey hakkında bilgi sahibi oluyoruz :)
  • Big Burger yedim, yedigim en lezzetli burgerdi vallahi simdiye kadar. Ama pahali

• Allah kahretsin bu burgerci Adana'da yok,yeni avm inşaatı başlamış belki oraya getirirler,
    Arbys'de yoktu önceleri oda sonradan geldi ama onu hiç beğenmedim...
  • Western bbq harikadır buranın yemeyen kalmasın double şeklindedir var.Çoğu butik burgercide western bbq gibisini yiyemezsiniz.güzel konu.

• quote:

Orijinalden alıntı: OreoNewAccount

Western bbq harikadır buranın yemeyen kalmasın double şeklindedir var.Çoğu butik burgercide western bbq gibisini yiyemezsiniz.güzel konu.

Aynen öyle bende bunu yazacaktım çoğu butik burgercide vasat ve vasatın altında ürünler 20 küsür fiyat civarında western ve memphis için fiyat uygun en azından rekabet ortamına göre uygun.
  • 2016'ya girmemizle birlikte tüm menüleri 1 lira daha zamlanmıştır. Dün super star with cheese menüyü 25.95e aldım. Geçen yıl(2014) Eylül-Ekim aylarında 18.90 a yiyorduk..

• quote:

Orijinalden alıntı: Losgalacticos

2016'ya girmemizle birlikte tüm menüleri 1 lira daha zamlanmıştır. Dün super star with cheese menüyü 25.95e aldım. Geçen yıl(2014) Eylül-Ekim aylarında 18.90 a yiyorduk..

O fiyatlara yazık günah eskiden BK.'dan sadece 1-2 lira pahalı olurdu menüleri.
    Nusret Burger'de burger 28 liraydı galiba gittiğimde. Tamam içecekte var ama diğer tarafta çok daha kaliteli bir burger var.
    Uçmuşlar iyice bu fiyatlarla işleri zor.
  • Quattro kullanıcısına yanıt
    Ben İstanbul/Maltepe'de oturuyorum. Yine Maltepe'de Özgür şefin Daily Dana diye butik hamburgercisi var ya da alternatif seçenek olarak Maltepe Park'ta Beeves var. 20-22 lira menü olarak 140 gr etli hamburgerler enfes. Tavsiyemdir.

• Canım çekti ya acliktan uyuyamiyorum kalkip yemek hazirlamaya da üşeniyorum

• Carls jrda çalışıyorum soruları alayım :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CITY OF DETROIT

Carls jrda çalışıyorum soruları alayım :D

Mantarlı haricinde ne tavsiye edersin?

Patatesi şili soslu yaptırmak kaç lira fark ediyor?
  • s0ft kullanıcısına yanıt
    Western yada wemphis oneririm westernde şuan indirim var kaçırma derim gayet lezzetli,ayrıca patates Chili soslu büyük boy 8 lira civarı olması lazım tam emin değilim ama mutfak personeli olduğum için

• quote:

Orijinalden alıntı: CITY OF DETROIT

Western yada wemphis oneririm westernde şuan indirim var kaçırma derim gayet lezzetli,ayrıca patates Chili soslu büyük boy 8 lira civarı olması lazım tam emin değilim ama mutfak personeli olduğum için

Western bbq mu tam adı? İndirimli fiyatı ne?

Şili sosu menüdeki patatese ekleyemiyorum muyuz? Ek alırsam çok patates olur.

• s0ft kullanıcısına yanıt
    Western barbekü şuan 20 tl patatese sos eklettirmiyosun fazla gelir diyorsan küçük boy Chili al o yeter

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CITY OF DETROIT kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam yarın cevahirde bi western yerim.

Western iyiydi gayet. 3 lira farkla küçük Şili soslu Patates alınıyor ama beğenmedik ona pek, kıvrık patates daha güzel. Genel olarak güzel bir Hamburgerci yani seviyorum burayı. Hizmeti de güzel, temiz de. Mekan dizaynı da güzel. Burger King de saçma sapan şeyler yiyeceğinize buraya gidin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s0ft -- 17 Ocak 2016; 23:38:55 >
  • Sınırsız içecek ve hamburgerin büyüklüğü güzel olan tarafları. Patatesleri vasat bile değil.

• Cevahir'de çalışıyorum, eskiden iyi gelirdi ama şu an fiyat tad olarak tutmuyor, acayip pahalı.
    Upper West'e uğramanı dilerim @ogameci, New York,Philly Steak ve West Burger yemelisin.
  • big carl efsane benim için + 9 liraya şili soslu en büyük boy patates

kıvırcık patatesini sevmedim hiç güzel değil haberiniz olsun

çalışanlar çok yardım sever, mc ve burger birçok konuda yanından geçemez

Carl's Jr Hamburger [CEVAHİR AVM - Tadım Notlarım]

Carl's Jr Hamburger [CEVAHİR AVM - Tadım Notlarım]

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.