Şimdi Ara

Çarpma kaçma durumunda yaapılacak yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba formda biraz dolaştım. Fakat aradığımı bulamadım bir bilen olur diye buraya yazmak istedim pazartesi günü Suzuki Gsxr1000 motosikletimle sanayi içerisinde kendi yolumda giderken şerit değiştirilmez ikazı olan yerde karşıdaki sürücü benim şeridime girdi panikle frenledim ve motoskletim sağa yattı sürüklendi başka bi araca çarptı hemen araç sürücüsüne arabayı kıpırdatma dedim dediktem 5 sn geçmeden arabayı çekmiş kenara sonra da tutanak tutalım bende bişey yok filan dedim adam banane senin yaptığın kazadan ben tutanak tutmam sigortam filan yüksek çıkar dedi bende o zman cebinden karşıla dedim banane dedi bastı gitti bende polis çağırdım tutanak tutturdum. sulh hukuk mahkemesine başvuracam sizden ricam nasıl bi dilekçe yazmam gerekiyor. ve hasarımı karşılata bilir miyim motorda servis en aşa 3000 lira hasar çıkarıyor ama ben 2 el filan ayarlayıp derme çatma 1000 liraya filan yaptıracam ne yapamam nasıl bi yol izlemem gerekiyor teşekkür ederim

• Yanlis anlamadiysam Bir şekilde siz gidip başka bir araca carptiniz ve karşı tarafa motorumun hasarini öde dediniz oylemi. Dua edin carptiginiz adam size kendi arabasını odettirmye çalışmamış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: depakin241824

Yanlis anlamadiysam Bir şekilde siz gidip başka bir araca carptiniz ve karşı tarafa motorumun hasarini öde dediniz oylemi. Dua edin carptiginiz adam size kendi arabasını odettirmye çalışmamış.

kardeşim benim şeridime geçti araç ben ona çarpmadım düştüm motordan motorda gitti başka araca çarptı ben o adamın masrafını karşıladım sorun şu ki ben o araba benim şeridime girmese kaza yapmıcaktım bide yolun ortasında durdu bide
  • Elinizde görüntü kaydı varsa sikayette bulunabilirsiniz. Ancak elinizde goruntukaydi yoksa bu benim kaza yapmama neden oldu bende gittim başka bir araca carptim derseniz bundan birşey cikmaz. Ben bir şey yapmadım kendi gitti çarptı ben kazaya karışmadim der bir de size iftiradan dava açabilir art niyetliyse avukat tanıdığı varsa. Sanırım goruntu kaydiniz yoksa bundan birşey cikmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: depakin241824

Elinizde görüntü kaydı varsa sikayette bulunabilirsiniz. Ancak elinizde goruntukaydi yoksa bu benim kaza yapmama neden oldu bende gittim başka bir araca carptim derseniz bundan birşey cikmaz. Ben bir şey yapmadım kendi gitti çarptı ben kazaya karışmadim der bir de size iftiradan dava açabilir art niyetliyse avukat tanıdığı varsa. Sanırım goruntu kaydiniz yoksa bundan birşey cikmaz.

2 tane görgü tanığı var kardeşim de ben en iyisi avukata danışıyım teşekkür ederim
  • Maddi durumunuz yetersizse barodan ücretsiz avukat talep edebilirsiniz, karşı taraf kusurluysa hasarınızi karşılamak zorunda görgü tanıkları ile birlikte etrafta kamera kaydı var ise toplayın işin pesini birakmayın.

Edit: gecmis olsun bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryzen1200 -- 8 Mart 2017; 21:10:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: başaran

Maddi durumunuz yetersizse barodan ücretsiz avukat talep edebilirsiniz, karşı taraf kusurluysa hasarınızi karşılamak zorunda görgü tanıkları ile birlikte etrafta kamera kaydı var ise toplayın işin pesini birakmayın.

Edit: gecmis olsun bu arada.

maddi durumum yok kardeşim zaten daha öncede bi sıkıntım oldu adam orda çıkarsa 500 lira verse kabulum. baro vermemez sanmıyorum ama deneyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.