Şimdi Ara

Çarpan Kilitsiz Intel® Pentium® G3258 Kullanıcıları (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
14
Favori
14.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Zenith X kullanıcısına yanıt
    4.5 Ghz üstü için sıvı soğutma gerekli derim ben.Aşırtma rekoru 6.8 siz planlayın ne gerekli olabilir diye.

Ayrıca o voltajı kaldıracak sağlam anakart lazım.Bence tasarruflu değil fantezi işine giriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbaba89 -- 18 Nisan 2015; 20:43:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gta V'i imzamdaki sistemle denedim.Hd monitörde akıcı oynuyorum.

Full HD çözünürlükte çakılacağından eminim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akbaba89

Gta V'i imzamdaki sistemle denedim.Hd monitörde akıcı oynuyorum.

Ekran kartın orta düzeydeyse 1080p very high da 30 80 fps arasında oynanıyor. önemli olan ekran kartı. Youtube da videolar var g3258 ve gtx 750 ti ile full hd very high da oynanan videolar var mesela

• Bi video izlemiştim hava sogutma ile 5 ghz oc yapmış adam sogutucusu benimkine benziyodu

• quote:

Orijinalden alıntı: todiefor87

quote:

Gta V'i imzamdaki sistemle denedim.Hd monitörde akıcı oynuyorum.

Ekran kartın orta düzeydeyse 1080p very high da 30 80 fps arasında oynanıyor. önemli olan ekran kartı. Youtube da videolar var g3258 ve gtx 750 ti ile full hd very high da oynanan videolar var mesela

Hocam bebde de g3258 var oc yapmadim birde sapphire r7 265 var gta v de durum ne olur sizce ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bboyerko B kullanıcısına yanıt
    4.3 ve 4.4 ghzde en az mediumda oynayabilirsiniz. Belki de high bilemiyorum. Ama bu işlemci oc'suz kullanılmaz benim görüşüm
  • 4.2 ghz de r9 280x ile kullanıyorum şu ana kadar sadece Dying Light ta kastı bütün uptadelerini yapmama rağmen diğer hiçbir oyunda tınlamıyorum bence fiyatına göre makul ama keşke amd 6300 ü alsaydım diyorum son zamanlardaki çekirdek sıkıntısı yüzünden
  • quote:

Orijinalden alıntı: todiefor87

4.3 ve 4.4 ghzde en az mediumda oynayabilirsiniz. Belki de high bilemiyorum. Ama bu işlemci oc'suz kullanılmaz benim görüşüm

Hocam iyi diyorsunuz da belli bi voltaj üzeri uygulayamıyorum ki Anakartım gigabyte h81m s2pv modeli voltajı tam veremediğim için verimsiz oluyor oc . Ocsiz mediumda oynatmaz mı ki acaba ?
  • bboyerko B kullanıcısına yanıt
    valla hocam bir fikrim yok benim görüşüm oynatır. Voltaj 1.4 V ile orta düzey bir soğutma ile 4.4 ghz yi görüyor işlemci ve bu gayet yeterli bir değer oyunlar için. Zaten ekran kartı önemli bence. Technopat ın son videolarından birinde bu işlemciyle birlite en son çıkan ekran kartı titan x ti galiba onu deniyorlar ve en ufak bir darboğaz oluşturmuyor. Bütün son çıkan oyunlar ultra ayarlarda ortalama 100 fps de oynanıyor.

Diyeceğim o ki gta5 için yeterli bir işlemci ama gerçekten i5 in üzerinde bir performans almak istiyorsanız doğru bir overclock ve dengeli bir ekran şart. Şu anki hali bildiğiniz gibi normal bir i3 işlemci performansı veriyor çünkü.

Teknopatın gerekli videolarını ve youtube kanallarında işlemcinizle oynanmış gta5 videolarını izlemenizi öneririm. Baya bir fikir verir size
  • Anakartim asus z97-k, sogutucu cooler master hyper 212 evo. Islemcim inanilmaz kotumudur nedir istedim overclock u yapamadim. en fazla 4.4 ghz yapabiliyorhm oda 1.45 volt vererek. Prime95 de hata almiyorum fakat haftada 1 falan pc restart atiyor % 100 stabil degil yani. 1.45 de yuksek geldi sistem yeni zorlamak istemiyorum. O yuzden 1.3 voltta 4.2 de kullaniyorum artik. 1.25 veriyorum 4.2 icin o bile yetmiyor. Simulator oynuyorum islemci hizina cok yukleniyor o yuzden yeterli gelmiyor 4.2 (onun hariccindeki oyunlarda sikinti yok). Forumlardan bakiyorum 1.3 voltta 4.5 calistiran var , 1.4 de 4.5 yapan var. 1.5 le 4.8 yapiyorlar.
    Load line calibration medium da bu arada.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • en fazla olacağı o zaten. benimki de 4.3
  • İşlemci kalitesi tamamen şans işi. 4.4 Ghz 1.35v ile yükte 65-70 derece tek fan takılı kasada.

• quote:

İşlemci kalitesi tamamen şans işi. 4.4 Ghz 1.35v ile yükte 65-70 derece tek fan takılı kasada.

Sogutmada sikinti yok 1.45 volt 4.4 ghz prime95 de 42 dereceyi gecmiyor. Heralde islemcinin kapasitesi o kadar.

• Overclock yapan başka arkadaşlar yok mu ne kadar yükseltebildiniz?

• quote:

Overclock yapan başka arkadaşlar yok mu ne kadar yükseltebildiniz?

1.32 volt 4.4 ghz prime da max 70 derece stabil üstünü denemedim henüz. Şu an 1.225v 4.2 ghz kullanıyorum 2 buçuk saat prime da Max 60 derece gördü.
    Bize takozlari denk gelmiş, benimki Kosta rica çıkışlı üstelik. 4.5 ghz için 1.3 voltta falan stabil olabilmeliydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: gringo01

Anakartim asus z97-k, sogutucu cooler master hyper 212 evo. Islemcim inanilmaz kotumudur nedir istedim overclock u yapamadim. en fazla 4.4 ghz yapabiliyorhm oda 1.45 volt vererek. Prime95 de hata almiyorum fakat haftada 1 falan pc restart atiyor % 100 stabil degil yani. 1.45 de yuksek geldi sistem yeni zorlamak istemiyorum. O yuzden 1.3 voltta 4.2 de kullaniyorum artik. 1.25 veriyorum 4.2 icin o bile yetmiyor. Simulator oynuyorum islemci hizina cok yukleniyor o yuzden yeterli gelmiyor 4.2 (onun hariccindeki oyunlarda sikinti yok). Forumlardan bakiyorum 1.3 voltta 4.5 calistiran var , 1.4 de 4.5 yapan var. 1.5 le 4.8 yapiyorlar.

Hocam hangi simülasyonu oynuyorsunuz ve 4.2 yeterli gelmiyor merak ettim. Ben de ağırlıklı simülasyon oynarım o yüzden merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: amlodis

quote:

Orijinalden alıntı: gringo01

Anakartim asus z97-k, sogutucu cooler master hyper 212 evo. Islemcim inanilmaz kotumudur nedir istedim overclock u yapamadim. en fazla 4.4 ghz yapabiliyorhm oda 1.45 volt vererek. Prime95 de hata almiyorum fakat haftada 1 falan pc restart atiyor % 100 stabil degil yani. 1.45 de yuksek geldi sistem yeni zorlamak istemiyorum. O yuzden 1.3 voltta 4.2 de kullaniyorum artik. 1.25 veriyorum 4.2 icin o bile yetmiyor. Simulator oynuyorum islemci hizina cok yukleniyor o yuzden yeterli gelmiyor 4.2 (onun hariccindeki oyunlarda sikinti yok). Forumlardan bakiyorum 1.3 voltta 4.5 calistiran var , 1.4 de 4.5 yapan var. 1.5 le 4.8 yapiyorlar.

Hocam hangi simülasyonu oynuyorsunuz ve 4.2 yeterli gelmiyor merak ettim. Ben de ağırlıklı simülasyon oynarım o yüzden merak ettim.

Flight Simulator X

• Tahmin etmiştim. Hocam ben de fsx oynarım, tek çekirdek performansı yüzünden tercih ettim bu işlemciyi, tabi bir 4690k alacak bütçeyi denklestirene kadar
    Ben 4.0ghz üstü yeter diyordum 4.2 falan yeterli gelmiyor mu yani uzun zamandır denemedim fsx i de

• quote:

Orijinalden alıntı: amlodis

Tahmin etmiştim. Hocam ben de fsx oynarım, tek çekirdek performansı yüzünden tercih ettim bu işlemciyi, tabi bir 4690k alacak bütçeyi denklestirene kadar
    Ben 4.0ghz üstü yeter diyordum 4.2 falan yeterli gelmiyor mu yani uzun zamandır denemedim fsx i de

Yukleyebilecegim tum eklentileri yukledim. Texture packlerden , payware ucaklara , trafik , passengers , fs commander, weather eklentilerinden, havalimani eklentilerine kadar. Kalabalik ve bulutlu havalimanlarindan fps 12 civarina dusuyor fakat havalaninca vs 25-30 un altina inmiyiyor. 5am sinirda diyebilirim 4.2. 4.5 yapabilsem ideal olacak

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.