Güzel ülkemin enteresan insanları Roberto Carlos'u tartışıyor
Kim demiş bu ülkedeki futbol kalitesiz lig kalitesiz diye
roberto carlos neden tartışılmasın ki..adam ilah mı tartışılmasın.. şahsen sonuna kadar tartışırım carlosu..
gs uefayı alırken fatih carlosu nasıl geçirdi bilmem hatırlarmısın? bilmem senin carlosu tartışabilecek futbol bilgin varmı onu da merak ettim şimdi?
quote:
Orjinalden alıntı: silencer01
30-31 yaşında gelen hagi'ye baston ve dede muhabbeti yaptılar, roberto carlos'a toz kondurmuyorlar... isteyen istediğini eleştirir ne var bunda...
quote:
Orjinalden alıntı: soho
roberto carlos neden tartışılmasın ki..adam ilah mı tartışılmasın.. şahsen sonuna kadar tartışırım carlosu..
gs uefayı alırken fatih carlosu nasıl geçirdi bilmem hatırlarmısın? bilmem senin carlosu tartışabilecek futbol bilgin varmı onu da merak ettim şimdi?
quote:
Şuraya bak adam gelmeden hayal kırıklığı yaptılar. Bu kadar kıskanç olmayın ya. Real madrid de 11 de oynayan adam geliyor. Japonyanın bilmem hangi takımından değil
MALDINI 40 yasinda adam hala oynuyor.
ROBERTO CARLOS 40 yasina kadar oynar ne zaman isterse o zaman birakir.
KAINATTA GELMSI GECMIS EN IYI 11 FUTBOLCUDAN OLUSAN KARMANIN SOL BEK OYUNCUSUDUR...
TURKIYEDE GELMIS GECMIS EN IYI OYUNCUDUR.
TURKIYEYE GELMIS GECMIS GELECEK EN IYI OYUNCUDUR.
DUNYANIN SONU GELENE KADAR BOYLE BIR YETENEK TURKYEYE GELMEZ GELEMEZ>..
KIMSENIN GUCU BOYLE BI ADAMA YETMEZ>
ZATEN ROBERTO CARLOSUN ULASTIGI BASARILARA DUNYADA BI KAC OYUNCU ANCAK ULASABILIR.
KI ROBERTO CARLOS DUNYADA GELIS GECMIS EN KARIYERLI ADAM.
Baktigin zaman bir tek MALDINI var onun kadar hem klup takimiyla hem milli takimla basari yakalamis
öyle demeyin tello 10 carlos eder:D
kısaca kıskananlar çatlasın çatttttttttt diye:D:D:D
Ha bu arada transfer kaça yapıldı felan diyenler var da,
Bjk ve Gs'nin tüm forma satışları kadar forma satar Carlos merak etmeyin.
bu konuyu kaydedin zamanın geldiği zaman hortlatınca asıl eğlence ozaman olacak..
quote:
quote:
Fatih Carlos'u geçmişti evet. Şimdi bu mantıkla Fatih Carlos'tan daha tartışılmaz büyüklükte bir oyuncu mu oluyor Tamam soho senin futbol bilgin buysa sen tartışmana bak, benim işim olmaz böyle çizgi film sohbetleriyle.
Yahu hiçbirşeyden anlamıyorsan adamın kaldırdığı kupalara bakacaksın, eğer Türkiye'ye daha "kariyerli" daha "büyük" bir oyuncuyu getirebildiysen susacağız, yoksa yalandan yere rüzgar yapmayıp susacaksın.
Carlos'u tartışırmış Carlos'un futbolculuğunu tartışanın aklını fikrini tartışırım ben be.
bu forumda futbol tartışılamadığını bi kez daha gördüm.. herkes kendine göre bişiler uydurup laf sokma peşinde..
carlosun aldığı transfer ücreti hiçbi yerde göremedim merak edip sordum onada bişi bulmuşsunuz.. kendi kendinize yazıp kendi kendinize eğlenin ne diyim..
quote:
Orjinalden alıntı: pprodigyy
öyle demeyin tello 10 carlos eder:D
kısaca kıskananlar çatlasın çatttttttttt diye:D:D:D
Ha bu arada transfer kaça yapıldı felan diyenler var da,
Bjk ve Gs'nin tüm forma satışları kadar forma satar Carlos merak etmeyin.
Carlosun futbolunu tartışan yok zaten bu yaştan sonra futbola ne verebilir o tartışma konusu
quote:
Orjinalden alıntı: ermanpac
Para için kalacak olan def olsun gitsin zaten. Tuncay kalsın isterim ama bunun için trip yapacaksa takımda işi yok. Duygusal olmanın anlamı yok, herkes hak ettiği parayı alır.
hocam hem para için kalacaksa kalmasın diyorsun(profesyonel olmasın)hem duygusallığın yeri yok diyorsun(amatör olmasın) nasıl olacak bu iş?
alemsin cemil
quote:
Orjinalden alıntı: cemil14
Carlos fenerbahçe'ye hayırlı olsun ama ne kadar doğru transfer tartışılır. Hatırlarsınız 4 yıl önce de boer g.saraya gelmişti 6 ayda gitmişti ben carlos transferini buna benzzettim.yaşı ,durumu ve mevkisi bakımından. wederson alındı çok eksik yer varken yine sol bek niye ? 34 yaşında ve bu sezon sakatlığı nedeniyle aylarca oynamadı. adam yaşlı ve çok büyük para aldığı için gelecek.fenerbahçe'de üst düzey bir çaba ve verimle oynamayacak. boer,ailton,kleberson,ortega,anelka gibi hayal kırıklığı olacak.
bu topicdeki önceki yorumuma bak bakalım silencer efendi..
carlosun hücum yönü çok kuvetli ama defansif yönü zayıf demişim..üstünede fatih örneğini vermişim, sende fatih örneğini onaylamış ve kabul etmişsin..
ee demekki carlosun tartışılacak yönleri varmış dimi?
quote:
burda roberto carlosun kötü çıkacağı vs. gibi yorumlar biras hasetlik, çekememezlik ve futbola ihanet etmek demektir.. carlosu anelka ile ortega ile kıyaslamak da aynı şeklide..
roberto carlosu türk futboluna kazandıran fb yönetimini tebrik ederim.. çok büyük futbolcu türkiyede büyük işler yapacak bence.. ama zico ile bu büyük işler ne kadar büyük olur orasını bilemem..
ayrıca futbolu yakından izleyenler carlosun hücum yönünün çok güçlü ama defansif yönünün zayıf bi oyuncu olduğunu da bilir..
carlos geldi diye fb çok iyi oynayacak diye bi kural yok.. futbol sahada oynanır..
quote:
bu topicdeki önceki yorumuma bak bakalım silencer efendi..
carlosun hücum yönü çok kuvetli ama defansif yönü zayıf demişim..üstünede fatih örneğini vermişim, sende fatih örneğini onaylamış ve kabul etmişsin..
ee demekki carlosun tartışılacak yönleri varmış dimi?
quote:
burda roberto carlosun kötü çıkacağı vs. gibi yorumlar biras hasetlik, çekememezlik ve futbola ihanet etmek demektir.. carlosu anelka ile ortega ile kıyaslamak da aynı şeklide..
roberto carlosu türk futboluna kazandıran fb yönetimini tebrik ederim.. çok büyük futbolcu türkiyede büyük işler yapacak bence.. ama zico ile bu büyük işler ne kadar büyük olur orasını bilemem..
ayrıca futbolu yakından izleyenler carlosun hücum yönünün çok güçlü ama defansif yönünün zayıf bi oyuncu olduğunu da bilir..
carlos geldi diye fb çok iyi oynayacak diye bi kural yok.. futbol sahada oynanır..
Birader tamam futbolculuğunu tartışta daha ne kadar oldu transfer yapılalı? Az bi sabredin,BU ADAM TÜRKİYE'YE FUTBOLCU OLARAK GELMİŞ EN BÜYÜK İSİMDİR.bırakın futbolculuğunuda oynayınca konuşalım,çünkü daha ilk günden böyle yorumlar yapmak karalamadan başka birşey değildir.Amacınızı bu kadar belli etmeyin..
valla soho adam gibi bişi sormuş konu dağılmış bende merak ettim kaç para alıcağına en çok o alır heralde 3.5 milyon euro sanırsam
4.2 miyon euro
quote:
Orjinalden alıntı: subsonic
4.2 miyon euro
kaynak?
CM ve FM oynayanlar için bunun anlamı; haftalığı 100 bin dolardan fazla demek... Para saçıyorsunuz resmen...
quote:
4.2 miyon euro
quote:
Orjinalden alıntı: wasatime
CM ve FM oynayanlar için bunun anlamı; haftalığı 100 bin dolardan fazla demek... Para saçıyorsunuz resmen...
quote:
4.2 miyon euro
hocam iyi fm oyunursun sen.maaşı aylık düzene göremi ayarladın yıllık mı?ben yıllıkta oynuyurm. cidden çok para.inşallah oynarda verdikleri paraya değer.ben tek başına bir solbek'in takımı başarıya ulaştıracağını sanmıyorum.