Merhaba Arkadaşlar Hemen Yaşadığımız Bir Olayı Anlatayım. o gün babama serviste yardım etmek için yanındaydım. ticari aracımızla yoldaydık. Trafik Neredeyse Adım adım ilerliyordu. dur kalk yaparak ilerlediğimiz yolda önümüzdeki araç durduktan sonra 4-5 araç boşluk olana kadar ilerlemiyor önüne 1-2 araç girdikten sonra çok hafif ilerliyordu. bizde servisteydik babamda yürüsün diye birkaç kez kornaya bastı kadında delimisin gibisine el kol haraketleri yaptı babamda ilerle gibisinden el haraketleri yaptı. kadın bu sefer durdu hiç ilerlememeye başladı. babam tekrar korna çalınca arabadan inip babamın bulunduğu yani şoför camına gelerek gerizekalımısın sen trafik var görmüyormusun aptal adam vs. gibi şeyler söyledi bunları kadın söylerken ben utandıgım için sağ tarafa doğru bakıyordum babamda hiçbirşey demeden önüne bakıyordu. kadın arabasına dönüp tam araca binerken normal bir ses tonuyla terbiyesiz dedi kadında nasıl duydu anlamadım. babama dönüp gör bak ilerlemiyorum diyip araca bindi ve gitmiyordu arkadan kornalar çalmaya başladı sağdan geçen adamlar dönüp kadına bakıyor yürü diye bağırmaya başladı babamda tekrar kornaya basınca geri vitese takıp ticari aracımıza vurdu ( ne bizim araçta herhangibir çizilme göçme oldu ne kadının kendi aracında herhangibirşey oldu) daha sonra araçtan inip fotoğraf çekti ( sen niye çekmedin diyen arkadaşlar telefonumuz eski bir telefondu ve kamerası yoktu.) sonra kadın ilerledi bizde ilerledik. 2-3 hafta geçti daha sonra 600 küsür tl çarpıp kaçmaktan ceza geldi bize. babam üzüldü ödiycez dedi ama gerçekten 600 tl kazanmak öyle kolay değil ve haksız yere bu cezayı ödemek kanıma dokunuyor. bu cezaya itiraz etsek olumlu bir sonuç alabilirmiyiz ? bana bir yol gösterirseniz gerçekten çok minnettar kalıcam. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi active1414 -- 2 Eylül 2020; 3:44:8 > |
Bildirim