< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinergul -- 22 Kasım 2017; 23:32:8 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinergul -- 22 Kasım 2017; 23:32:8 > |
Bisikleti alalı yaklaşık 1 yıl oldu.
1 yıl sonraki deneyimlerimi analatayım Öncelikle şunu söyleyeyim herkesin korktuğu batarya ömründen bahsetmek gerekirse 1 yıl sonra hala gayet verimli, neredeyse fark yok. dönüp dolaştığım 50km lik parkurlarda yine yaklaşık aynı pil tüketimiyle dönmeye devam ediyorum. fark varmı? belki vardır ama hissedilmeyecek derecede. yani 1 yıl sonra pil sizi üzmeyecek. 1 yıl sonra yaşadığım sorunlara gelecek olursak; -jant değiştirmemin vakti gelmiş, yamultmuşum ancak bu videolara koyduğum parkur mtb parkuru gibi birşey ben çok zorladım. asfaltta devamlı kullananlar için böyle bir sorunla karşılaşacaklarını zannetmiyorum. yinede üzerindeki jant çok ta kalite bir jant değilmiş. şu an için hala akord ile idare edebiliyorum. gittiğim yollara bakılırsa anladım ki bana bir tane de mtb lazımmış :))) -Zincirim atıyor. Özellikle kasislere sert girdiğimde ya da stabilize yollardan hızlı indiğimde atıyor. zinciri belki yaptığım yoldan dolayı boyu uzamış olabilir değiştirmek gerekebilir ancak aldığım yere bunu sorduğumda zincir boyun normal dendi. Önceden bu kadar atmıyordu. çözümünü araştırmaktayım. Canımı biraz sıkıyor. Basit bir çözümü olduğundan eminim . Sonuç olarak Memnuniyetim devam ediyor. Hala iyi ki almışım diyebiliyorum. |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuna4242 -- 14 Ağustos 2018; 1:38:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|