Şimdi Ara

Carraro Sportive 224 kullanan arkadaşlar.. Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Carraro Sportive 224 almayı planlıyorum.. Buralarda ürünü bulamadığım için netten sipariş vericem ama kadro boyu konusunda kararsızım..

1,83 cm boyum
    85 cm bacak boyum..

Bu ürünü kullanan arkadaşlar hangi kadro boyunu tavsiye ederler..
    Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaleyte -- 12 Temmuz 2014; 21:19:23 >

• hakaleyte H kullanıcısına yanıt
    Bacak boyunuzu doğru ölçütüğünüze emin misiniz? Benim 1.78 boyda 79-80 cm bacak boyum dikkate alınırsa normalde sizin 83-84 cm olması gerekir. Ancak anatomik farkların olabileceğini ve verdiğiniz bilgilerin doğru olduğunu kabul edersek 18" yani 46cm kadro size uygun. Eğer yeniden ölçtüğünüzde verdiğim rakamlara ulaşırsanız 20" - 51 cm kadro boyu tercih edin. Bunun haricinde sportif sürüş için küçük, uzun mesafe turlar için büyük kadro seçimi yapıldığını da göz önünde bulundurun.
  • Sizi dikkate alarak yeniden ölçüp mesajıda değiştirdim,teşekkür ederim.. Şimdi bir Carraro Sportive 224 kullanıcısı bulmak kaldı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaleyte -- 12 Temmuz 2014; 21:24:12 >
  • Carraro için sadece 2 kadro boyu bulunmakta. 48 ve 51
  • Bir de 54 var tabi.
  • Arkadaşlar carraro kullananların Yardımlaşması açısından grubumuz kurulmuştur.

https://www.facebook.com/groups/1436919603282665/

Katılımlarınızı ve paylaşımlarınızı bekliyoruz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Carraro Sportive 230 Hakkında
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.