Şimdi Ara

Carl's Jr Hamburger [CEVAHİR AVM - Tadım Notlarım] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
8
Favori
50.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Losgalacticos

Sanıyorum Acılı Chicken Fillet Burger ve Steakhouse Burger dışındaki burgerları enfes. Şu ikisinden illet ettim yerken yarıda bırakıp gittim.
    hocam blue cheese sevmedin herhalde ben bayılıyorum buranın steakhouse una çünkü,veya ismi aynı diye bk gibi bişey beklemiş olabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: green_arrow

hocam blue cheese sevmedin herhalde ben bayılıyorum buranın steakhouse una çünkü,veya ismi aynı diye bk gibi bişey beklemiş olabilirsin

İçinde ki peynir aşırı yoğun geldi o yüzden sevemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocha

quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

hardee's ile carl jr. aynı yer mi? logo falan aynı reklamlarıan bakarken gördüm de

Aynılar.Bildiğim kadarıyla bazı eyaletlerde Carl's Jr. bazılarında ise Hardee's adını kullanıyorlar.

Alıntıları Göster
    Sonunda biz Ankaralılar da Carl's Jr'ı tadabildik. Dün Ankamall şubesine gittim. Gerçi bunu belirtmem gereksiz, hoş başka şubesi de yok nasıl olsa başkentte. Bu arada Ankamall'in yenilenen kısmı müthiş olmuş. O yemek yeri falan baya genişlemiş, hele ortadaki koltuklar şahane olmuş.

Neyse menüye geçeyim. Ben Super Star menü aldım. Yanında da 2.5 lira farkla kıvırcık patates. Allah'ım o nasıl büyük bir hamburger öyle ye ye bitmiyor. Gerçekten çok doyurucu. Lezzeti fena değil. Patatesleri tek kelimeyle mükemmel. Soslar çok iyi. İçeceğin sınırsız olması beni pek ilgilendirmiyor zira bardağındaki içeceği bitiremeyen bir insanım. Toplamda 27 küsur ödedim.

Sınırsız içecek ve sipariş nasıl alınıyor gibi olaylara değinmeyeceğim zira ogameci detaylıca anlatmış. Papağan gibi tekrarlamaya gerek yok. Yalnız ogameci'nin bahsetmediği bir kısım var ya da benim gözümden kaçmış. Yemeğin sonunda çay ve kahve ikram ediyorlar. Açıkçası şaşırdım çünkü çaya hemen her işletmede alışkınız ama kahve çok nadir ikram edilir genelde. Kaldı ki burası bir fast food restaurant. Bu yüzden bu ikramları hoş bir jestti. Bir diğer ayrıntı da siz istemeden ıslak mendil vermeleri hem de sürüsüne bereket şekilde. Yine alışık olmadığımız bir durum.

Son olarak yeni açıldığı için midir bilmiyorum; personel çok güleryüzlü, çok ilgili, çok sıcak, nazik ve bir dediğinizi iki etmiyorlar. Siparişim çok çok hızlı geldi, sıcacıktı yeni yapılmış. 5 kişi çalışıyor ve hepsi de ayrı ayrı ilgilendi bizimle kapıda ayrı hoşgeldiniz masada ayrı hoşgeldiniz vs

Sonuç olarak çok memnun kaldım. Yine giderim, hatta rokforlu menü hariç hepsini tatmak isterim. Hazır kalite ve hizmet bu denli yüksek ve Ankaralılar keşfetmeden siz de bir an önce tadın bence. Zira sonra çok geç olabilir. Malum çok tutulan bir şeyin popülaritesinin artmasıyla kalitesinin düşmesi kaçınılmaz.

• the right hand of evil kullanıcısına yanıt
    Memphis BBQ Burger'ı da denemenizi öneririm gerçekten çok güzel tadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

Sonunda biz Ankaralılar da Carl's Jr'ı tadabildik. Dün Ankamall şubesine gittim. Gerçi bunu belirtmem gereksiz, hoş başka şubesi de yok nasıl olsa başkentte. Bu arada Ankamall'in yenilenen kısmı müthiş olmuş. O yemek yeri falan baya genişlemiş, hele ortadaki koltuklar şahane olmuş.

Neyse menüye geçeyim. Ben Super Star menü aldım. Yanında da 2.5 lira farkla kıvırcık patates. Allah'ım o nasıl büyük bir hamburger öyle ye ye bitmiyor. Gerçekten çok doyurucu. Lezzeti fena değil. Patatesleri tek kelimeyle mükemmel. Soslar çok iyi. İçeceğin sınırsız olması beni pek ilgilendirmiyor zira bardağındaki içeceği bitiremeyen bir insanım. Toplamda 27 küsur ödedim.

Sınırsız içecek ve sipariş nasıl alınıyor gibi olaylara değinmeyeceğim zira ogameci detaylıca anlatmış. Papağan gibi tekrarlamaya gerek yok. Yalnız ogameci'nin bahsetmediği bir kısım var ya da benim gözümden kaçmış. Yemeğin sonunda çay ve kahve ikram ediyorlar. Açıkçası şaşırdım çünkü çaya hemen her işletmede alışkınız ama kahve çok nadir ikram edilir genelde. Kaldı ki burası bir fast food restaurant. Bu yüzden bu ikramları hoş bir jestti. Bir diğer ayrıntı da siz istemeden ıslak mendil vermeleri hem de sürüsüne bereket şekilde. Yine alışık olmadığımız bir durum.

Son olarak yeni açıldığı için midir bilmiyorum; personel çok güleryüzlü, çok ilgili, çok sıcak, nazik ve bir dediğinizi iki etmiyorlar. Siparişim çok çok hızlı geldi, sıcacıktı yeni yapılmış. 5 kişi çalışıyor ve hepsi de ayrı ayrı ilgilendi bizimle kapıda ayrı hoşgeldiniz masada ayrı hoşgeldiniz vs

Sonuç olarak çok memnun kaldım. Yine giderim, hatta rokforlu menü hariç hepsini tatmak isterim. Hazır kalite ve hizmet bu denli yüksek ve Ankaralılar keşfetmeden siz de bir an önce tadın bence. Zira sonra çok geç olabilir. Malum çok tutulan bir şeyin popülaritesinin artmasıyla kalitesinin düşmesi kaçınılmaz.

İstanbulda 3 farklı şubeye gittim hiç birinde çay-kahve servisi yok.Yeni açıldığı için yapılmış olabilir orada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

quote:

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

İstanbulda 3 farklı şubeye gittim hiç birinde çay-kahve servisi yok.Yeni açıldığı için yapılmış olabilir orada.

Alıntıları Göster
    Western Bbq nün double ı gelmiş hocam kesinlikle tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

Western Bbq nün double ı gelmiş hocam kesinlikle tavsiye ederim.
    Keşke Manisayada gelse
  • quote:

Orijinalden alıntı: PCGamer45

Keşke Manisayada gelse

Şu anda sadece aşağıda bulunan mağazalarda hizmet vermektedir inşaallah bir günde MANİSA'ya gelir Manisa merkezdemisniz ?

RESTORANLAR

Cevahir AVM

Kozyatağı Carrefour AVM

Zorlu Center

Akasya Acıbadem

Taksim Talimhane

Buyaka AVM

Kadıköy Bahariye

Tepe Nautilus AVM

Levent ÖzdilekPark

Caddebostan Bağdat Caddesi

Orjin Maslak

Ankara AnkaMall

http://www.carlsjr.com.tr/ ( RESMİ İNTRNET SİTESİDİR )

Carl's Jr Hamburger [CEVAHİR AVM - Tadım Notlarım] Carl's Jr Hamburger [CEVAHİR AVM - Tadım Notlarım] Carl's Jr Hamburger [CEVAHİR AVM - Tadım Notlarım] Carl's Jr Hamburger [CEVAHİR AVM - Tadım Notlarım] Carl's Jr Hamburger [CEVAHİR AVM - Tadım Notlarım] Carl's Jr Hamburger [CEVAHİR AVM - Tadım Notlarım] Carl's Jr Hamburger [CEVAHİR AVM - Tadım Notlarım] Carl's Jr Hamburger [CEVAHİR AVM - Tadım Notlarım]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kütahyalı 77 -- 28 Nisan 2015; 14:49:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kütahyalı 77

quote:

Orijinalden alıntı: PCGamer45

Keşke Manisayada gelse

Şu anda sadece aşağıda bulunan mağazalarda hizmet vermektedir inşaallah bir günde MANİSA'ya gelir Manisa merkezdemisniz ?

RESTORANLAR

Cevahir AVM

Kozyatağı Carrefour AVM

Zorlu Center

Akasya Acıbadem

Taksim Talimhane

Buyaka AVM

Kadıköy Bahariye

Tepe Nautilus AVM

Levent ÖzdilekPark

Caddebostan Bağdat Caddesi

Orjin Maslak

Ankara AnkaMall

http://www.carlsjr.com.tr/ ( RESMİ İNTRNET SİTESİDİR )

Carl's Jr Hamburger [CEVAHİR AVM - Tadım Notlarım] Carl's Jr Hamburger [CEVAHİR AVM - Tadım Notlarım] Carl's Jr Hamburger [CEVAHİR AVM - Tadım Notlarım] Carl's Jr Hamburger [CEVAHİR AVM - Tadım Notlarım] Carl's Jr Hamburger [CEVAHİR AVM - Tadım Notlarım] Carl's Jr Hamburger [CEVAHİR AVM - Tadım Notlarım] Carl's Jr Hamburger [CEVAHİR AVM - Tadım Notlarım] Carl's Jr Hamburger [CEVAHİR AVM - Tadım Notlarım]

Alıntıları Göster
    evet merkezdeyim inş yakın zamanda gelirde denerim

• quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Carter

quote:

Orijinalden alıntı: Cpt Shakespeare

sabah sabah canım cekti simdi

vay arkadas kıbrısa da acılması imkansız ki

Kıbrıs'ta kalıyorum en geç 1 yıla açılır bence.

Kıbrıs ta olması lazım Carls JR nin sanki.

Edit: Johnny Rockets la karıştırmışım pardon.

Alıntıları Göster
    Ankamall'de big carl'i denedim bende sonunda. lezzet olarak çok iyi gerçekten ama. fiyat olarak baya pahalı 24 liraya çok daha iyi alternatifler var.Western bbq deneyeceğim birde

• quote:

Orijinalden alıntı: CONQUER.

Ankamall'de big carl'i denedim bende sonunda. lezzet olarak çok iyi gerçekten ama. fiyat olarak baya pahalı 24 liraya çok daha iyi alternatifler var.Western bbq deneyeceğim birde

Alıntıları Göster
    Buranın steakhouse burger ını deneyen var mı ? Büyük mü yoksa western burger ı kadar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Carter

Malisef yokJonny Rockets nerde acaba bir bilginiz var mı?

Jonny Rockets restaurantların henüz Türkiyede şubesi yok
     Carl's Jr Hamburger [CEVAHİR AVM - Tadım Notlarım] Carl's Jr Hamburger [CEVAHİR AVM - Tadım Notlarım] Carl's Jr Hamburger [CEVAHİR AVM - Tadım Notlarım] Carl's Jr Hamburger [CEVAHİR AVM - Tadım Notlarım] Carl's Jr Hamburger [CEVAHİR AVM - Tadım Notlarım] Carl's Jr Hamburger [CEVAHİR AVM - Tadım Notlarım] Carl's Jr Hamburger [CEVAHİR AVM - Tadım Notlarım] Carl's Jr Hamburger [CEVAHİR AVM - Tadım Notlarım] Carl's Jr Hamburger [CEVAHİR AVM - Tadım Notlarım] Carl's Jr Hamburger [CEVAHİR AVM - Tadım Notlarım] Carl's Jr Hamburger [CEVAHİR AVM - Tadım Notlarım] Carl's Jr Hamburger [CEVAHİR AVM - Tadım Notlarım]

• quote:

Orijinalden alıntı: Plexicroma

Yarın Western BBQ ile deniyoruz bakalım

Bunlamı ?
     Carl's Jr Hamburger [CEVAHİR AVM - Tadım Notlarım]

• Haftaya ankamall e western bbq menü yemeye gideceğim, sınırsız içecek olayı nasıl oluyor ? Birde büyük boy patates farkı kaç tl ?
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    sana boş bardak veriyorlar, numaran ile masaya geçiyorsun

patates fiyatını hatırlamıyorum dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

sana boş bardak veriyorlar, numaran ile masaya geçiyorsun

patates fiyatını hatırlamıyorum dostum

Western bbq menünün güncel fiyatı kaç tl ? Sitesinde 20 yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

Haftaya ankamall e western bbq menü yemeye gideceğim, sınırsız içecek olayı nasıl oluyor ? Birde büyük boy patates farkı kaç tl ?

Yanlış hatırlamıyorsam 24,95 fiyatı var Western BBQnün. 2.5 lira fark ile kıvırcık yapıyorsunuz patatesleri. Size bir karton bardak veriyorlar içecek makinesinde hallediyorsunuz.
  • Memphis BBQ Burger menüyü ilk kez denedim. Adamlar yapmış dedim Üstte soğan halkası, altında burger köftesi onun altında biftek parçaları şeklinde parça etler. Burger tek başına dahi doyurucu et parçaları sayesinde. Daha önce Jalapeno Burger , Portobello Mantarlı Burger ve Western BBQ Burgeri denemistim. Memphis ile Western et parcalari haricinde aynı. Western'in pastirmasi yerine en altta et parçası tercih edecekler için birebir. Sanırım Memphis BBQ için tekrar ziyaret edebilirim
  • Yedigim en lezzetli burgerdir(süperstar)

Cok iyi bi restoran ve isletme fakat son zamanlarda bi zam yapti 21 liraya falan yiyordum simdi 24.95 lira yani 4 lira zam,cok pahalilandi bide kivircik alırsam patates 27 lira ödüyorum bu fiyata gurme burgerciler var abarttilar bence işi bi fastfood restoranti olarak. Gidiyor musun diye sorarsaniz evet gidiyorum cunku gurme burger bu kadar lezzetli değil. Ne dersiniz fiyat konusunda haksiz miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavraz -- 13 Haziran 2015; 18:30:59 >
  • cavraz C kullanıcısına yanıt
    Afiyet olsun.

Beğendiğinize sevindim.

Genel olarak türkiye'de herşey ederinin çok üstünde malesef.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.