Şimdi Ara

CARLOS fenerbahçe'de HAYAL KIRIKLIĞI olacak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
0
Favori
3.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Carlos fenerbahçe'ye hayırlı olsun ama ne kadar doğru transfer tartışılır.
    Hatırlarsınız 4 yıl önce de boer g.saraya gelmişti 6 ayda gitmişti ben carlos transferini buna benzzettim.yaşı ,durumu ve mevkisi bakımından.
    wederson alındı çok eksik yer varken yine sol bek niye ?
    34 yaşında ve bu sezon sakatlığı nedeniyle aylarca oynamadı. adam yaşlı ve çok büyük para aldığı için gelecek.fenerbahçe'de üst düzey bir çaba ve verimle oynamayacak.
    boer,ailton,kleberson,ortega,anelka gibi hayal kırıklığı olacak.

• Sen GS'lisin dimi..

• Carlos
  • Arkadaşlar başka bir şey yazmayın bu smile çok şey ifade ediyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sen rüyanda göremezsin CARLOS bizim kadromuzda!
  • Bence şu da bir gerçek :

FB de varlığı yokluğu bir oynayan bazı futbolcular oluyor ve 90 dk oynıyabiliyorlar. Öyle adamlar oynayacağına bir tanesi dünya starı olsun Roberto Carlos gibi varsın 10 kişi gibi oynayalım. (Hani hiç bir işe yaramayacak olduğunu varsaysak bile) Adamın adı bile yeter teknik yetenekleri ile kalitesi ile örnek olur diğer futbolculara. Ayrıca takımdaki diğer futbolcularında acaip gaza geleceği ve daha güven hissi ile oynayacakları kesin keza rakipde etkilenecektir. Ayrıca evet anelka falan hayal kırıklığı idi ama Anelka ile Roberto Carlos dünya futbol klasmanında aynı şöhret ve kaliteye sahip değiller bence mukayese bile olmaları zor kanımca.

Türkiye ye belki de ilk defa bu kadar büyük dünya starı bir futbolcu geliyor hele bir gelsin de iyimi kötümü görelim derim ben. Bence çokk faydaları olacak. Tabi diğer fikirlerede saygım var.
  • kanımca bu saatten sonra tuncay gider...istediği parayı yönetim vermez...beyefendi kezman,carlos ne paralar alıo,bende istiorum deyip çeker gider...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorkem86

kanımca bu saatten sonra tuncay gider...istediği parayı yönetim vermez...beyefendi kezman,carlos ne paralar alıo,bende istiorum deyip çeker gider...

tuncay 25 yaşında ve dünyanın gelmiş geçmiş en iyi sol bek adamının kaptanı olacak,sence bu gururu paraya değişir mi? kaldı ki tuncay'ı isteyen adam gibi bir takım yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quartamin

quote:

kanımca bu saatten sonra tuncay gider...istediği parayı yönetim vermez...beyefendi kezman,carlos ne paralar alıo,bende istiorum deyip çeker gider...

tuncay 25 yaşında ve dünyanın gelmiş geçmiş en iyi sol bek adamının kaptanı olacak,sence bu gururu paraya değişir mi? kaldı ki tuncay'ı isteyen adam gibi bir takım yok.

sence tuncay adı geçen kulüplerden herhangi birine gittiğinde ne tür bir gurur yaşar?
    niyeti yok kalmaya işte...bu sene 1.5 milyon civarında para alan adama 3.3 milyon euro vermek demek,sanki biraz intihar olur...diğer futbolcular açısından...

• Para için kalacak olan def olsun gitsin zaten. Tuncay kalsın isterim ama bunun için trip yapacaksa takımda işi yok. Duygusal olmanın anlamı yok, herkes hak ettiği parayı alır.
  • kardeş adı geçen takımları sayar mısın? milan falan piyasayı arttırmak için,yoksa milan haberi uydurma.m.city içlerindeki en iyi takım ama tuncay o takıma gitmez. 3.3 milyonda çok saçma,bu rakamda uydurma.
  • quote:

kardeş adı geçen takımları sayar mısın? milan falan piyasayı arttırmak için,yoksa milan haberi uydurma.m.city içlerindeki en iyi takım ama tuncay o takıma gitmez. 3.3 milyonda çok saçma,bu rakamda uydurma.

milan,villareal,tottenham,manchester city,hertha berlin...
    bunlardan herhangi birinde tuncay var demek,kendi vizyonu açısından erişilmez birşey demek...
    milan haberinin uydurma olduğuna inanıyorsan,diğerleri de uydurma olabilir..medya bu,güven olmaz...
    en önemlisi de şu...kezman,yıllık 3.75 milyon euro alırken yaptıkları ortada...bir de kendi yaptıkları ortada...kim olsa isyan eder,para için...
    erman güzel yazmış...herkes hakettiğini alır

• yarın durumu belli olacak.ben menejerinin ağzından duydum teklifleri.evet v.real vardı.ama milan yok.
  • Mundar.. Mundar...
  • quote:

quote:

kardeş adı geçen takımları sayar mısın? milan falan piyasayı arttırmak için,yoksa milan haberi uydurma.m.city içlerindeki en iyi takım ama tuncay o takıma gitmez. 3.3 milyonda çok saçma,bu rakamda uydurma.

milan,villareal,tottenham,manchester city,hertha berlin...
    bunlardan herhangi birinde tuncay var demek,kendi vizyonu açısından erişilmez birşey demek...
    milan haberinin uydurma olduğuna inanıyorsan,diğerleri de uydurma olabilir..medya bu,güven olmaz...
    en önemlisi de şu...kezman,yıllık 3.75 milyon euro alırken yaptıkları ortada...bir de kendi yaptıkları ortada...kim olsa isyan eder,para için...
    erman güzel yazmış...herkes hakettiğini alır

hocam sen bu rakamları nerden duydun, bana pek gerçekçi gelmiyorlarda...

R.Carlos 3,3€
    Kezman 3,75€

Biz ne yapmışız böyle yahu...

• quote:

Orjinalden alıntı: cemil14

Carlos fenerbahçe'ye hayırlı olsun ama ne kadar doğru transfer tartışılır.
    Hatırlarsınız 4 yıl önce de boer g.saraya gelmişti 6 ayda gitmişti ben carlos transferini buna benzzettim.yaşı ,durumu ve mevkisi bakımından.
    wederson alındı çok eksik yer varken yine sol bek niye ?
    34 yaşında ve bu sezon sakatlığı nedeniyle aylarca oynamadı. adam yaşlı ve çok büyük para aldığı için gelecek.fenerbahçe'de üst düzey bir çaba ve verimle oynamayacak.
    boer,ailton,kleberson,ortega,anelka gibi hayal kırıklığı olacak.

Bu sözleri söylüyorsan R. Carlos'u tam tanıyamamışsın demektir...
  • Biz Carlos'un geldiğini yeni duyduk forumda yazalım dedik.

Yazan yazmış hatta kötüleme kampanyaları bile başlamış..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.