Şimdi Ara

Carl's Jr Hamburger [CEVAHİR AVM - Tadım Notlarım] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
8
Favori
50.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Malisef yokJonny Rockets nerde acaba bir bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Carter

Malisef yokJonny Rockets nerde acaba bir bilginiz var mı?

Mağusa da hocam. Bi alışveriş merkezindeydi, ben gitmedim arkadaşım eve getirmişti bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadece50

6 tane stackhouse yesem anca keser bu burgerler beni kesmiyor ya :((

İnsan mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdilKullanımKotası

quote:

Orijinalden alıntı: sadece50

6 tane stackhouse yesem anca keser bu burgerler beni kesmiyor ya :((

İnsan mısınız?

sayılırım

• Bahariye ve Nautilus şubeleri açılmış çok memnun oldum valla eskiden bir tek cevahirde vardı 20 km gitmek zorunda kalıyorduk yarın nautilus gidip bir test edeyim bakalım @Araxes @Kassady
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Realist-

Bahariye ve Nautilus şubeleri açılmış çok memnun oldum valla eskiden bir tek cevahirde vardı 20 km gitmek zorunda kalıyorduk yarın nautilus gidip bir test edeyim bakalım @Araxes @Kassady

Yorum bekliyoruz hocam.
  • Güzelde yani bi menüye 18-19 vermek koydu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

quote:

Orijinalden alıntı: -Realist-

Bahariye ve Nautilus şubeleri açılmış çok memnun oldum valla eskiden bir tek cevahirde vardı 20 km gitmek zorunda kalıyorduk yarın nautilus gidip bir test edeyim bakalım @Araxes @Kassady

Yorum bekliyoruz hocam.

Bugün saat 13.00 de gittim Nautilus Carl's Jr şubesine.Famous Star tercih ettim patatesleri de kıvırcık yaptım ama maalesef Cevahir AVM de yediğim gibi değildi galiba yeni açıldığı için aşçılar tecrübesiz çünkü etler biraz yanıktı ve lezzeti beklediğim gibi olmadı.Birde soslarını hala geliştirememişler 3 tane sosları var ama hiçbiri MC ya da BK kalitesinde ve çeşitliliğinde değil tek takdir ettiğim yönleri ketçap ve mayonezleri Heinz kullanmaları

• Ankara Ankamall'deki şube ne zaman açılacak ya ?
  • Simdi gidiyorum acaba hangi menüyü yesem

• Yarın Western BBQ ile deniyoruz bakalım
  • Yeni Double Western BBQ Menu gelmiş, fiyatı 32 lira. Deneyen var mı, değer mi o parayı vermeye?
  • ankamall şubesi açıldı mı bilgisi olan var mı ?
  • Acılı Buffalo Soslu Chicken Fillet Burger menu ne kadar ve güzel mi ? Deneyen varsa bende yemeyi düşünüyorum

• üstadım döktürmüşsünüz afiyet olsun.
  • ogameci kullanıcısına yanıt
    sirf bu konudan dolayi merak ettim ve arkadasla ozdilekte famous star yaptik deneme amacli eti buyuktu ama tam pismemisti ve burger cokta ozenerek yapilmamisti bide patatesler mc patatesi gibi ama sonuklerdi tek iyi yani icecekler sinirsiz olmasi tabi diger menuleri denemedim ama baya ahali ogrenciler icin.
  • Carl's Jr.'nin Facebook sayfasından açıklanan bilgiye göre 4 Gün içinde Ankara AnkaMall'a açılacakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mit_27

Carl's Jr.'nin Facebook sayfasından açıklanan bilgiye göre 4 Gün içinde Ankara AnkaMall'a açılacakmış.

hocam inanır mısın bugün aklıma geldi valla dedim açmaya niyetleri yok herhalde
    teşekkür ederim haber verdiğin için hafta sonu uğrarım büyük ihtimal . yeni açacakları için güzel yaparlar şimdi

• Carl's Jr. Ankamall açılmış . İnsan bi kampanya felan yapar adam kuru kuruya dükkan açtılar
  • Sanıyorum Acılı Chicken Fillet Burger ve Steakhouse Burger dışındaki burgerları enfes. Şu ikisinden illet ettim yerken yarıda bırakıp gittim.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.