Şimdi Ara

Mondial Speedy 110 - Yorum ve Yardımlarınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 Gün önce Mondial speedy 110 aldım. Bir tane kalmış bayinin elinde. 2016 Model enjeksiyonlu. Ufak bi yokuş çıkınca gaz vermezsem istop ediyor veya düz giderken duracak kadar yavaşlarsam ve gaz vermezsem istop ediyor. Bu birinci problemim, sebebi ne olabilir?

En önemli sorum ise rodaj muhabbeti. Scooter'da rodaj süreci çok zor. Vites olmadığı için devir düşüremiyorsun veya vites küçültüp büyültemiyorsun. Kitapçığında 30 km hızı geçmeyin diyor ilk 500 KM mesafede. Bu çok zor bir şey. Bisiklet hızı yani. Trafiğe çıkılmıyor küfreden, sollayan, sellektör yapan falan oluyor yavaş gitmem gerektiği için ve sağlıklı da değil. 500 Km en az 1 ayda olur sürekli binersem bu gidişle. Sizce 30 Km geçebilir miyim? Siz daha önce bir scooter'ın rodaj dönemini nasıl atlattınız?

Ve son olarak genel bir yorum bekliyorum bu speedy 110 modeli için. Artık satılmadığını biliyorum ben sonuncuyu aldım bayiden. Amatör olduğum için böyle küçük bir şey alayım dedim. Bu model için neredeyse hiç kaynak yok internette.

Bir bayi tarafsız olarak honda ile aynı fabrikadan çıkıyor motoru artık hepsi çin iyi motordur dedi. Space x'in çakması zaten peki kalitesi nasıldır ona göre?

Şimdiden teşekkür ederim. Dediğim gibi en büyük sorunum bu KM hız sorunu rodaj döneminde.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mondial Speedy 110 - Önemli Yorumlar ve Bilgiler

Mondial Speedy 110, uygun fiyatı ve yakıt verimliliği ile dikkate değer bir motosiklettir. Siz de bu motosikletin sahibiyseniz veya satın almak istiyorsanız, aşağıdaki yorumlar ve bilgiler faydalı olabilir.

Motor ve Performans

Mondial Speedy 110, 110 cc hava soğutmalı tek silindirli bir motora sahiptir. Bu motor, 8,5 beygir güç ve 8,5 Nm tork üretir. Hafif şasisi sayesinde Speedy 110, şehir içi sürüş için yeterli performans sunar.

Yakıt Verimliliği

Mondial Speedy 110'un en önemli özelliklerinden biri, mükemmel yakıt verimliliğidir. Liter başına ortalama 50 kilometreye kadar yol yapabilen bu motosiklet, benzin maliyetlerinizi düşük tutmanıza yardımcı olur.

Kullanım Rahatlığı

Speedy 110, yeni başlayan sürücüler için bile kullanımı kolay bir motosiklettir. Hafif ve manevra kabiliyeti yüksektir, bu nedenle şehir trafiğinde gezinmek zor değildir. Ayrıca, düşük sele yüksekliği sayesinde kısa boylu sürücüler için de uygundur.

Yorumlar ve Deneyimler

Mondial Speedy 110 hakkında yapılan yorumlar genellikle olumludur. Kullanıcılar yakıt verimliliğini, uygun fiyatını ve kullanım kolaylığını övmektedir. Ancak bazı kullanıcılar motor gücünün otoyol sürüşleri için yetersiz olduğunu belirtmektedir.

Diğer Mondial Modelleri

Mondial Speedy 110'a benzer diğer Mondial modelleri arasında Ritmica 110 ve Speedy 100i bulunmaktadır. Ritmica 110, Speedy 110 ile aynı motora sahipken, daha şık bir tasarıma sahiptir. Speedy 100i ise daha küçük bir motora (100 cc) sahiptir ve daha uygun fiyatlıdır.

Abush Speedy 100i ve 125 Yorumları

Abush Speedy 100i ve 125 modelleri de Mondial Speedy 110'a benzer özelliklere sahiptir. 100i modeli 100 cc motora sahipken, 125 modeli 125 cc motora sahiptir. Abush Speedy modelleri hakkında yapılan yorumlar genel olarak olumludur ve kullanıcılar bu motosikletlerin düşük yakıt tüketimi ve uygun fiyatını vurgulamaktadır.

Umarız bu bilgiler, Mondial Speedy 110 hakkında bilinçli bir karar vermenize yardımcı olmuştur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yok mu bir bilen :)
  • 2016 model mondial motor alman ilginç. Genellikle hint malları o kadar bekliyor bayilerde. Peki bunun 3 senelik vergisini sen mi ödedin?
    Enjeksiyonlu olması da ilginç. Ben olsam çin malı karbüratörlü motor alırdım. Rolantiyi yükseltirdin stop etmezdi. Zaten soğuk havalarda ısınana kadar stop eder.
    Rodaj olayına pek takılma zaten üzerinde dandik bir motor var. Bizim cublardaki gibi. Onun silindiri, pistonu kaç para ki? Zaten 20 bin km civarı biter. Gazı köklemeden kullan gitsin.
    10 cc için vergili motor almışsın.
  • Konuyu hortlatayım. Motoru güle güle kullandım. Bana mısın demedi. Motor bloğu Honda Spacy birebir aynı fabrika üretim olduğunu söylemişlerdi. Ne kadar doğruydu bilemem. Ama ben çok memnun kaldım. Elektrik aksamı dışında bir sorun çıkartmadı. Ama elektrik aksamı beş para etmezdi. 2 sene normal bindim. Son 1 sene de kuryelik yaptım ekmek kazandım üzerinde. Tekte marş aldı her zaman. Bu motordan sonra çıkan ritmicalar çok kötüydü ama. Her yeri dökülen bir modeldi. Birçok kez şahit oldum ve kendim de bindim üzerine. Sanırım son sağlam malı ben aldım Honda'dan.

En son arkadaş PCX'ini satıyordu bana ucuza vericek oldu ben de bunu satıp PCX'e geçtim. Şu an ona biniyorum hala. Aldığım PCX de 2016 model. Benim eskiye binmek gibi bir huyum var sanırım  

Bu konuyu açtığımda motosikletten hiç anlamazdım. Şimdi bakımlarını kendim yapacak seviyedeyim. Vay be yaşlandık.

• cezalet C kullanıcısına yanıt

Hocam ilk defa motor alacak birine ne önerirsin? Scooter almayı düşünüyorum

• Nymphetaminê kullanıcısına yanıt

Geç gördüm çok girmiyorum foruma kusura bakmayın.

Bütçe varsa giriş seviyesi için Honda PCX 125'ten başka bir şey önermem. 2016 modelini kullanıyorum şu an. Rengi soldu sadece ve artık varyatörü değişmesi lazım ama halen tıkır tıkır biniyorum. Şu an 2024 model fiyatı da uygun. Veya benim gibi ikinci el alabilirsiniz temiz birinden.

• cezalet C kullanıcısına yanıt

rks freccia aklımı acayip çelmiş durumda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt

Birkaç yıldır honda dışında motosikletlere bakmıyorum. Ama RKS çok iyi bilirim. O paralara alınabilecek en iyi motorları yaparlar. Yine bi honda vs olamaz dayanıklılık konusunda fakat para da aynı para değil. İlk defa alacaksanız kesinlikle alın RKS. Tecrübenizi edinin. Daha sonra başka modele ihtiyaç duyarsanız geçersiniz. Scooter anlamında giriş seviyesi tüm motorlar tercih edilebilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.