Şimdi Ara

Çarpan Kilitsiz Intel® Pentium® G3258 Kullanıcıları (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
14
Favori
14.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gringo01

4.2 oc li g3258 mi yoksa oc siz i5 4690k mi daha iyidir arkadaslar?

Hangi konuda?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: gringo01

4.2 oc li g3258 mi yoksa oc siz i5 4690k mi daha iyidir arkadaslar?

Hangi konuda?

Oyun arti islemci bazli ygulamalarda. Genel islemci performansi olarak yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana kalirsa i5 4690k. Ama uygun sogutucu ile diger secenek tam bir f/p.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben de bu işlemciden kullanıyorum pc yi alır almaz 4.5 ghz 1.4 voltu çaktım işlemciyi yaktım vatana götürdüm bu çalışmıyo dedim işlemciyi yenisiyle değiştiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Notorious

Arkadaşlar ben de bu işlemciden kullanıyorum pc yi alır almaz 4.5 ghz 1.4 voltu çaktım işlemciyi yaktım vatana götürdüm bu çalışmıyo dedim işlemciyi yenisiyle değiştiler

Çarpan Kilitsiz Intel® Pentium® G3258 Kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackankas -- 30 Haziran 2015; 1:14:52 >

• MSI Z97 G43 anakart ile G3258 i kaç ghz a kadar cıkarabilirim ? Soğutucu Cooler Master Hyper TX3 2 yıl veya 3 yıl sonra 5. nesil bir sistem toplayıp devam edicem i5 4690k düsünüyodum ama 5. nesile geçmek daha mantıklı suanlık kurdugum sistem o.c genie fsb'yle oynuyomu

Kasa: CORSAIR CARBIDE SERİSİ CHAMP/SPEC-02 80PLUS 650W (ileride rahat etmek için boyle bir kasa alıyorum )

İşlemci: Intel Pentium G3258

Ekran kartı: MSI GTX750 Ti TwinFrozrGaming ( ileride yeni işlemci ile birlikte gtx 690 almaya karar verdim )

Ram: Crucial 4GB Ballistix Tactical DDR3 1600MHz CL8 ( 4gb suanlık yeterli cs go oynuyorum sonuçta )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyrenayt -- 1 Temmuz 2015; 2:08:56 >
  • dostlar herkese merhaba 4.4 ghzde bile gta 5 de başka oyunlarda ekran kartı kullanımım %60 70 lerde geziniyor. r7 265 ekran kartı

üstelik işlemci %100 olmuyor sizce sorun ne neden böyle :(
  • Bendeki İşlemci Costa Rica Çıkışlıdır 4.6 GHz 1.7 v 3 Gündür Sıkıntı yok Alttaki Resimde Daha Detaylı Görüntü Var

Çarpan Kilitsiz Intel® Pentium® G3258 Kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OmerAraz -- 6 Temmuz 2015; 23:20:01 >
  • OmerAraz kullanıcısına yanıt
    sadece tek çekirdek açık ve 1.425 verip offset +0.025 vermişşiniz sanırım resimden anladığım prime95 ve cpuz açıkken ki ekran alıntısı olsa daha iyi anlarız aslında. 2 cekirdek işlemciyi stok fanla 4.2 yapıyorsa kullanıp geçmek en mantıklısı bence fana masrafa gerek yok sonrası i5 e bakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nysarac -- 6 Temmuz 2015; 23:38:25 >
  • 3.9 da 1.1v de sorun yokken 4ghz 1.2volt ta sorun var. Anakartta max vcore 1.2 gözüküyor. Daha voltaj verilmiyor mu bununla ?
  • ArkadaÅŸlar merhaba bende aynı iÅŸlemciyi 1.4v 4.5Ghzde kullanıyorum. Prime95 testinde 75 derece civarında takılıyor yer yer 80-82'yide gördüm. SoÄŸutucum pccoller. Ä°mzada var zaten :) çin iÅŸi çift fanlı bir model ve 2 tane bakır boru temas ediyor. Zaten macunda çin iÅŸi 3-4 tlye almıştım :) ama iÅŸ görüyor sonuçta. Tek sıkıntım Gta 5'te kasılmalara neden oluyor. Çok yoruluyor iÅŸlemci. Masaüstü normal kullanımlarda bikaç iÅŸlem falan yapıyorsa da takılmalara neden oluyor. Sizde de oluyor mu? Gta V oynayanlar yardımcı olabilir mi? Full hd en düşük ayarlarda ancak iÅŸ görüyor:(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar sorunumu bir türlü çözemedim cpu voltajını değiştiremiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

http://forum.donanimhaber.com/m_107997889/f_//tm.htm#107997889
  • Arkadaşlar buda benim işlemci anakart ise asus z87 pro nasıl iyimi ayrıca passmark skoruda ekledim.Bu değerler stok soğyutucu ile 2 haftaya kadar h100i gtx geliyor bakalım ne kadar fark edecek.Ayrıca overlock için yapmam gereken ne gibi ince ayar var
     Çarpan Kilitsiz Intel® Pentium® G3258 Kullanıcıları Çarpan Kilitsiz Intel® Pentium® G3258 Kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alparslan46 -- 22 Temmuz 2015; 10:09:26 >

• Voltaj değerleriniz yüksek geldi bana. 3570k 4.5Ghz 1.250v
  • 4.5 ghz 40dereceden selamlar
  • Helal olsun. Bu bence büyük bir pazarlama başarısıdır. Editörlere para mı yedirirsin, forum timleri ile algı mı oluşturursun bilemem ama gayet başarılı bir operasyon olmuş.
    Bakın i3 falan da değil Fx 4100 falan da değil ezip geçtiği işlemciler Fx 8350, son nesil i5, i7 ler.
    Helal olsun yine tekrarlıyorum müthiş bir algı oluşturma operasyonu. Az daha zorlasalar 4960x, 5960x işlemcilerden bile iyi olduğuna inandıracaklarmış da o kadar yüzsüzlük yapmak istememişler.
  • Gta 5 te hayvan gibi darboğaz yiyorum r9 270 le gpu nun en fazla %50 sini kullanabiliyor yakın zamanda i5 e terfi etmeyi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Notorious

Gta 5 te hayvan gibi darboğaz yiyorum r9 270 le gpu nun en fazla %50 sini kullanabiliyor yakın zamanda i5 e terfi etmeyi düşünüyorum

Çözüm :

VSync : Half yapın

GPU kullanımı %100 olana kadar açabileceğiniz kadar ayar açın.

Distance Scaling'i kısın.
  • Benim OC değerlerim :

MSI B85M GAMING ve Xigmatek Loki II ile :

4.5 Ghz 1.38V //Stabil
  • bu cpuyu bana aldıranın kulaklarını çınlattım haberiniz olsun :D stok fanla 4.0ghz yapılıo dediler, pcyi stokta açtım boşta 45-50 derece, yüke bindikçe 65lere çıkıyodu. üstüne 4.0 ghz oc çaktım 1.280 volt verdi anakart. çok kolayca 80 derecelere fırlayabilio yükte. yarın hyper 212 alıp takıcam, eğer soğuk olmazsa forumdan birkaç kişinin kafasını kıracağım.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.