Şimdi Ara

CARLOS fenerbahçe'de HAYAL KIRIKLIĞI olacak. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
0
Favori
3.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: wasatime

CM ve FM oynayanlar için bunun anlamı; haftalığı 100 bin dolardan fazla demek... Para saçıyorsunuz resmen...

quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

4.2 miyon euro

http://www.sporx.com/futbol/superlig/67036/

Biz para saçıyoruz finansal durumumuz ortada
    Siz para vermiyorsunuz kimseye finansal durumunuz ortada....

Aldığın adam Roberto Carlos.Kombine+ürün+reklam gelirlerini arttıracak.Mikro görmekten vazgeçin artık bu olayları.Daha yükseklerden bakın

• O yazılan doğruysa haftalık 100 bin dolar çok büyük bir rakkam. İstediğini iddia et sen... Herhalde ürün ve kombine satışının ikiye üçe katlanacağını sanmıyorsunuzdur. Carlos forması alacak olanlar Carlos gelmeseydi Alex, Kezman alacaktı. Kombine alanlar zaten alacaktı. Fazladan koltuk mu ekleteceksiniz stada. Toplamda geliriniz artacak bu kesin ama haftalık 100 bin doların önemli bir bölümünü çıkaracak kadar olacağını sanmıyorum...

quote:

quote:

CM ve FM oynayanlar için bunun anlamı; haftalığı 100 bin dolardan fazla demek... Para saçıyorsunuz resmen...

quote:

4.2 miyon euro

http://www.sporx.com/futbol/superlig/67036/

Biz para saçıyoruz finansal durumumuz ortada
    Siz para vermiyorsunuz kimseye finansal durumunuz ortada....

Aldığın adam Roberto Carlos.Kombine+ürün+reklam gelirlerini arttıracak.Mikro görmekten vazgeçin artık bu olayları.Daha yükseklerden bakın

• quote:

Orjinalden alıntı: soho

burda roberto carlosun kötü çıkacağı vs. gibi yorumlar biras hasetlik, çekememezlik ve futbola ihanet etmek demektir..
    carlosu anelka ile ortega ile kıyaslamak da aynı şeklide..

roberto carlosu türk futboluna kazandıran fb yönetimini tebrik ederim..
    çok büyük futbolcu türkiyede büyük işler yapacak bence..
    ama zico ile bu büyük işler ne kadar büyük olur orasını bilemem..

ayrıca futbolu yakından izleyenler carlosun hücum yönünün çok güçlü ama defansif yönünün zayıf bi oyuncu olduğunu da bilir..

carlos geldi diye fb çok iyi oynayacak diye bi kural yok..
    futbol sahada oynanır..

• @cemil14

• quote:

Orjinalden alıntı: soho

bu forumda futbol tartışılamadığını bi kez daha gördüm..
    herkes kendine göre bişiler uydurup laf sokma peşinde..

carlosun aldığı transfer ücreti hiçbi yerde göremedim merak edip sordum onada bişi bulmuşsunuz..
    kendi kendinize yazıp kendi kendinize eğlenin ne diyim..

quote:

Orjinalden alıntı: pprodigyy

öyle demeyin tello 10 carlos eder:D

kısaca kıskananlar çatlasın çatttttttttt diye:D:D:D

Ha bu arada transfer kaça yapıldı felan diyenler var da,

Bjk ve Gs'nin tüm forma satışları kadar forma satar Carlos merak etmeyin.

Soho, abicim herkes yaşına göre konuşur, sen de ona göre cevap ver... Burda Tello diyene cevap yazmana gerek yoktu, güzel açıklamanı yapmışsın zaten.

• quote:

O yazılan doğruysa haftalık 100 bin dolar çok büyük bir rakkam. İstediğini iddia et sen... Herhalde ürün ve kombine satışının ikiye üçe katlanacağını sanmıyorsunuzdur. Carlos forması alacak olanlar Carlos gelmeseydi Alex, Kezman alacaktı. Kombine alanlar zaten alacaktı. Fazladan koltuk mu ekleteceksiniz stada. Toplamda geliriniz artacak bu kesin ama haftalık 100 bin doların önemli bir bölümünü çıkaracak kadar olacağını sanmıyorum...

Evet büyük bir rakam ama büyük oyuncular büyük rakamlara geliyor.Ben idda etmiyorum birşey olacakları sölüyorum.Stada koltuk mu eklenecek diyorsun hayır eklenmeyecek kombine fiyatlarının üstüne 5-10 neyse koyacaklar.Adam 100 liraya evet derken senin 110 lira yapabilmen için birşeyler vermen lazım adama.100 liradan fazla olursa almam diyen adam Carlos olduğu zaman o sınırını 120lere taşıyabilir "ulan Carlos da var" diyip...

Şahsen ben gidip Alex&Kezman forması almayı hiç düşünmedim ama ilk iş Carlos forması alacağım.Çünkü gelmiş geçmiş en kaliteli oyunculardan biri belkide gelmiş geçmiş en iyi sol bek ve öyle yada böyle tuttuğum takımın formasını giyecek.Buda forma alıp almama konusunda kararsız olanların kararını alma yönünde değiştirir...Dahada uzun vadede şuan 9-10 yaşındaki çocukların Fenerbahçeyi tutmasını sağlayıp takıma taraftar kazandırır.

Sponsorlara+TVdeki staddaki reklamlar için pazarlık gücü arttı...Neyse arkadşım şimdi oturup tek tek iktisadi anlamda analizini yapamayacağım kısaca FM&CM deki gibi basit değil olaylar

• quote:

Orjinalden alıntı: cemil14

Carlos fenerbahçe'ye hayırlı olsun ama ne kadar doğru transfer tartışılır.
    Hatırlarsınız 4 yıl önce de boer g.saraya gelmişti 6 ayda gitmişti ben carlos transferini buna benzzettim.yaşı ,durumu ve mevkisi bakımından.
    wederson alındı çok eksik yer varken yine sol bek niye ?
    34 yaşında ve bu sezon sakatlığı nedeniyle aylarca oynamadı. adam yaşlı ve çok büyük para aldığı için gelecek.fenerbahçe'de üst düzey bir çaba ve verimle oynamayacak.
    boer,ailton,kleberson,ortega,anelka gibi hayal kırıklığı olacak.

Roberto carlos kim sen bilmiyon herhalde roberto carlos bir şampiyonlar liginin anahtarı.
    Hiç unutmam sene 2001 fenerbahçe barcelona sahasında müthiş oynadı ve puan alacaktık
    rivaldo dakka doksanda gol atmıştı o gün çok üzülmüştüm
    acaba böyle starlar türkiyede oynayabilecekmi diye
    şimdi ise rivaldodan daha iyi frikikçi geldi.
    WELCOME ROBERTO CARLOS

• quote:

Dahada uzun vadede şuan 9-10 yaşındaki çocukların Fenerbahçeyi tutmasını sağlayıp takıma taraftar kazandırır.

Bu konuda haklısın. Bir çocuğun Galatasaray'ı tutması için neredeyse hiçbir neden yok şu anda...
  • Carlos için yaşlı diyenlere en iyi cevap:
    2006 yılı transfer haberlerinden;

"İtalyan Milli Takımı'nın kaptanı Fabio Cannavaro,
    Juventus'tan Real Madrid'e transfer oldu.
    32 yaşındaki defans oyuncusu, sağlık kontrollerinden geçtikten sonra
    bugün 3 yıllık kontrata imza attı."

Defanslarda tecrübeli oyuncu talebi asla bitmeyecektir.

selamlar
  • adı yeter :) roberto carlos
  • KISKANAN İNSAN GRUBUUUUU
  • quote:

Orjinalden alıntı: bLaxiS

adı yeter :) roberto carlos

carlosun ölüsü bile iş yapar be siz ne dıonuz
  • Reklam olarak takımımız çok büyük bir iş yaptığı kesin ama Roberto'nun ben fenerbahçe için pek fazla birşey getireceğine şimdiden inanmak istemem bekleyelim görelim derim umarımki bu büyük transfer takımımız için hayırlı olur
  • defans oyuncuları en iyi zamanlarını 30-35 yaş arasında yaşarmış
  • de boer bülent ikilisi de bunun kanıtıydı zaten...

quote:

Orjinalden alıntı: aliss

defans oyuncuları en iyi zamanlarını 30-35 yaş arasında yaşarmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliss

defans oyuncuları en iyi zamanlarını 30-35 yaş arasında yaşarmış

Bu genel bilgi yani standartlardan bahsediyor anladın mı kardeşim
    He R.carlos'u standart futbolcu diye değerlendireceksen biz sana ellemeyelim kafana göre takıl
  • İnşallah Ü.Özatı aramazsınız
  • hayırlı olsun..

32+ yaşındaki insanların Türkiye'ye gelmesi taraftarı değilim..Hagi harici de ses getiren yaşlı bir yabancı çıkmadı..Yaşlandıklarında italyada ispanyada alamayacagı parayı bizde alıyorlar..Bizim ligimizde yabancıların arap liglerine gitmeden önceki ligi oluyoruz..

Bu yüzden futbolcuları suçlamak yanlış kaliteli olsa gelirlerdi lig..bak bakalım sen ŞL ne her yıl katıl başlara oyna nasıl geliyorlar..

Gerçi bu adam R.carlos adam inanılmaz koşan bir profesyonel..gelip yatacagını sanmıyorum..ama ne kadar verildigi de önemli..
  • sol bek enerji isteyen bir mevkidir..
    stoper veya uzun santrafor gibi yatamassınız sol bekte.devamlı hareket ister..
    her yaşı kaldırmaz yani..

fenerli arkadaşlar maldiniyi örnek veriyorlar ama maldini stoperde oynuyor sol tarafı kaldıramadığı için sol bekte janklovski oynuyor..

yinede fenere hayırlı olsun tekrar..
    ama o mevkide oynayıp yaşlı olması büyük dezavantaj bence..

birde 4.2 milyon euro inanılmaz bi para..
    tekrar hayırlı olsun..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.