Şimdi Ara

CARMİNAT TOMTOM İLE VİDEO MP3 OYNATMAK TOMPLAYER (YENİ 27.01.2013 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
707
Cevap
15
Favori
142.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Erkan ustadım benim arac 2012 megan sport touruer 110bg edc ,aracımında ,tomtom navigasyon var,kafayı sıyıracagım ,yeni 8gb sd kart aldım ,kart fat32 biçiminde,kartın içine tomplayer attım ,sen ne söylediysen harfiyen yaptım benim tomtom navigasyon açmıyor malesef ,harita bulunamadı diye bir yazı çıkıyor ,ekranda tomplayer degil en ufak bir şey bile çıkmıyor,ekranda,orjinal kartın biçimine baktım sadece fat yazıyor,ben sonradan aldıgım kartı fat yapmaya çalışıyorum olmuyor,ben nerede hata ediyorum üstadım

• Arkadaşım yeni versiyon ise senin navigasyon ondan olmuyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: colornick

Arkadaşım yeni versiyon ise senin navigasyon ondan olmuyor olabilir.

İnşallah en kısa zamanda bizim sorunumuzda çözülür inşallah ,sabırsızlıkla bekliyoruz,sizin araçda navigasyonda film izleniyormu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şahinbeyim -- 16 Şubat 2012; 11:50:26 >
  • Evet izlenebiliyor ama uzun sürelerde donma oluyor 30 dk-45 dk gibi
  • quote:

Evet izlenebiliyor ama uzun sürelerde donma oluyor 30 dk-45 dk gibi

Sizin araçtaki navigasyon carminat tomtom live degil sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şahinbeyim -- 17 Şubat 2012; 10:56:30 >
  • Yok live değil
  • quote:

Yok live değil

Bizim araçtaki navigasyon live olunca film oynatamıyorsunuz,gerçi live özelliğine baglanmaya çalışıyorum üyelik istiyor ,kısacası live olmasından menmun degilim
  • slm arkadaslar bende scenic 2011 var ve tomtom carminat live navi var ben sizin dediniz gibi aynisini yaptim tomplayer sd karta yükledim fakat sd kart yok diyor nerde yanlis yapiyorum burda yeniyim okadar board baktim tek sizde buldum saygilar
  • anelka senin cihazda calışmaz tomtom live da çalışmıyor .
  • Sevgili erkan ,biz ne yapmalıyız ozaman,bizim live navigasyonlardada film oynatma umudu varmı yokmu acaba?
  • aparat takılıyor. 300euro civarında . Bır kac sayfa geriye bakarsanız bir arkadaş açıklamis. O sistemi taktırmaniz lazim suan izlemek icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan3300

aparat takılıyor. 300euro civarında . Bır kac sayfa geriye bakarsanız bir arkadaş açıklamis. O sistemi taktırmaniz lazim suan izlemek icin.

300 euromu Aman erkan kardeşim ,biz beklemeye razıyız
  • kardeşim bendede aynı problem var bende herşeyi hariyen yaptım ama ekranda harita yok yazıyor.
  • Live olanlarda çalışmıyor şimdilik
  • Arkadaşlar, Merhaba
    Geri vites camerası ve tv tuner+media player için çalışmalarım halen devam etmekte..
    Ancak üretici firma halen testlere devam ettiği için heenüz bir sonuç yok muhtemelen 2 yada 3 hafta içiinde bir şeyler netleşir..
  • Arkadaşlar, Merhaba
    Geri vites camerası ve tv tuner+media player için çalışmalarım halen devam etmekte..
    Ancak üretici firma halen testlere devam ettiği için heenüz bir sonuç yok muhtemelen 2 yada 3 hafta içiinde bir şeyler netleşir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: airwolf26

Arkadaşlar, Merhaba

kendi adıma sonuçları merakla bekliyorum. emeğiniz için teşekkürler...
  • tekrardan herkeze merhaba ... tomtom ile tomplayer artık 1 arada çalışabiliyor kısmende olsa... şuan için joistickli modellere uygulanıyor kumandalı modeller birazdaha beklicekler..

kurulum

- Copy your navcore TT SDcard
    - Copy tomplaye r0.240b5 on it
    - Extract test_integ3 files inside tomplayer folder

Tell me if navcore is starting
    If it starts then press repeat button...

- orjinal tomtom kartını kopyalayın. başka bir sd karda
    - tomplayer r0.240b5 indirin ve kopyaladıgınız sd karta eski yöntemle atın gelen sorulara evet diyin.
    - son olarak bir arada çalışmasını sağlıyacagımız yazılımı (test_integ3) sd kartta tomplayer klasörünün icine atınız..
    bu işlemleri yaptıktan sonra araçınızda deniyiniz.. joisticte bulunan repeat butonu tomplayer ile tomtom arasındaki geçişi sağlar sd kart cıkar tak olayı sona ermiş bulunuyor. tomtom olarak acılırsa repeat tuşuna basıp tomplayer açılışı yapıcaktır.

linkler...
    http://www.tomplayer.net/tomplayer_v0.240b5.zip
    http://www.tomplayer.net/test_integ3.zip

bu program icin sorularınız ve sorunlarınız varsa + test aşamalarında yardımcı olmak istiyorsanız
    aşşadaki linkten durumunuzu belirtiniz ingilizce olarak.
    http://www.tomplayer.net/forum/viewtopic.php?f=15&t=1169

son olarak bu işlemlerden doğacak zarar size ayittir..

• quote:

Orijinalden alıntı: bupepe

quote:

Orijinalden alıntı: airwolf26

Arkadaşlar, Merhaba

kendi adıma sonuçları merakla bekliyorum. emeğiniz için teşekkürler...

sabırsızlıkla bende bekliyorum. yeni gelicek megane3 lerden almayı düşünüyorum ondada tomtom live olacağı icin tek çözüm yollu sizin takip ettiğiniz cihaz olucak.
  • Aracını satmadın heralde yeni kasa gelince satıp almayı mı düşünüyorsun?
    şu an sende kullanamıyorsun ikisi bir arada değil mi:S
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.