Şimdi Ara

CARPUTER - BU PARÇALARLA OLURMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle forumdaki arkadaşlara selamlar. Bende kendi çapında elektronikle uğraşan ve yerinde duramayan biriyim. Arabamım standart müzik donanımlarından memnun değilim ve ek olarak değişik aynı zamanda çok özellikleri olacak sistemleri araştırıyorum uzun zamandır. Ancak Navigasyonlu vede özellikli hazır Double-Dın sistemler neredeyse ateş pahası bir yandanda arıza yapma olasılığında verdiğiniz paranın boşa gitme olasığıda bir kenara. Açıkcası bende aracıma CARPUTER denilen sistemleri gözüme kestirdim ama birtek dokunmatik ekran olayı ve dc-dc besleme olayı temin edemediğim parçalardı ancak araştırmalarıma göre aşağıda sizlere uyum sağlarmı konusunda danışacağım parçaları alıp bu sistemi yapmaya karar verdim. Türkiyede bulabildiğim parçalar aşağıdadır veya başka bir sistem önerisi olan varsa cevap yazabilir.

Resimlerdede göründüğü gibi;

Intel D945GCLF2 ATOM Mini-ITX Anakart (1 S-Video çıkışı var) ............. 140 TL
    (Intel Atom 330 2x 1.6Ghz Silverthorne 45nm)

Mini ITX DC to DC Converter 80W........................................................ 56 TL

7.İNC DOKUNMATİK USB MODÜL ....................................................... 115 TL

Sunny AT 4670 LCD (7 inc ) MONİTÖR (TV özellikli) ............................. 175 TL

YAKLAŞIK TOPLAM MALİYET ...............................................................500 TL

Sizce nasıl. ?

• Harddisk ve ram yok listede.
    Bu ana karta uygun, kasa satılıyor mu? Bir de monitor dokunmatik mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.