Şimdi Ara

Çarpan Kilitsiz Intel® Pentium® G3258 Kullanıcıları (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
14
Favori
14.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bende g3258 ve h81 p33 anakart var oc genie ye tikladigimda pc surekli restart atiyor manuel overcloak denedigimde mesela 3.3 bile yapmaya calissam pc restart atiyor acilmiyor sebebi ne sizce ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Msi h81 m p33 te windos uzerinden verdigim voltaj degerlerini goremiyorim hep 0.144 gibi birset var cpu z vs programlarda sizdefr buylemidir

• benim imzadi işlemciye nasıl overcloklarım
  • Yigene topladık. G3258 , msi h81m pro-vd , hi level 4*2 8 gb ddr3 1600 mhz ram.

stock fan cok sessiz sasırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beocan

Yigene topladık. G3258 , msi h81m pro-vd , hi level 4*2 8 gb ddr3 1600 mhz ram.

X4 860k toplasaydin hocam fifa 14-15 de sıkıntı yapiyor g3258.
    Kendim de kullaniyorum.

• mrb arkadaşlar g3258 işlemci aldim anakartim asus z87-a anakartin cpu led işigi açık kaliyor bu anakart bu işlemciyi desteklemiyormu z87-a ile g3258 işlemci kullanan varmi aranizda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.Ee

quote:

Kendim de kullaniyorum.

Fifa 16'da sıkıntı yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cfiliz

quote:

quote:

Kendim de kullaniyorum.

Fifa 16'da sıkıntı yok.

Birçok oyunda darboğaz sorunu var.
    7770 ekran kartiyla bile..
    Fifa 16da olmasa nolcak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cfiliz

quote:

quote:

Kendim de kullaniyorum.

Fifa 16'da sıkıntı yok.

Birçok oyunda darboğaz sorunu var.
    7770 ekran kartiyla bile..
    Fifa 16da olmasa nolcak.

Battlefield'da multiplayer veya yoğun işlemci istekli simulasyonlar oynamadıktan sonra darboğaz hissedilir olmuyor.

Ben

- Lego marvel avengers
    - Lego marvel super heros
    - Euro truck simulator
    - Rocket league vs
    - Fifa 16

oyunları 270X ile 1080p 60 FPS'de sabit keyifle oynuyorum. Sonuçta işlemci yoğun bir oyun oynamıyorsanız ve bütçeniz dar ise rahatlıkla iş görüyor.

Elbette

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bu işlemciyle r9 380 2gb kullanıyorum. 2 günlük görüşlerimi paylaşayım belki faydalı olur. öncelikle darboğaz oluyor mu sorusuna cevap vereyim. evet oluyor. ama bu durum oyundan oyuna ve işlemcinin çalışma frekansına göre değişiyor. bazı oyunlarda neredeyse hiç sıkıntı çıkarmıyor ama bazılarında da oynanmayacak seviyede oluyor. örneğin arma 3'te kart gücünün yarısını kullanabiliyor o yüzden fps orta ayarda da ultrada da 30 civarı oluyor. tabii bu durum 4.4 ghzdeyken olmuştu 4.6 ya çıkarınca kart kullanımı %90lara çıktı fps de arttı ama öyle de soğutucu yetersiz geldi ve çok ısındığı için tekrar düşürmek zorunda kaldım. 4.4 ghzde dayz performansı armaya göre çok daha iyi bu arada. açıkcası çok fazla oyun denemedim ama denediklerim içinde en sorunsuzu battlefield 3 ve h1z1 oldu. battlefield 3 şaşırttı beni kalabalık serverda bile ultra ayarlarda 50 den aşağı düşmüyor fps. ortalama ise 70-80. gayet akıcı sorunsuz. h1z1 de aynı şekilde kartı tam verimle kullanıyor. kısaca işlemci fiyatından fazlasını yapıyor aslında ama her oyunda değil. yakın zamanda i5e geçicem o yüzden.

• Bunu alacaktim ilk başta sonra i3 4150 aldım şuan mutluyum

• G3258 ile 1600 mhz olan ramler 1333 mhz olarak görünüyordu, biostan xmpyi actigimda da 1400 oluyor maksimum. Yardımcı olabilecek birisi var mi?

H81m-plus / gtx 750 ti / G3258 4.0 oc. / Corsair Vengeance 1600 cl9 4gb*2

• Kullanıyorum
  • H81-p33 anakartla kullanıyorum 4.3 e oc ettim yalnız cpu-z aida gibi programlarda verdiğim voltaj değerini göremiyorum bi çözümü varmıdır.
    Ek olarak ac unity oyununda 20-25 fps ile anca oynuyorum en düşük grafiklerde. İzlediğim gameplaylerde adamlar 35-45 arası fps alıyolar bu işlemci ile acaba benim drivermi sorunlu fikirlerinizi bekliyorum

• Kısmetse ben de aranıza katılacağım. Yalnız board olarak ASUS H97-PRO tercih ettim. Umarım sorunsuzca overlock yapabilirim.

Selamlar,
  • ydn06 kullanıcısına yanıt
    insallah hocam ben msi gaming 6 anakartim ile 1.44 volt ile 4.7 ghz de sorunsuz kullaniyorum

• 100 liraya aldığım 6 senelik e5620 bile bu işlemciyi rahat tokatlar iddia ediyorum. Kapışmak isteyen arkadaşlarla benchmark testleri yapabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

100 liraya aldığım 6 senelik e5620 bile bu işlemciyi rahat tokatlar iddia ediyorum. Kapışmak isteyen arkadaşlarla benchmark testleri yapabilirim

iste o imkansiz 4.7 oc li halde i5 4570 den hizli g3258

• quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

100 liraya aldığım 6 senelik e5620 bile bu işlemciyi rahat tokatlar iddia ediyorum. Kapışmak isteyen arkadaşlarla benchmark testleri yapabilirim

Çarpan Kilitsiz Intel® Pentium® G3258 Kullanıcıları

• sensation45 kullanıcısına yanıt
    Hocam peki cpu'nuzun ısısı kaç derece acaba? boşta ve yükte rica etsem paylaşabilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.