Şimdi Ara

Carraro Big929HD Kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun araştırmalar sonunda dün bisikletimi aldım, ha araştırdım ne işe yaradı derseniz bi işe yaramdı bisikletçinin önerdiği fiyat vs karşılaştırmalarından sonra kendime göre en uygununu dün Ankara Ulus'tan aldım.
    Carraro Big929HD, alır almaz ankarada yaşayanların bildiği bisiklet için en ideal yere gittim Eymir'e 2 tur attım hiç bir sıkıntı yaşamadım.
    Gayet hoş bir bisiklet, lastiklerin 29 olması pek bir sorun yaşatmadı bana hatta çok hoşuma gitti,

Bu bisikleti alacaklar almayı düşünenler soruları olursa yanıtlayabildiğim kadar yanıtlamak isterim,

Ankara'da oturan haftasonu eymire giden yada hafta içi akşam batıkentte bisiklet süren birisi varsa eşlik etmek isterim:)

Carraro Big929HD Kullananlar Carraro Big929HD Kullananlar Carraro Big929HD Kullananlar Carraro Big929HD Kullananlar Carraro Big929HD Kullananlar
     Carraro Big929HD Kullananlar Carraro Big929HD Kullananlar Carraro Big929HD Kullananlar Carraro Big929HD Kullananlar Carraro Big929HD Kullananlar

• Hayırlı olsun, sele alçak gibi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nulla Poena Sine Lege -- 24 Nisan 2014; 12:28:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_5553

Hayırlı olsun, sele alçak gibi geldi.

Abi o kadar heyecanlandım ki yükseltmeyi unutmuşum:)
  • Hayırlı olsun
    Kazasız belasız kullanın inşallah..

Bu modeli bende almayı düşünüyorum ama boyum 1.74, 29 jant sorun yaratır mı..

27.5 mu 29 mu tereddütteyim, carraro nun 27.5 olan modellerin rengi pek hoş da değil ne yapsam bilemedim

Çok büyük gibi geldi bana

Bide kadro boyu ve sizin boyunuz kaç...
  • Va Fail kullanıcısına yanıt
    Dostum benim boy 1,90 bende sorun yaşatmadı(bu arada kadro boyunu bilmiyorum:/ merak ettim şimdi), bazen banada çok büyük geliyor ama sürmesi çok eğlenceli oluyor.
    Kendimi harley sürüyor gibi hissediyorum direksiyon o kadar geniş ki:)

Bence 29 al hocam, benim kardeşim de 170 civarında bu bisikleti rahat sürdü bir sorun yaşatmadı ona
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhOsTTT

Dostum benim boy 1,90 bende sorun yaşatmadı(bu arada kadro boyunu bilmiyorum:/ merak ettim şimdi), bazen banada çok büyük geliyor ama sürmesi çok eğlenceli oluyor.
    Kendimi harley sürüyor gibi hissediyorum direksiyon o kadar geniş ki:)

Bence 29 al hocam, benim kardeşim de 170 civarında bu bisikleti rahat sürdü bir sorun yaşatmadı ona

Anladım bunu duyduğum iyi oldu,,, teşekkür ederim..
    29 inç almakta fayda var, 26 inç çocuk bisikleti gibi duruyor. her iki ebatın iyi-kötü yanları var.

Bundan sonrası artık, gerçek harley olur inş.
  • Selamlar, bende batıkentteyim, yakın zamanda bende bir bisiklet alıcam.

Alırken hangi kriterleri göz önünde bulundurdunuz? Hangi marka/modele doğru gitmem gerekiyor biraz tavsiye almam gerekiyor. xc250 ye baktım dün ama yorumları okuduktan sonra carraro 929 konusunda düşünmeye başladım.

Fiyatınıda merak ediyorum?

Teşekkürker.
  • Selam,
    ben de geçen hafta aldım aynısını,
    bisikletten çok anlamam ama anlayanlar özellikle bu marka ve modeli tavsiye ettiler.
    2-3 defa kullanabildim şimdiye kadar ama şunu söyleyebilirim yağ gibi gidiyor vallahi..
    Jelli Sele kılıfı ve zil aldım başka aksesuar almadım henüz çünkü neye ihtiyaç duyacağımı tam bilemedim..

bana göre önemli olan sağlamlık ve dayanıklılık (şimdilik), bunu öğrenmek için de zaman geçmesi gerek..

herkese iyi sürüşler, deneyimlerimizi burada paylaşabilirsek sevinirim..

Carraro Big929HD Kullananlar

• bende uzun zamandır istediğim big 929 kavuştum 2. el oldu ama harika bir makine sadece maşanın orada biraz zedelenme var sizden bir ricam olacak bana maşanın stickerinın yakından bir çekimini atabilir misiniz acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhOsTTT

Selam Arkadaşlar,

Uzun araştırmalar sonunda dün bisikletimi aldım, ha araştırdım ne işe yaradı derseniz bi işe yaramdı bisikletçinin önerdiği fiyat vs karşılaştırmalarından sonra kendime göre en uygununu dün Ankara Ulus'tan aldım.
    Carraro Big929HD, alır almaz ankarada yaşayanların bildiği bisiklet için en ideal yere gittim Eymir'e 2 tur attım hiç bir sıkıntı yaşamadım.
    Gayet hoş bir bisiklet, lastiklerin 29 olması pek bir sorun yaşatmadı bana hatta çok hoşuma gitti,

Bu bisikleti alacaklar almayı düşünenler soruları olursa yanıtlayabildiğim kadar yanıtlamak isterim,

Ankara'da oturan haftasonu eymire giden yada hafta içi akşam batıkentte bisiklet süren birisi varsa eşlik etmek isterim:)

merhabalar
    bisikletten almayı düşünüyorum memnun musunuz ?
    ben dağ bayir kullanmayı düşünüyorum 29'' inc oldugu için bir sıkı oluyormu=?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.