sol bek enerji isteyen bir mevkidir.. stoper veya uzun santrafor gibi yatamassınız sol bekte.devamlı hareket ister.. her yaşı kaldırmaz yani..
fenerli arkadaşlar maldiniyi örnek veriyorlar ama maldini stoperde oynuyor sol tarafı kaldıramadığı için sol bekte janklovski oynuyor..
yinede fenere hayırlı olsun tekrar.. ama o mevkide oynayıp yaşlı olması büyük dezavantaj bence..
birde 4.2 milyon euro inanılmaz bi para.. tekrar hayırlı olsun..
Şimdi normal şartlarda senin bu yazdıklarıı okuyan aptal insanlar seni futbol bilgisi olan birisi zannederler yanlışmıyım? Asıl sorun senin bu forumdaki herkesi aptal zannetmen.. Sığ bilgilerini kendine sakla arkadaşım
quote:
Orjinalden alıntı: wasatime
yanlış olmasın ama hagi geldiğinde 31 yaşındaydı benim bildiğim. ona da baston muhabbeti yapılmıştı...
quote:
Orjinalden alıntı: RccP
hayırlı olsun..
32+ yaşındaki insanların Türkiye'ye gelmesi taraftarı değilim..Hagi harici de ses getiren yaşlı bir yabancı çıkmadı..Yaşlandıklarında italyada ispanyada alamayacagı parayı bizde alıyorlar..Bizim ligimizde yabancıların arap liglerine gitmeden önceki ligi oluyoruz..
Bu yüzden futbolcuları suçlamak yanlış kaliteli olsa gelirlerdi lig..bak bakalım sen ŞL ne her yıl katıl başlara oyna nasıl geliyorlar..
Gerçi bu adam R.carlos adam inanılmaz koşan bir profesyonel..gelip yatacagını sanmıyorum..ama ne kadar verildigi de önemli..
işte hagiden başka da çıkmadı dedim..
quote:
Orjinalden alıntı: Direc-X90
Sen rüyanda göremezsin CARLOS bizim kadromuzda!
senin rüyanda göremiceğin kupalar bizim kadormuzda en kral oyuncu kadronuzda olsa ne yazar .....
anlayamadıgınız çooooook şey var ve size bazı şeylerı kabullendırmek çoook... zorrrrrrrrrr söylencekte başka bısey warmı acaba
ya varya öyle boş konusuyorsunuzki sanki adam geldi mac yaptı kkötü oynadı işssizmisiniz nesiniz anlamadım... bekleyin bi cıksın sahaya formamızla utanın sonra sol bekte oynayan oyuncularınızla vaayyy bee koskoca carlos FB diiyin helal olsun diyin ondan sonra susun izleyin
hocam bana boş laflarla gelme.. ben örneklerle bu iş iseven bi futbolsever olarak konuşuyorum.. sende örnek ver verebiliyosan..
roberto carlosa yaşlı derken bana stoper oynayan maldini derseniz ben susamam kusura bakma..
yaşlı olup sol bekte oynaması bence dezavantaj ama çok düzgün ve sert şutlar çekiyor, ortaları çok güzel, ofansif yönü falzlaca iyi..türkiye liginde çok iş yapar büyük transfer bencede..
ama tartışılır yanlarını neden duymak istemiyorsunuz onu anlamıyorum..
quote:
Orjinalden alıntı: KRAToX_DLL
quote:
Orjinalden alıntı: soho
sol bek enerji isteyen bir mevkidir.. stoper veya uzun santrafor gibi yatamassınız sol bekte.devamlı hareket ister.. her yaşı kaldırmaz yani..
fenerli arkadaşlar maldiniyi örnek veriyorlar ama maldini stoperde oynuyor sol tarafı kaldıramadığı için sol bekte janklovski oynuyor..
yinede fenere hayırlı olsun tekrar.. ama o mevkide oynayıp yaşlı olması büyük dezavantaj bence..
Şimdi normal şartlarda senin bu yazdıklarıı okuyan aptal insanlar seni futbol bilgisi olan birisi zannederler yanlışmıyım? Asıl sorun senin bu forumdaki herkesi aptal zannetmen.. Sığ bilgilerini kendine sakla arkadaşım
aa arsenalda uefa cup var sadeceee ___________ konuyla alakasız ama ölesıne vereyımedım uefa.com aklıma gelırse
quote:
hocam bana boş laflarla gelme.. ben örneklerle bu iş iseven bi futbolsever olarak konuşuyorum.. sende örnek ver verebiliyosan..
roberto carlosa yaşlı derken bana stoper oynayan maldini derseniz ben susamam kusura bakma..
yaşlı olup sol bekte oynaması bence dezavantaj ama çok düzgün ve sert şutlar çekiyor, ortaları çok güzel, ofansif yönü falzlaca iyi..türkiye liginde çok iş yapar büyük transfer bencede..
quote:
quote:
Öncelikle Maldini örneğini ben vermedim.İkinci olarak bence çok önemli bir transfer gerçekleştirdik ama sabahtan beri gözü kapalı çamur atan insanlar var.Yani adam gs'li veya bjk'li ama sürekli karalamaya çalışıyor,halbuki kendi takımına gelmiş olsa tereddütsüz asrın transferi diye nitelendirecek.Ayrıca Roberto carlos'u kendi yapan en büyük özelliği fantastik gol ve ortalarının dışında fizik kondüsyonudur,yaş konuşurken bunuda hesaba katmak gerekli.Futbol bu ve hertürlü ihtimal var tabi ama bekleyip görmek lazım.Yani diyorum ki tamam eleştirilecek yönleri varsa eleştirilir ama neden transferinden bir gün sonra bu yapılır? Bi gelsin takımla kaynaşsın,lige uyum sağlasın,defans hattının tümüyle iletişimi kursun sonra bi oyununu izleyelim hepbirlikte artısını eksisini konuşalım.Ama bence şuan zamanı değil..
yaw yazık arkadaşlar ben cidde acımaya başladım..transfer onlarında hakkı ne piresler ne figolar ne insualar,hamitler kaldı..onlarıda anlayışla karşılamak lazım
tamam hocam anladım ben seni.. o zaman gözü kapalı carlosa çamur atanlara söyle..benden alıntı yapınca ben söylüyomuşum gibi oluyor..
bekleyelim görelim , carlos büyük transfer türkiyede de çok iş yapar bence alexle ama bi iki eksiğini de kendimce örneklerle anlatmaya çalıştım buna çamur atmak denmez..
quote:
quote:
quote:
quote:
Öncelikle Maldini örneğini ben vermedim.İkinci olarak bence çok önemli bir transfer gerçekleştirdik ama sabahtan beri gözü kapalı çamur atan insanlar var.Yani adam gs'li veya bjk'li ama sürekli karalamaya çalışıyor,halbuki kendi takımına gelmiş olsa tereddütsüz asrın transferi diye nitelendirecek.Ayrıca Roberto carlos'u kendi yapan en büyük özelliği fantastik gol ve ortalarının dışında fizik kondüsyonudur,yaş konuşurken bunuda hesaba katmak gerekli.Futbol bu ve hertürlü ihtimal var tabi ama bekleyip görmek lazım.Yani diyorum ki tamam eleştirilecek yönleri varsa eleştirilir ama neden transferinden bir gün sonra bu yapılır? Bi gelsin takımla kaynaşsın,lige uyum sağlasın,defans hattının tümüyle iletişimi kursun sonra bi oyununu izleyelim hepbirlikte artısını eksisini konuşalım.Ama bence şuan zamanı değil..
quote:
Orjinalden alıntı: wasatime
arsenal'in uefa kupası da yok, sadece kupa galipleri kupası var... yani öyle parayla falan olmuyor bu işler...
aa arsenalda uefa cup var sadeceee ___________ konuyla alakasız ama ölesıne vereyımedım uefa.com aklıma gelırse
pardon yanlış vermişim gs yi ama kulubun ustune tıklayıp bakabılırsınız http://www.uefa.com/footballeurope/club=50067/domestic.html buda doğrusu YANİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ KAYSERİSPORDADA İNTERTOTO VAR AMA HIÇ BİŞEY OLMAYANLARDA VARR...
Cafu
doğum yılı:1970
Kulübü:Milan
cafu bu yaşta milan da halen kadrodaysa carlos bu ülkede en az beş sene daha içimizde ki hazımsızlara kök söktürür
roberto carlos .çok iyi transfer bence. yaş önemli değil burda önemli olan ;
1-fenerbahçe özellikle son yıllarda artan yıldız transferlerine bir yenisini ekledii.arkasının geleceğeini gösterdi. 2-carlos ve türevi her futbolcu dünya basınında geniş yer bulur fener bahçe adının avrupada yayılmasının sağlar. 3-fenerbahçeye ve türk futbolluna hayırlı olsun 4-bu adam brezilyalı ve yaşı okadar önemli değil en az 2 yıl tam kapasiteyle oynayabileceğini düşünüyorum. 5-bu adam harbi yıldız 6-bu bir güç gösterisi 7-avrupada reklam ve başarı için çok ciddi somut adımlardan birtanesi. 8-gözle görülen ve inkar edilemez bir gerçek varki; "fenerbahçe her geçen gün büyüyor" 9-biri feneri durdursun 10-tebrikler 11- aklıma ilk olarak HAGİ geldi .
quote:
Orjinalden alıntı: MTC
Cafu
cafu bu yaşta milan da halen kadrodaysa carlos bu ülkede en az beş sene daha içimizde ki hazımsızlara kök söktürür
Ortega , anelka gibi kaçmassa belki ilerleyen yıllarda bastonla kök söktürür ..
avrupa sampiyonu milan'in kadrosuna bakin. Roberto Carlos 2-3 sene turkiye liginin tozunu atar. wedersonu da yetistirir
quote:
Cafu
helal sana kardesim...
quote:
Orjinalden alıntı: BaRoS_35
quote:
Cafu
biri gider biri gelir sorun değil....!!! ölüsünün bile size kök süktürdüğü bir takımdan bahsederken dikkatli ol bence
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: BaRoS_35
quote:
Cafu
biri gider biri gelir sorun değil....!!! ölüsünün bile size kök süktürdüğü bir takımdan bahsederken dikkatli ol bence
bence sen adamı tut kaçmasın .. 5 sene ugraşmışın 35 yaşında getirmişsin yazık olur ..