Şimdi Ara

Carraro sportive 227/225/224 - bianchi 730 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
9
Favori
29.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim; Carraro sportive 227 de ''mega range ruble'' dişli var mı acaba.( hani şu yokuş çıkarken kolaylık sağlayan büyük dişli)
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlos0101

bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim; Carraro sportive 227 de ''mega range ruble'' dişli var mı acaba.( hani şu yokuş çıkarken kolaylık sağlayan büyük dişli)

hocam teknik olakar bilemeiyorum ama

yokus u bu kadar rahat cikabildgm hic bir biskletm olmadi daha once

derdeyse 1×1 hic kulanmdm 1×2 1×3 ile tum yokslaei cikablyrm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Catik bey sizde 227 var anladığım kadarıyla. Ben mosso 770 smd ve carraro 227 arasında kaldım.1 haftaya alacağım inş.İşe gidip gelirken kullanacağım kısa mesafe fakat dik bir rampa var,bisikleti sırtlanmak zorunda kalırmıyım acaba.(aslında kondisyonda önemli tabii ama)

• carlos0101 C kullanıcısına yanıt
    hocm mosso da iyidir elbet haatta daha ii marka

amma bu 227 bayidim ben 900 km yaptim 2 ay oldu

biskletten surerken cirt ses cikmiyo o kadar sessz ki jhayranm bunna

ii hiz yapiyorum 27 40 km rahay geciyorum duz yolda kendimi yormadan yani

valla yokus derken cok dik rampalari gayet rahat cikiyrm..m hani bununla cikmayacgni hic bisekletle cikamsn bence :)

• quote:

Orijinalden alıntı: catik

hocm mosso da iyidir elbet haatta daha ii marka

amma bu 227 bayidim ben 900 km yaptim 2 ay oldu

biskletten surerken cirt ses cikmiyo o kadar sessz ki jhayranm bunna

ii hiz yapiyorum 27 40 km rahay geciyorum duz yolda kendimi yormadan yani

valla yokus derken cok dik rampalari gayet rahat cikiyrm..m hani bununla cikmayacgni hic bisekletle cikamsn bence :)

Anladım,çok sağolasın kardeşim böyle açıklayıcı bi cevap arıyordum.bugün sundu bisiklete gittim aradığım bu iki bisiklette yoktu.internetten değil de elle gözle tartıp,pazarlık edip alayım diyorum. Son tercihimi böyle yapayım diye düşündüm.açıklamaların için teşekkürler.

• quote:

benle ayni boydasin kesinlikle 51 kadro almalisin hocam

hocam benim boyum 1.78 bu kadro boyu sıkıntı yapacak gibi çünkü kargo ile alacağım görmeden binmeden, kaç cm lik olmlaı almam gereken kadro boyu?
  • zimilanga Z kullanıcısına yanıt
    hocam sinirdasin :)

46 kadroda gider sana 51 kadroda

bisklet hacimli dursn dersen 51 al bence surusu daha rahat

ayni biskletin 46 sinkda 51 kullnyrm

51 benimki cok memnmm bisklettenn

• quote:

hocam sinirdasin :)

46 kadroda gider sana 51 kadroda

bisklet hacimli dursn dersen 51 al bence surusu daha rahat

ayni biskletin 46 sinkda 51 kullnyrm

51 benimki cok memnmm bisklettenn

valla hocam başta mtb düşünüyordum ama asfaltta daha çok süreceğim için şehir bisikletine döndüm, aldığımda da hidrolik disk fren olsun istedim, biraz araştırınca kaliteli en uygun model bu gibi geldi bana ama tekerleri diğer şehir bisikletlerinden daha bir ince gibi, artık bakalım hid. fren olsun da 225 ya da 227 düşünüyorum sen ne tavsiye edersin, aslında açıkçası 1000 tl den fazla vermek istemiyorum ona göre bir tavsiyeniz olur mu bana kışın alacağım bisikleti bu arada...
  • zimilanga Z kullanıcısına yanıt
    Ben 225 kullaniyorum 1 ay oldu hicbirsorun yok hidrolik frenler mukemmel tekerlekler harika 51 aldim nende surusu cok rahat pesin 950ye biraktilar 227 almaya hic gerek yok aralarindaki fark cok az ve 227nin dis gorunusu 225den daha kotu

• quote:

Orijinalden alıntı: scarface123

Ben 225 kullaniyorum 1 ay oldu hicbirsorun yok hidrolik frenler mukemmel tekerlekler harika 51 aldim nende surusu cok rahat pesin 950ye biraktilar 227 almaya hic gerek yok aralarindaki fark cok az ve 227nin dis gorunusu 225den daha kotu

valla benimde 225 hoşuma gitti fiyat da dediğim gibi 1000 tl den fazla vermek istemiyorum kışın alacağım nasipse o fiyata da başka o özelliklerde bisiklet modeli bulamadım açıkçası
  • Hocam boyum 171, kilom 84 sizce carraro 224-227-225 arasında bir karar verdikten sonra hangi kadro boyunu tercih etmeliyim?

bunun dışında bir kritere dikkat etmeli miyimn? şimdiden teşekkür ederim.
  • ozzo27 kullanıcısına yanıt
    1.71 boyda olduğunuza göre bacak içi boyunuzun ortalama 80 cm civarında olması gerekiyor. Bu durumda 18" yani 46 cm kadro size uygun olacaktır. Bisiklet alırken dikkat etmeniz gereken diğer konu ise güvenlik ekipmanı yani kask ve eldiveninizdir. Bütçenizi ayarlayın, gerekirse bir alt model bisiklet alarak aradaki farkla iyi bir kask edinin.
  • sadettinz S kullanıcısına yanıt
    hocam brnde 46 kadro size tm uygn diye dusunuyorum

51 kadro icin en az 176 faaln olunmasi gerek

• sadettinz S kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim, gerek buradaki gerekse "bütçeye göre şehir/yol bisikleti tavsiyeleri" sayfasındaki yardımlarınız için. Sizin yorumlarınızdan önce kendimi klasik şehir bisikletleri almaya yönlendirmiştim. Sizin yazılarınız sayesinde Cararro 227'den yana karar kıldım. Buradan anlıyorum ki Cararro 227 46 Cm bana uygun bir tercih olacaktır.

Buradaki yazılarınızın devamının gelmesini bekler, iyi akşamlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzo27 -- 27 Ağustos 2014; 9:45:28 >
  • catik kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam, umuyorum ki kısa zaman içerisinde bende sizin bisikletinizden edinir ve paylaşımlarda bu sayfaya katkı sunarım. İyi akşamlar.
  • beyler soyle saglam bır bisiklet gözlüğü tavsıyenızi şiddetlee beklemekteyım
  • 50-60 tl fiyat aralığında decatlon da gözlükler var , muhakkak aynalı al , ve uv olsun . marka önermek istemiyorum ama profosyonel bir marka alabilirsin.

bu arada konu paylaşımların güzel olmuş , bende carraro crp 710 dağ bisikleti kullanıcısıyım .

Kask kullanmıyorsun dikkatimi çekti , suluğun yok , kullandığın sele kılıfı silikon sanırım , ama çok geniş , bacaklarını açarak daha çok kuvvet harcarsın.

iyi eğlenceler.
  • hocam hıc bır ıse yaramıyor bende almadan once o ozellıgı var dıye bunu sectıkm

ama amartısoru devre dısı bırakmak ıcın durman gerekıyor yada aktıf etmek ıcın durman gerekıyor durduktan sonra gıdondan olsa ne olur
    durma sebebı de amortısoru bozmamak ıcın

• http://www.bisikletfirsati.com/carraro-sportive-227-28-jant-2014-model-ucretsiz-kargo-hybrid-bisikletler-carraro

bu rengıde cok begendım ayrıca ama 1450 tl etmez ya

bunun yerıne daha uygun sportıve 225 alırdım

dısk fren olmasın dersen de 224 de gayet ıs gorur

ama 224 fren kısınca ses yapıyor mu bılmıyorum

227 mın en guzek ozellıgı frene ne kadar basarsan bas en ufak ses yok ve anınd durmasıydı

• @catik Evet hocam size katılıyorum. Ben hidrolik almayı düşünüyorum ve en iyi seçim 227 olacak ama fiyatı gerçekten pahalı. Ben de 1450 tl vermeyi göze alamadım henüz. Bu yüzden sanırım 225 alacağım yardımlarınız için teşekkürler. Gidonun ayarlamalı olması da güzel bir özellik sanırım yükseltip alçaltabiliyoruz. Bunun yanında sadece rengi biraz ilginç geldi gözüme. Acaba bilgisayardan mı rengi kötü gözüküyor anlamadım ama neden maviden eflatun açık gri gibi bir renge dönmüşler anlamadım. Neyse canlı canlı gördükten sonra alıp almayacağıma karar veririm :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.