Şimdi Ara

CARLOS fenerbahçe'de HAYAL KIRIKLIĞI olacak. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
0
Favori
3.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    o adamlara bi forma giydirinde kacsınlar ondan sonra en azından bi sevinsin taraftarınız ölmeden böyle bi transfer gördüm artık gözüm arkada kalmaz desinler....
  • quote:

Orjinalden alıntı: sagorap

@BaRoS_35
    o adamlara bi forma giydirinde kacsınlar ondan sonra en azından bi sevinsin taraftarınız ölmeden böyle bi transfer gördüm artık gözüm arkada kalmaz desinler....

biz ne ustalar gördük .. hagi ve jardel gibi bunlarla avrupada başarıda sagladık .. bizim gözümüz degil sizin gözünüz arkada kalır sen rahat ol....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Direc-X90

Sen rüyanda göremezsin CARLOS bizim kadromuzda!

sende ruyanda goremezsin john carew i 24 yasinda bizdeydi.. belki o da gelir bir zaman sonra 33-34 yasinda filan....
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaRoS_35

quote:

Orjinalden alıntı: MTC

Cafu

doğum yılı:1970

Kulübü:Milan

cafu bu yaşta milan da halen kadrodaysa
    carlos bu ülkede en az beş sene daha içimizde ki hazımsızlara kök söktürür

Ortega , anelka gibi kaçmassa belki ilerleyen yıllarda bastonla kök söktürür ..

aaa FRANK RIBERYi unuttun where is juninho ,hamit ,lincoln ?

• quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orjinalden alıntı: Juiced

quote:

Orjinalden alıntı: cemil14

Carlos fenerbahçe'ye hayırlı olsun ama ne kadar doğru transfer tartışılır.
    Hatırlarsınız 4 yıl önce de boer g.saraya gelmişti 6 ayda gitmişti ben carlos transferini buna benzzettim.yaşı ,durumu ve mevkisi bakımından.
    wederson alındı çok eksik yer varken yine sol bek niye ?
    34 yaşında ve bu sezon sakatlığı nedeniyle aylarca oynamadı. adam yaşlı ve çok büyük para aldığı için gelecek.fenerbahçe'de üst düzey bir çaba ve verimle oynamayacak.
    boer,ailton,kleberson,ortega,anelka gibi hayal kırıklığı olacak.

Bu sözleri söylüyorsan R. Carlos'u tam tanıyamamışsın demektir...

Senin yediğin içtiğin ayrı gitmio dimi :D

Başlığı açan arkadaştan daha iyi tanıdığım kesin...

• Anelkanın bonusumu haklısın .. ben sadece fbye yıldız diye getirilenlerin sonra ne oldugunu gösterdim ..
  • kızmayın gücenmeyin ama carlos la de boer u bir tutanlar lütfen futbol konuşmasın daha kendilerine yazık başka ilgi alanları edinsinler

tuncay ı milan falan almaz, alırsa da top toplayıcı yapar, tuncay gibi topa vurma özelliği sıfır bir futbolcu yok avrupada, pas atmayı bilmiyor şut çekmeyi bilmiyor, bu ligde dümdüz geçersin adamı italya da ingiltere de adamı yerler, milli maçlarda da gözüküyor zaten, sabri gider oynar tuncay oynayamaz bu bu kadar net

carlos un 34 yaşındaki halini bırakın 38 liği bu ligde her takımın sağ kanadını otobana çevirir, keşke 40 ına kadar oynasa da bizde kalsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

kızmayın gücenmeyin ama carlos la de boer u bir tutanlar lütfen futbol konuşmasın daha kendilerine yazık başka ilgi alanları edinsinler

tuncay ı milan falan almaz, alırsa da top toplayıcı yapar, tuncay gibi topa vurma özelliği sıfır bir futbolcu yok avrupada, pas atmayı bilmiyor şut çekmeyi bilmiyor, bu ligde dümdüz geçersin adamı italya da ingiltere de adamı yerler, milli maçlarda da gözüküyor zaten, sabri gider oynar tuncay oynayamaz bu bu kadar net

carlos un 34 yaşındaki halini bırakın 38 liği bu ligde her takımın sağ kanadını otobana çevirir, keşke 40 ına kadar oynasa da bizde kalsa

burda kariyer olarak karşılaştırılabilirler.en iyi olduğu zamanki ajaxta ve barcelonada oynadı de boer.ama performansları tabiki farklı.carlos daha iyi bir oyuncu.
    tuncay konusuna gelince tamamen katılıyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Veloci

burda kariyer olarak karşılaştırılabilirler.en iyi olduğu zamanki ajaxta ve barcelonada oynadı de boer.ama performansları tabiki farklı.carlos daha iyi bir oyuncu.
    tuncay konusuna gelince tamamen katılıyorum.

de boer la carlos ne kariyer ne futbol ne tarz ne tip aklınıza ne gelirse o konuda bile karşılaştırılamaz, de boer göbekte oynayan çakılı bir defans oyuncusuydu, solak diye sol bek muamelesi yapılsa da sol bek değildir, carlos sol açık özelliği olan bir bektir, dünyanın gelmiş geçmiş en büyük sol bekidir, carlos un bir maçta koştuğu mesafeyle de boer unki kıyaslanamaz bile, dediğim gibi carlos la tuncay bile kıyaslanır belki ama de boer kıyaslanmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: soho

hocam bana boş laflarla gelme..
    ben örneklerle bu iş iseven bi futbolsever olarak konuşuyorum..
    sende örnek ver verebiliyosan..

roberto carlosa yaşlı derken bana stoper oynayan maldini derseniz ben susamam kusura bakma..

yaşlı olup sol bekte oynaması bence dezavantaj ama çok düzgün ve sert şutlar çekiyor, ortaları çok güzel, ofansif yönü falzlaca iyi..türkiye liginde çok iş yapar büyük transfer bencede..

ama tartışılır yanlarını neden duymak istemiyorsunuz onu anlamıyorum..

quote:

Orjinalden alıntı: KRAToX_DLL

quote:

Orjinalden alıntı: soho

sol bek enerji isteyen bir mevkidir..
    stoper veya uzun santrafor gibi yatamassınız sol bekte.devamlı hareket ister..
    her yaşı kaldırmaz yani..

fenerli arkadaşlar maldiniyi örnek veriyorlar ama maldini stoperde oynuyor sol tarafı kaldıramadığı için sol bekte janklovski oynuyor..

yinede fenere hayırlı olsun tekrar..
    ama o mevkide oynayıp yaşlı olması büyük dezavantaj bence..

birde 4.2 milyon euro inanılmaz bi para..
    tekrar hayırlı olsun..

Şimdi normal şartlarda senin bu yazdıklarıı okuyan aptal insanlar seni futbol bilgisi olan birisi zannederler yanlışmıyım?
    Asıl sorun senin bu forumdaki herkesi aptal zannetmen..
    Sığ bilgilerini kendine sakla arkadaşım

Valencia----Carboni en son 38 yaşında oynıyordu direk olarak mevkisi de sol bek...
    Ayrıca Maldini çoğu zaman sol bekte de oynamıştır...

Bu arada Carlos yaşlılık belirtisi veriyor mu ki sürekli yaşı gündemde.Tugay da 37 yaşında ama kulübü sözleşmesini uzatıyor...En son Pierre in neler yaptığını gördük.Genç denilen adamlarıda gördük.Benim için iyi futbolcu-kötü futbolcu vardır ve Carlos iyi bir futbolcu

• ya abi ne diye tartışıyosunuz, Realde izlerken ağız suyu akıtan adam Fenere geldi diye kötü mü oldu ?

GS li olarak Carlosua çamur atma mesajlarınızdan bıktım be birader, başkalarının yöneticileri bizimkiler kadar beceriksiz değil diye bu kadar laf atmayın bu adama.

Carlos en az 3 sene oynar TR de, kimse kimseyi kandırmasın.

GS ye BJK ye TS ye ya da başka bi takıma gitse aynı şekilde tepki verecek miydiniz acaba ?

Adam süper işte, Fenere hayırlı uğurlu olsn diyip kendi takımlarımızn şimdie kadar kolpa olan transfer haberleriyle avutalım kendimizi.
  • quote:

biz ne ustalar gördük .. hagi ve jardel gibi bunlarla avrupada başarıda sagladık .. bizim gözümüz degil sizin gözünüz arkada kalır sen rahat ol....

Ee o zaman derdin ne Carlos topicinde?
  • KIS KA NAN KAR CATLASIN KISAKANNANLAR CATLASIN

FENERIN MACLARINA GELINDE STAR IZEYIN YADA INNOMOTOLARI KAPUSKALARI YADA KLEBARSONLARI IZLEYIN SECIM SIZIN
  • Fener bundan ne kadar faydalanacak forma satışından başka hep birlikte görecez
  • @silencer01 sana ne siz sabahtan akşama kadar bizim topiclerimizdesiniz bişey diyormuyuz !

@SPaCeLoRD bencede ne diye carlos tartışılıyoruz,realde son zamanlarda ilk 11 bile oynayamıyor ?

zamanında ilk 11 in vazdgeçimezi carlos sizce niye realde ilk 11 oynayamıyor ?

eger seneye katara kaçmassa türkiyede yararlı olur ama avrupada zannetmiyorum .

bu arada bizim yönetimin beceriksiz oldugu konusunda sonuna kadar haklsın .

bu arada alıntı yapamıyorum .
  • quote:

Orjinalden alıntı: LimeWaRe

KIS KA NAN KAR CATLASIN KISAKANNANLAR CATLASIN

FENERIN MACLARINA GELINDE STAR IZEYIN YADA INNOMOTOLARI KAPUSKALARI YADA KLEBARSONLARI IZLEYIN SECIM SIZIN

isimlerle dalga geçme modası geçmedi mi henüz ?
    Aziz Yıldırım, Adnan Polat ın isimlerini değiştirenle uzaklaştırılıyor da carruscaya kapuska diyenler ne diye duruyor burda ?

hem o yıldızları izleme olayını çok söylediniz ama çoğu kez de içinizde patladı o yıldızlar. Biz izleriz, sen merak etme ;)

• quote:

@SPaCeLoRD bencede ne diye carlos tartışılıyoruz,realde son zamanlarda ilk 11 bile oynayamıyor ?

carlos sakat olmadığı sürece her zaman real de ilk 11 dedir, aman sen yine de oynamıyor olarak bil moralin düzelsin, real in yedek sol bekini almış olalım biz

• quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

quote:

carlos sakat olmadığı sürece her zaman real de ilk 11 dedir, aman sen yine de oynamıyor olarak bil moralin düzelsin, real in yedek sol bekini almış olalım biz

Evet Real'de ilk 11 de oynuyordu ama Marcelo gelince, bitti tabii ki Fener çok para verdi ama iyi transfer yaptı bence

• @Batuhan Kılıç dün türkiye-brezilya maçını izledinmi .. brezilyanın sol beki ismini bile hatırlamıyorum real madridde carlosu kesen adamdır .. yoksa adamın işi gücü yok türkiyeyemi gelcek ..
  • ya hangi oyuncu avrupada üst düzey bi takımdayken brakıp Türkiyeye gelir,
    tabiki orda modasının geçmesi lazım, bizde Hagi, Popescu ilk 11 demiydi.

görüntü itibari ile, Türkiye ligi avrupa ligleiryle başa çıkamaz.

Ünlü futbolcular zaten deve yukuyle para kazanmış, Qatardır amerikadır vs dir futboldan bihaber ülkelere gideceklerine, iyi parayı ve az da olsa tercih edilen Türkiyeyi seçebilir.

Carlos süper adamdı, aynı çizgisini fenerde sürdürürse, Fenere katkısı olur, Ama Türk futboluna yapacağı katkı anca avrupa maçlarında olacaktır.

hep bahsedilen, genç yetenekler örnek alır vs vs şeklindeki laflar genelde Türkiyey egelen yabancılar için geçerlli olmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.