Şimdi Ara

Carmageddon, Appstore'da yerini alarak sadece bir günlüğüne ücretsiz olarak mobil oyuncuların beğenisine sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•  

Stainless Games, Carmageddon'un mobil versiyonunu yayınlayarak Kickstarter bağışçılarına teşekkür etmek adına oyunu 24 saatliğine tüm kullanıcılara ücretsiz olarak sundu.

1997 yılında ilk kez PC platformu için yayınlanan yapım günümüz şartları için elden geçirilmiş grafikleri, birbirinden farklı 36 mekan ve 30 farklı araç ile karşımıza çıkıyor. Oyunun grafikleri her ne kadar yenilenmiş olsa da, bu konuda başarılı olduğunu söylemek yanlış olacaktır. Ancak, orjinaline sadık kalınarak geliştirilen oyun, sunmuş olduğu eğlenceli atmosferiyle grafiklerdeki eksikliği telafi etmiş durumda. Mobil platform için yeniden yayınlanan yapımların başlıca sıkıntılarından olan kontroller, Carmegeddon'da dokunmatik ekranlar için başarılı bir şekilde oluşturulmuş ve bu kontrollerin özelleştirilmesine imkan tanınmış. Aksiyon ve şiddet dolu yarışlara katılarak eğlenceli vakit geçireceğimiz yapımda herhangi bir çoklu oyuncu moduna yer verilmemiş. Ancak, oynayışı kayıt atına alarak YouTube üzerinden yayınlama imkanı tanınmış. Bu özelliğin yanı sıra, mobil oyunculara Game Center ve iCloud desteğini de sunulmuş.

Sadece bir günlüğüne ücretsiz olarak yayınlanan Carmegeddon'a Appstore üzerinden buradan ulaşabilirsiniz.

• bir kaspersky OS değil

• Saat olmuş 17...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

bir kaspersky OS değil

komalık adamsın valla
  • kim sorarsa haber editörü

konu var mı diye bir bak önce istersen?

http://forum.donanimhaber.com/m_67002863/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • Android için var mı bilgi?

• hadi arkadaş hadi şunu pc ye çıkardın 4 gözle bekliyorum gidip orjinalini alıcam arkadaş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Carmegeddonun katli olmus , seslerden baska benzer bir nokta goremedim.

• leş gibi oyun grafikler 5 para etmezz..

• Parayla satın aldığım ilk oyundu :) Yıllanmış bilgisayarı değiştirip S3 Virge ekran kartının nimetlerini görmek için paraya kıymıştık. Hey gidi günler...

• Efsaneyi öldürmüşler çok yazık:(

• güzel oyun olmuş eski oyuna çok benziyor ,biraz daha geliştirmelerini bekliyoruz pc ye retro versiyon çıksın

• Ah be Google..

• ios 5.0'ı jb ile kullanıyorum, bedava indirmek için hemen davrandım ama 5.0.1 istiyormuş! kim ios 5.0.1 ile baştan uğraşır diye üzülürken jb kullandığımı tekrar hatırladım... çok kötüyüm

şaka bir yana yine de bu adamlara para verip oyunu orjinal alacağım.

• Bu ne yav berbat bile değil,Oynamasak kandıracaklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iii ya bizim çocuk çok sevdi
    oynamaması lazım ama iphoneyi pspye tercih ediyor

• Teşekkürler. Bu arada iPhone 5 için optimizeli çıkması güzel.
  • Bir araYasaklanmıştı sanırım bu oyun avrupada

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında az mı oynadık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.