Şimdi Ara

CARMİNAT TOMTOM İLE VİDEO MP3 OYNATMAK TOMPLAYER (YENİ 27.01.2013 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
707
Cevap
15
Favori
142.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim ingilizce sıfır biraz türkçe açıklasaydın fena olmazdı aslında
  • Onderwerp: Re: Renault interface about

Dear Rijk

Thanks For your early reply firstly..
    In Turkey sometimes there is a waiting time when you try to buy a brand new car.. So i âm in the middle of this time period. My car Will be in My hands within one month. 20 feb 2012 is the exact time. My model is renault megane 3 sport tourer 1.5 edc privillage , including carminat tom tom nav system.
    İt's the full version in here but there is No parking camera assistance. When o asked to dealer about this in future , they say surely No.
    So i started to look options For this system then find your web site.
    There are 3 of Mine friends looking For the same. İf you assist us about technical information and mounting diagram we are planning to buy some.

## özetle ülkemizde bazen belli markalar için bekleme süreleri olup benim içinde şubat sonu gibi aracın elime geçeceği fakat ful donanımlı da olsa geri vites kamerası bulunmadığı ve gelecekte bulunmayacağı yönünde bilgi aldığımı sonuç olarak alternatif sizin sistemi beğendiğimi eğer olursa birkaç arkadaş beraber almayı düşündüğünüzü belirtilmiştir.

My first question is could you able to send these devices to us as a gift package without custom dec.( Because of custom declaration limits ; 75€)

***No problem!!
    ##birinci soru gümrük kuralları gereği ürünleri gümrük deklarasyondan muaf hediye olarak yollarmisiniz

cevap no problem

Then second one is the carminat tom nav system supports which video format . İ mean ntsc or pal?
    İ think it's probably ntsc Because your cam is ntsc. its important For the second video in source device i think

***The interface is converting a PAL or NTSC signal into a digital signal. So both PAL and NTSC. But it's working better when all sources are from the same format. So all PAL or all NTSC.
    For this interface, I personally prefer NTSC.

### carminat tom player hangi video formatını destekler? Pala mi ntsc mi
    cevapları; arayuz pala yada ntsc formatını digital sinyale çevirip tom tom a gönderdiği ancak kamera ve eğlence sisteminin aynı modda olması gerektiğidir
    yani pala yada ntsc ama kişisel tercihi ntsc dir

My third question is about your entertainment system which shown in your Youtube carvision videos.
    As i see driver can select video2 source to entarteinment system by pressing left upper button then how the sounds comes ? automaticly or driver selects aux manually!

***The box also has 2 audio inputs  and 1 audio output which can be connected with the aux behind your gearbox. But the line can also be used directly behind the monitor which is easier.
    We will help when you start installing it.

## üçüncü soru: videodaki sol üst tuşa basılınca çalışan tv taner ve player sesi nasıl gelmekte yani kullanıcı aux. Mu secmeliydi?
    Cevap ; arayuzun iki video girişi olduğu gibi ikide ses girişi var ve bir ses bir video çıkışı mevcut ister vitesin önündeki aux tan yada bizim yaptığımız gibi monitörün arkasındaki ses girisini kullanmaktır
    bunu tercih ederseniz detaylarını size anlatırız

Then the last one which we wonder is when this source selected what kind of device You use in the ad movie it plays movies, soungs, shows pictures and
    tuner a tv. And does it have another remote control or the car's original joystick does the selections shown in the ad movie.

***In our car we have a reverse camera and a DVBt player which also can play USB video. But this is done by the tunerbox. It is controlled by an external remote controller and not by the Renault center control.
    So the only thing we do with the center control is selecting the Video input(s)

## son soru videoda görülen sistemin kumandası aracın kendi joyistigimi. Yoksa ayrı bir kumandası mi var ve nasıl bir cihaz

cevap: bizimkisi dvbt veusb den film oynatan bir cihaz olup ayrı bir kumandası mevcuttur orta kumanda dan sadece video kaynagini seçilir.

Thanks a lot

Ps; you are in global market place via internet and it may be Good idea browsing in english selectable for other worldwide custumers like me
    Be cause i feel My self disturb you a little bit... Thanks

***We recently changed our website which is only Dutch for the moment. I already asked my colleague to add the Renault TOMTOM page is English as soon as possible.
    But you can Ask what ever you want and I will answer in English as you can see.

## neden web siteniz de ıngilizce yok?

Cevap yakında olacak

Greetings

Bas
    ################################################

daha sonra herbir cihazın fiyatı ve resmi ni istedim ama hala gelmedi ekip bilginize, ,,

• Onderwerp: Re: Renault interface about

Dear Rijk

Thanks For your early reply firstly..
    In Turkey sometimes there is a waiting time when you try to buy a brand new car.. So i âm in the middle of this time period. My car Will be in My hands within one month. 20 feb 2012 is the exact time. My model is renault megane 3 sport tourer 1.5 edc privillage , including carminat tom tom nav system.
    İt's the full version in here but there is No parking camera assistance. When o asked to dealer about this in future , they say surely No.
    So i started to look options For this system then find your web site.
    There are 3 of Mine friends looking For the same. İf you assist us about technical information and mounting diagram we are planning to buy some.

## özetle ülkemizde bazen belli markalar için bekleme süreleri olup benim içinde şubat sonu gibi aracın elime geçeceği fakat ful donanımlı da olsa geri vites kamerası bulunmadığı ve gelecekte bulunmayacağı yönünde bilgi aldığımı sonuç olarak alternatif sizin sistemi beğendiğimi eğer olursa birkaç arkadaş beraber almayı düşündüğünüzü belirtilmiştir.

My first question is could you able to send these devices to us as a gift package without custom dec.( Because of custom declaration limits ; 75€)

***No problem!!
    ##birinci soru gümrük kuralları gereği ürünleri gümrük deklarasyondan muaf hediye olarak yollarmisiniz

cevap no problem

Then second one is the carminat tom nav system supports which video format . İ mean ntsc or pal?
    İ think it's probably ntsc Because your cam is ntsc. its important For the second video in source device i think

***The interface is converting a PAL or NTSC signal into a digital signal. So both PAL and NTSC. But it's working better when all sources are from the same format. So all PAL or all NTSC.
    For this interface, I personally prefer NTSC.

### carminat tom player hangi video formatını destekler? Pala mi ntsc mi
    cevapları; arayuz pala yada ntsc formatını digital sinyale çevirip tom tom a gönderdiği ancak kamera ve eğlence sisteminin aynı modda olması gerektiğidir
    yani pala yada ntsc ama kişisel tercihi ntsc dir

My third question is about your entertainment system which shown in your Youtube carvision videos.
    As i see driver can select video2 source to entarteinment system by pressing left upper button then how the sounds comes ? automaticly or driver selects aux manually!

***The box also has 2 audio inputs  and 1 audio output which can be connected with the aux behind your gearbox. But the line can also be used directly behind the monitor which is easier.
    We will help when you start installing it.

## üçüncü soru: videodaki sol üst tuşa basılınca çalışan tv taner ve player sesi nasıl gelmekte yani kullanıcı aux. Mu secmeliydi?
    Cevap ; arayuzun iki video girişi olduğu gibi ikide ses girişi var ve bir ses bir video çıkışı mevcut ister vitesin önündeki aux tan yada bizim yaptığımız gibi monitörün arkasındaki ses girisini kullanmaktır
    bunu tercih ederseniz detaylarını size anlatırız

Then the last one which we wonder is when this source selected what kind of device You use in the ad movie it plays movies, soungs, shows pictures and
    tuner a tv. And does it have another remote control or the car's original joystick does the selections shown in the ad movie.

***In our car we have a reverse camera and a DVBt player which also can play USB video. But this is done by the tunerbox. It is controlled by an external remote controller and not by the Renault center control.
    So the only thing we do with the center control is selecting the Video input(s)

## son soru videoda görülen sistemin kumandası aracın kendi joyistigimi. Yoksa ayrı bir kumandası mi var ve nasıl bir cihaz

cevap: bizimkisi dvbt veusb den film oynatan bir cihaz olup ayrı bir kumandası mevcuttur orta kumanda dan sadece video kaynagini seçilir.

Thanks a lot

Ps; you are in global market place via internet and it may be Good idea browsing in english selectable for other worldwide custumers like me
    Be cause i feel My self disturb you a little bit... Thanks

***We recently changed our website which is only Dutch for the moment. I already asked my colleague to add the Renault TOMTOM page is English as soon as possible.
    But you can Ask what ever you want and I will answer in English as you can see.

## neden web siteniz de ıngilizce yok?

Cevap yakında olacak

Greetings

Bas
    ################################################

daha sonra herbir cihazın fiyatı ve resmi ni istedim ama hala gelmedi ekip bilginize, ,,

• Eline sağlık tercüme için
    Ben geri vites kamerası yerine vido falan izleyebilmek istiyorum ekrandan net olarak
    bunun için neyi satın almam gerekiyor tüm seti değil heralde ?
  • Aslında interface diye bahsedilen video in cihazını alınması ve onların videosu nda görülen tv tuner ve usb den film oynatan cihazı alman yeterli ama zaten para tutanlar onlar olacak geriye 50 60€ luk kamera kalıyor bence yapmisken tam set yap gitsin
    ama hala bende fiyat ve resimleri bekliyorum
  • Tamam bizde bekleyelim o zaman fiyat çok önemli
  • Selam Ekip
    geri vites kamerası, tom tom live durumu ve tv tunerli media box ile ilgili son durum;

Dear M.Ilker,

We expect the receive the neswest DVBt tuner by the end of this week.
    ( Bu hafta içinde yeni bir dvbt tuner elim,ze geçecek)
    I prefer to offer you the best one. Beside the tuner we arranged an other remote controller then original since we think it's far easier. But I will keep you update about it.
    (Size en iyi olanı önerebilmek için biraz araştırdık ve daha kullanışlı olan bir kumandayı ayarlıyoruz ve sizi bilgilendirmeye devam edeceğiz)

The tuner has a separate USB input to make updates but also for playing movies, pictures and music.

We have a standard camera which is sold in the package, but we also have a very advanced camera which has many options for adjusting additional things like parking lines.
    (Bu tv tuner harici, bir usb port tu var güncellemeler ve müzik,resim ve film oynatabiliyor)
    I am working on a you tube movie and hope to show it soon.
    (bu ara bir you tube videosu hazırlamaya çalışıyorum ve yakında gösterimde olacak)

tom tom live ile çalışır mı sorusu?

In the manual you can see there are two different boards from TOMTOM which both work on our interface.
    (Manuel de okunacağı gibi tom tom da iki farklı board var ki her ikiside uyumludur.

> All previous models which work a DVD are with a 7 inch screen and totally different from the TOMTOM.
    > (daha önceki modellerde (reno) 7 inch li dvd li olup Tom tom tan tamamen farklıdır.
    > So please check if they have TOMTOM or not?
    >( lütfen sizdekilerin tom tom olduğunu kontrol edin derler)

İşte son durum bu gelişmelerden haberdar edeceğim eğer kabul ederlerse bir inglizce satın alma (pay&pal lı) web sayfası hazırlamalarını talep edeceğim
    Herkese kazasız sürüşler...

• Teşekkürler
    Gelişmeler güzelmiş vidoyu ve fiyatları bekliyorum
  • Arkadaşlar biraz dah akonuşmak isterim ,
    tom tom live olsa da olmasa da eminiz ki hem geri vites kamerası olacak hemde (opsiyonel olarak yani 2 girişli video seçeneği olan carminat interface cihazı ve tv tuner (bunuda belirteyim dvbT yani dijital tv tuner muhtemelen ist,ank ve izmir dışında pek çalışacağını sanmam) ama usb den film mp4 yani video klip ve foto vs oynatmak için gerekli olan cihaz da alınırsa..) da beraber alınırsa süper bir durum ortaya çıkacak gibi görünüyor.
    Ben biraz araştırıyorum ama analog tv tuner ve yada 12v ile çalışan mobil bir media player box bulamadım. genelde usb den takat alıyorlar ve bilgisayarla uyumlu yani takatı alınca direkt çalışıp herhangibir işletim sistemine ihtiyaç duymadan output yani çıkış verenler genelikle dvbt olarak gözlemledim. Benim aslında tv tuner la işim yok ama usb den flash disk ile film veya video klip izlemeyi gerçekten çok istiyorum olmuşken tam olsun.. dört dörtlük.
    Aslında ben arabayı sipariş vermeden önce bir ön araştırma yapmıştım ve necvox sistemini yakından inceleme firsatı bulmuştum. Yakından görene kadar da tom tom suz alıp yaklaşık 1800-2200 tl arası bir fiyata bu seti taktıracaktım. Ama yakından görünce bütün hayallerim suya düştü..
    Ben bu forumdaki herkes gibi titiz biriyim dolayısıyla ilk izlenimime göre necvox yada muadili çin malı sistemler oldukça çok fonksiyonlu (usb,dvd,bluetooth,cd, mpeg,mp3,mp4,divx,geri vites camerası falan ) yani herşeyi yapıyor ama bir okadar da adi. Gerek menuleri, gerekse malzemelerin kalitesi falan kötü. Örneğin ekran dokunmatik başta bende keşke bizim arabada da orjinali böyle olsun diyordum ama yaklaşık 3 senedir kullandığım harici (piranha ve diğer çin malı cihazlar) gps ler gibi ama joyistik daha başarılı.

Çünkü bir süre sonra ekranları kararoyor yada parlaklığında titreme oluyor, dokunmatik alan bir filmden ibaret o bozuluyor, sistemde donmalar kilitlenmeler, gps çekmemeleri vs.. alıp başını gider.
    Ne kadar ekmek o kadar köfte..
    Bu necvox yada navitech vs. aynen öyle bakın bazı forumlara (wv falan) arabama taktırdım arabadan soğudum diyenler bile var. Bir de bizim orjinal navigasyon kadar kaliteli durmuyor sanki oyuncak gibi
    daha dası bir süre sonra gaçırtı takırtı tukurtu yapmaya başlıyor vs.. alıp başını gidiyor.
    Özetle henüz arabam elime gelmedi ama gelince öncelikle tom tom u crakleyip harita ve poi güncellemesi, speed cam yüklenmesinden sonra bu interface yardımıyla geri vites ve usb destekli bir media player oldumu tv tuner olsa da olmasada benim işime tam yarar.

hatırladığım kadarıyla muadil cihazları takanlar arabanın orjinak kablolarını kullanıyoruz demiş olsalarda örneğin uygulama yapılan bir fluence te ben hiç bir yerde yada menüde / ekranda dış sıcaklık bilgisini bulamamıştım.
    Bilgilerinize...
    video u acamadım ama yenisi olabilir bir bakalım
    http://www.youtube.com/watch?v=9SxJ6h2XX-s

• Ekip hala bir haber yok bekliyorum bilgilerinize
  • Beklemedeyiz:)
  • Firma ile yine mailleştim çook yakında web sitesi ingilizce olarak satışa açılacakmış hatta belki bende türkçe konusunda yardımcı olurum dedim.. Bilgilerinize..
  • Benimde 2012 model megan aldım ,tomtom navigasyonda film izlemek istedim ama malesef mesajlardada okuyup gördüğüm kadaryla film izlemek mümkün olmuyor
  • denemek lazım.
  • tekrardan merhaba... tomplayer tekrardan güncellenmeye başladı.
    üstünde durulan yenilik. navcore ( tomtom ) ile beraber calısması. ilk sürümü cıktı suan icin joistikli olan modellerde kısmen beraber kullanıla biliyor.
    bt de gelişmeler.
    1 saat kadar izlerken donma sorunu çözümü icin uğrasılıyor. tamamen cıkınca burada yayınlıyacagım.
  • Erkan üstad merhaba nerelerdesin :)
    Navigasyon ile video arasında geçişmi yapabileceğiz doğrumu anladım?
    Süper olur valla gelişmeleri merakla bekliyorum.
    İngilizcem olsa bende araştırabilsem şu yabancı siteleri yaff :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan3300

tekrardan merhaba... tomplayer tekrardan güncellenmeye başladı.
    üstünde durulan yenilik. navcore ( tomtom ) ile beraber calısması. ilk sürümü cıktı suan icin joistikli olan modellerde kısmen beraber kullanıla biliyor.
    bt de gelişmeler.
    1 saat kadar izlerken donma sorunu çözümü icin uğrasılıyor. tamamen cıkınca burada yayınlıyacagım.

İnşallah ama
  • 8 gb sd kart aldım ,inşallah bizim 2012 renault tomtomlardada film izleyebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şahinbeyim -- 14 Şubat 2012; 17:16:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: colornick

Erkan üstad merhaba nerelerdesin :)
    Navigasyon ile video arasında geçişmi yapabileceğiz doğrumu anladım?
    Süper olur valla gelişmeleri merakla bekliyorum.
    İngilizcem olsa bende araştırabilsem şu yabancı siteleri yaff :S

geldım artık. Dogru anlamıssın nescafe 2 si 1 arada gibi :) ama joistikli modellerde kismen (hatalar var) oluyor . Kumandada 1 tuş eksik o yüzden olmuyor.. Yazılımcı ne yazarsa aktarmaya calisacam benimde ingilizcem pek yok. Google çeviri ile geziyorum :)
    2012 meganlarda tomtom yeni version olabilır. Yeniyse çalişmaz 3.şahiz uygulamalara yeni versionlarda kapali uyarlanmiyor. Bir kişi crack yaparsa uyarlanır tabiki.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.