Şimdi Ara

CARLOS fenerbahçe'de HAYAL KIRIKLIĞI olacak. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
229
Cevap
0
Favori
3.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: BaRoS_35

@Batuhan Kılıç dün türkiye-brezilya maçını izledinmi .. brezilyanın sol beki ismini bile hatırlamıyorum real madridde carlosu kesen adamdır .. yoksa adamın işi gücü yok türkiyeyemi gelcek ..

carlos gideceği için yerine monte edilmeye çalışılan adamdır o dediğin sol bek, geleceğin carlos u olarak gösterilmektedir ve real sezon başında sorun çekmemek için şimdiden futbolcuyu alıştırmaya çalıştırmaktadır, real in önemli maçlarını izleyen biri zaten çıkıp da senin yaptığın yorumu yapmaz çünkü carlos un önemini ve oynadığını izlemiş ve görmüştür, neyse sonuç itibariyle real in yedeğini aldık onu alamayanlar utansın

• BaRoS_35 ne anlatıyorsun arkadaş açık söylesene.

Roberto Carlos Real Madrid'de hangi maçlarda ilk 11 oynamış hangilerinde oynamamış bir yaz da öğrenelim bakalım senden.

Veya bırak ya boşver... napıyorum ben hazımsızın tekiyle oturup Roberto Carlos'u mu tartışacağım

Tamam arkadaşım senin dediğin gibi olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

quote:

Orjinalden alıntı: Veloci

burda kariyer olarak karşılaştırılabilirler.en iyi olduğu zamanki ajaxta ve barcelonada oynadı de boer.ama performansları tabiki farklı.carlos daha iyi bir oyuncu.
    tuncay konusuna gelince tamamen katılıyorum.

de boer la carlos ne kariyer ne futbol ne tarz ne tip aklınıza ne gelirse o konuda bile karşılaştırılamaz, de boer göbekte oynayan çakılı bir defans oyuncusuydu, solak diye sol bek muamelesi yapılsa da sol bek değildir, carlos sol açık özelliği olan bir bektir, dünyanın gelmiş geçmiş en büyük sol bekidir, carlos un bir maçta koştuğu mesafeyle de boer unki kıyaslanamaz bile, dediğim gibi carlos la tuncay bile kıyaslanır belki ama de boer kıyaslanmaz

bence kariyer olrak karşılaştırılabilir,ama geriye kalnda bir alakaları yok zaten.

• quote:

Orjinalden alıntı: solid

Çakal Carlos geliyor demek

• Beyler carlosun adı var bu bir gerçek
    Türkiyede de iş yapar büyük ihtimalde onu kahraman addetmeyin öyle biri değil
  • Selamlar ;

Roberto Carlos Türkiye şartlarında ülkemize gelecek dünya üzerindeki üç önemli isimden birisidir bence.Fenerbahçe'ye hayırlı olsun.Ben Türkiye liginde eğer tekmelenmezse ( biliyorsunuz bize gelen yıldızlar her zaman acımasızca tekmelenmekten şikayetçidir ) çok rahat 2-3 sene topunu oynar.Ayrıca bence en büyük risk takım içindeki dengeleri bozması ve Ortega olayında olduğu gibi dışlanması olabilir.Beni bir Galatasaray taraftarı olarak bu transferde ilgilendiren şey şampiyonlar liginde göstereceği performans ve takımına, ülkemize yapacağı katkıdır.İşin bu yönüne bakarak canı gönülden başarılı olmasını isterim.
    Yukarıda bir kardeşimiz kanadını otoban gibi kullanır demiş, bende inşallah diyorum.Ama tüm maç boyunca kanattan gidip gelmesini bekleyenlerin bu beklentisi bence hayal.Robottan değil, kariyerinin son demlerini yıllanmış şarap misali yaşayan güzide bir futbolcudan bahsediyoruz.Kimse Roberto Carlos'tan maç boyunca bir ileri, bir geri koşmasını bekleyerek hem kendini kandırmasın, hemde haksızlık etmesin.Bırakında zaman herşeyi göstersin.
    Bu futbolcunun yaşına takılanlara şaşırıyorum.Yaşı çok daha fazla olup üst düzey liglerde başarı ile görevlerini yerine getiren futbolcular var.Bunları göz önüne alınca yaş polemiği bence anlamsız.Sadece bir yerden hak veriyorum yaş polemiği yapan arkadaşlarımıza.Biliyorsunuz Feldkamp Galatasaray'ın başına geçti ve yaşı polemik konusu, topiclerde de bir dede muhabbetidir gidiyor.Sanırsınız adam Carlos ile aynı görevi alıp kanattan gidip gelecek Yapmayın arkadaşlar, bence eleştiri konusu Feldkamp'ın yaşı değil, futbola uzak kaldığı zamandaki futbolda kaydedilen aşama olmalıdır.Siz Feldkamp dede dediğiniz için, diğerleride Carlos yaşlı diyorlar bence.
    De Boer için yazılanlar komik geldi bana belirtmek isterim.Türkiye'de başarılı olamadığı aşikar ama kariyerine laf söyleyenin sokakta topa vurduğuna bile inanmam ben.Mevkileri, stilleri farklıydı ama De Boer kariyer olarak kulak arkası edilecek veya görmezden gelinecek bir futbolcu değildi, kendi ülkesinde ekol olmuş milli takımının en önemli oyuncularından biriydi.

Saygılarımla.

• Carlosun dışlanması falan söz konusu değil, takım içindeki as oyuncuların Çoğunluğu brezilyalı nerdeyse :)

Aksine Türkler düşünsün :D brezilyalılar bizi dışlarsa diye
  • 34 yaşındaki bir adama 4.2 avro verebilecek Dünyada tek bir kulüp var beni hiç yanıltmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: coderman

34 yaşındaki bir adama 4.2 avro verebilecek Dünyada tek bir kulüp var beni hiç yanıltmadı

maldini yaş 39 senede 7.4 milyon euro alıyor
    figo yaş 36 interde senede 6 milyon euro alıyor
    gigs 35 yaşında 7 milyon euro kazanıyor
    alvaro recoba 7.6
    daha istersen sayayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fabrequaz

quote:

34 yaşındaki bir adama 4.2 avro verebilecek Dünyada tek bir kulüp var beni hiç yanıltmadı

alvaro recoba 7.6
    daha istersen sayayım

• quote:

quote:

quote:

alvaro recoba 7.6
    daha istersen sayayım

İyi Gelir.

• quote:

Orjinalden alıntı: nastyboy

quote:

quote:

quote:

alvaro recoba 7.6
    daha istersen sayayım

İyi Gelir.

soda bile elinizde patlıyor, carlos patlamasında

• quote:

quote:

alvaro recoba 7.6
    daha istersen sayayım

görende Fenerbahçe bu takımlarla aynı ayarda sanar bol sıfırlar
  • Artık Dinoma kievi rahat geçersiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

quote:

Orjinalden alıntı: wasatime

bir galatasaraylı olarak bütün gün fbtv izlerim zaten... 15 dakika para konuşmuşlarsa ne olacak. 15 ayda geldi işte. niye abartıyorsunuz anlamadım...

quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

quote:

Orjinalden alıntı: wasatime

15 ay olmasın

quote:

ONLAR 2 SAATTE GETİRİRİRİM dedi .
    BİZ 15 DAKİKADA GETİRDİK .

sen akşam FB TV'yi izledin mi?

siz de alında 15 ayda alın.

değil 15 ay 15 sene uğraşsalar carlos getirebilirler belki ama roberto carlos olmaz

• quote:

Artık Dinoma kievi rahat geçersiniz

d.kiev'den 14.saniyede gol yiyip rekor kırmışlardı. şimdi o kadar erken yemezler
  • quote:

quote:

quote:

alvaro recoba 7.6
    daha istersen sayayım

işte kendi takımınızı böyle küçük gördüğünüz için insua mı dır nedir ne olduğu belli olmayan oyuncunun 3 sene peşinden kosup alamadınız biz carlosu getirdik. olay bu kadar basit

• quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

quote:

d.kiev'den 14.saniyede gol yiyip rekor kırmışlardı. şimdi o kadar erken yemezler

neydi du antudaki komik resim

18.59:maç başladı haydi hayırlısı

18.59:aha yedik

• quote:

Orjinalden alıntı: aliss

quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

quote:

neydi du antudaki komik resim

18.59:maç başladı haydi hayırlısı

18.59:aha yedik

• quote:

Orjinalden alıntı: scream1907

quote:

quote:

quote:

alvaro recoba 7.6
    daha istersen sayayım

işte kendi takımınızı böyle küçük gördüğünüz için insua mı dır nedir ne olduğu belli olmayan oyuncunun 3 sene peşinden kosup alamadınız biz carlosu getirdik. olay bu kadar basit

Hocam bize iki adam gelir (Hagi,Popescu) uefa,süper kupayı alırız.size elli tane gelir önelemeyi geçemezsiniz fark bu kadar açık işte

Hagi nin beşiklerden çalım attığı adam değilmiydi bu carlos

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.