Şimdi Ara

carraro big 927 aldım ilgilenenlerden sorularını bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bisikleti dün aldım ve almadan evvel yaptığım araştırmalarda hakkında pek bir şey bulamadım.Umarım bu konuda yardımcı olurum.

ayrıntılı fotolarına şu ilandan bakabilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/listing/alisveris-spor-bisiklet-orjinal-sifir-carraro-big-927-157477279/detail

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zodiag -- 28 Nisan 2014; 21:29:44 >

• zodiag kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, ben de 827 ile 927 arasında kararsız kaldım, siz hangi süreçlerden geçtikten sonra 927 ye karar verdiniz ve ilk izlenimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Tşk.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hedense bu bisiklet hakkında çok bilgi yok. nelerine dikkat ederek aldınız?
  • Selam,
    ben de geçen hafta aldım aynısını,
    bisikletten çok anlamam ama anlayanlar özellikle bu marka ve modeli tavsiye ettiler.
    2-3 defa kullanabildim şimdiye kadar ama şunu söyleyebilirim yağ gibi gidiyor vallahi..

bana göre önemli olan sağlamlık ve dayanıklılık (şimdilik), bunu öğrenmek için de zaman geçmesi gerek..

herkese iyi sürüşler, deneyimlerimizi burada paylaşabilirsek sevinirim..

carraro big 927 aldım ilgilenenlerden sorularını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarge -- 28 Nisan 2014; 16:20:47 >

• Bu bisikleti tercih etmemdeki ana neden 27,5 jant 20 inch kadro bir bisiklet arıyor olmamdı.Diğer tercih nedenlerimede gelirsek üzerindeki vites aksamı ve kullanılan malzemelere göre diğer marka model bisikletlere göre fiyatının daha uygun olmasıydı.Şu ana kadar bir şikayetim yok gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.Ayrıca görünümüde çok güzel.Bana 29inch tekerli olanı tavsiye ettiler hep ama ben sevemedim 29inch tekerli bisiklet kullandım ama bana biraz hantal geldi 26 inch bisiklet kullandıktan sonra en iyi tercihin benim için 27,5 olduğunu düşündüm iyikide öyle yapmışım.

Birde 27,5inch yol lastiği gelirse ülkemize o zaman çok daha iyi olur.
  • Turuncu detaylar çok hoş.çok karizmatik duruyor.lastik kenarlarındaki carraro yazılarıda bisiklet ilerlerken hoş durur.güle güle kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de Carraro CRS600 kullanıcısıyım. Valla hayran kalmamak mumkun degıl big 927 ye. hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun çok hoş bir bisiklet
    27.5

• Valla çok beğendim güle güle kullanın

• Bende daha bugun big 827 aldim 927 alacaktim 300 tl cebimde kalsin dedim

• bisikletin ağırlığı nedir acaba ?
  • akşam tartıp bilgisini paylaşacağım
  • Hocam boy - kilonuz kaç ? Bende bisiklete başlamayı düşünüyorum, max 1500 lira ya almak istiyorum. Bu modeli önerir misiniz ? Big 827 ile arasındaki farklar neler ? Maşa kilitlemesi sağlam mı, yoksa bastırınca oynuyor mu ?
  • Bende bu haftasonu ya kron xc500 hd 27.5 alcam yada carraro big 927 hd ikiside 2015 serisi sizinki 2014 sanirim o yuzden bisikletin agirligini sordum aslinda fazla onem vermem ama merak iste yada baska bisiklet onerisi olan varsa soylerse sevinirim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.