Şimdi Ara

Carraro sportive 227/225/224 - bianchi 730 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
9
Favori
29.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bende dün bisikletcimin gittigidiyor sayfasından 1615tl %5 indirimle 1530tl aldım daha ucuzunu bulamadım. ve 2. eli de ucuk fiyatlarla satılınca 0 almak zorunda kaldım. bianchi 727 arasında cok gittim geldim ve arka vitesin bir üst model olmasından dolayı 160tl farkı verip carraro 227 aldım. rengi üstede fotografı var siyah yesil. 176 boyum vardı kadro boyunu ölçmeden 49 aldım umarum çok büyük gelmez. anlamadığım nokta 2015 modelini arkadaşım 2 ay önce 1300 antalyada bir yerden almış. ama şu anki fiyatı 1600 aradaki fark nasıl bukadar fazla olabilir.
  • Bugun carraro 224 sordum, satıcı 2016 model olduğunu söyledi rengi fümeydi. İnternetten bakıyorum koyu lacivert gözüküyor 2016lar. Acaba 2 rengi mi var yoksa 2016 da tek renk hangisidir?

Yazlıkta kullanmak için uzun zamandır araştırıyorum, carraro 227-225 ve merida crossway 20-V ye de baktım en son şunu düşündüm v fren de işimi görür sonucta hıdrolıkte kafadan 200-250 tl artıyor. Carraro sportive 224 ü olup da sıkıntı yaşayan var mı? Bisiklet 24 vıtes amortisörlü, arka vıtes altus , ön tourney( dedim bi üstü olsa iyi olurdu, satıcı bu farkı anlayamazsınız diyor). Carraro 224 alacak gbiyim hayırlısı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • catik kullanıcısına yanıt
    samsung telefonunun orjinal uygulamasıdır ismi S HEALTH .
  • RUNTASTİC UYGULAMASIDA COK ISINIZE YARAYABİLİR
  • carraro 227 geli hemen montaja verdim. 15 dk birlestirdiler. zaten yapboz gibi. her parca ayarli. yag gibi kayiyor. deore verdim parayi hak ediyor. yalniz bakimlar konusunda bilginiz varmi. servis para goz arkadas
    bir ay sonra getir genel bakim var ucretsiz dedi. gevsiyen yeri varmi bakicakmis. jantlar yumusaksa sikma parasi alirim dedi. 25 tl. 3 ay sonrada disk firen kontrolunu yaptirman gerek dedi 30 tl bunlari yapmazsan garanti disi kalir diyrde uyardi. sizdede ayni durum varmi. araba gibi bakim ucreti aliyorlar. zaten bisiklet kol gibi gecirdiler. isigi km sayaci kilidi ayri para. 1530 bisiklet 300 de km kilit isiklar tuttu. daha canta pompa vs almadim camurluk yok. gerisini siz dusunun. morelmen coktum.psikolojim bozuldu:) umarim cabuk sogumam. birde asansorsuz eve 4 kat bu arada 15kg +1.5kg kilit 16.5kg omzunda tasimasi var. simdiden bisikletten sohudum. siz siz olun bunlari hesaplain. daha once 3 bisiletim calindi niye eve cikariyorsun asagiya kilitle diyen arkadaslar icin. hersey dert. yinede insanin arada istiyor nefsi yanindan suzulen bisikletleri gorunce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabl0 -- 9 Haziran 2016; 15:20:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: catik

RUNTASTİC UYGULAMASIDA COK ISINIZE YARAYABİLİR

s health icinde kalori hesabi nabiz olcumu stres olcumu bisiklet yuruyus yuzme icin ayri hesaplamalari var. cook kullanisli adim sayari vs. hatta gun icinde su icmenizi bile kaydedebiliceniz bir suru gelistirilebilir alt program var. ozellikle yediklerinizin kalorisi hesaplamasi mutesem. yurudugunuzu kostugunuzu ayirt ediyor vs sayre.yalniz bir kusuru var arabada gun icinde aldiginiz yoluda bazen kosuya yuruyuse dahil edebiliyor.

• diabl0 kullanıcısına yanıt
    evet hicam bende carraro 227 caldirdim. ciddin iyi bak eve tasi

ilk bakim ucretsiz ve yapilmasi gerekiyor 1 ay icinde ama daha sonra saydiklarini ilk defa duydum...

6 ay da bir bakim var 25 tl. yaptir derim ben

ben bisiklet 2 tane saglam bisiklet caldririm 1 adet pert ettgimden oyle artik garantiydi vs sallmiyorum

saglam kalsin bisiklet tek parca olsun bineyim yeter :)

• quote:

Orijinalden alıntı: catik

evet hicam bende carraro 227 caldirdim. ciddin iyi bak eve tasi

ilk bakim ucretsiz ve yapilmasi gerekiyor 1 ay icinde ama daha sonra saydiklarini ilk defa duydum...

6 ay da bir bakim var 25 tl. yaptir derim ben

ben bisiklet 2 tane saglam bisiklet caldririm 1 adet pert ettgimden oyle artik garantiydi vs sallmiyorum

saglam kalsin bisiklet tek parca olsun bineyim yeter :)

hocam bu model yol bisikleti oluyor değil mi ? ben hem uzun yol hemde arazi kullanımına uygun bişey arıyorum benim için uygun mudur
  • AlfredBorden kullanıcısına yanıt
    SEHİR BİSİKLETİ

hocam yol bısıkletlerının tekerı cok ınce
    dag bıskletının tekerı daha kalın

sehır bisikleti orta kalınlıkta oluyor

dag bayır gezmeye cok uygun olur dıyemem bu benım paylastıgım 227 veya 730

asfaltda hızlı sehır ıcı kaltırım tumsek vs gıbı yerlerde sorunsuz ısını gorur

bozuk dag yolları ıcın uygun bısklet turu degıl
  • carraro 224 bakıyorum ama siyah-koyu gri olanı 2016 model diye satıyorlar fakat forumda 2015 nisan'da paylaşılmış fotolar görüyorum.

bisikletforum'dan birisi de açık gri-mavi olanını almış 2016 bu diyor ama google'da aynısını 2014 olarak bulabiliyorum.

iyice karıştı.
  • Carraro 224 aldım ama maşadan kilitlemede bir şey mi var anlayamadım. Sanki boşa dönüyormuş gibi, çok hafif. Aynı yokuşu 2 kez çıkmadığım için farkıda anlayamadım kilitlendi mi kilitlenmedi mi diye. Birisi beni bilgilendirebilir mi ?
  • Yaklaşık 2 hafta kafa böcekleyerek almak istediğim bisikletin türünü, ardından 1 hafta kadar da marka model karşılaştırması yaparak Carraro sportive 227-225 arasında kaldım. Deore acaba benim için lüks mü? Aradaki 300 TL gibi bir farkı ekipman ve aksesuarda kullanmak daha mı mantıklı?
  • samet_ckr027 kullanıcısına yanıt
    227 tabiki daha iyi olucaktir vitrs gecisleri daha sessiz olur ... ama kullanim ne istedgjne bagli cunku 224 bir cok modelden cok iyi isini gorucektir

internetten bakmalisn hocam ben hep daha uyguna aldim internetten

suan bianchi 330 modeli kulniyor internettn cok uyguna almistim

• catik kullanıcısına yanıt
    Üstad nedense v fren antipatik geliyor bana, yoksa elbette 224 te iş görecektir. Ayrıca ağırlıklı şehir içi kullanmayı planlıyorum, öyle kafamda sabah akşam pedal basmak yok. İkamet ettiğim bölgede 30/40 km lik (Uludağ, Triyle, Misi vb.) turlar yapabilirim. Belki de arkaya bir heybe atıp, hafta sonu kamp atarım. Nedense gönlümden 225 mat gri-siyah geçiyor lakin 2015 modellerinde vardı galiba bu renk kombinasyonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet_ckr027 -- 23 Nisan 2017; 17:35:5 >
  • Herkese merhaba, Sportive 227 Bisikletimin bakım zamanı geldi Kadıköy yakınında tavsiye edeceğiniz bir servis var mı? yardımcı olursanız sevinirim.
  • Herkese s.aleyküm sağlam pedallamalar, sportive 227 modelini almış bulunmaktayım, 1-2 gün sonra elimde olur bisiklet, boyum 1.73 110 kiloyum, kiloma dayanabilecek mi acaba bu bisiklet, çamurluk ve ön arka lamba tavsiyesi istiyorum, kazasız belasız sürüşler...
  • Beyler 227 ye dağ lastiği takılır mı sizce? Yani 2.20 falan değil de 1.75 falan.. Sakaryadayım da sıkıntı çıkmasın yoksa fazla mı abartıyorum sizce

• Beyler 227 ye dağ lastiği takılır mı sizce? Yani 2.20 falan değil de 1.75 falan.. Sakaryadayım da sıkıntı çıkmasın yoksa fazla mı abartıyorum sizce[simage][/simage]

• slm beyler konu nerelerde kalmis. bugun bisikletimi cikardim 2 yildir kullanmiyordum cok uzuldum fren ler pas tutmus

Carraro sportive 227/225/224 - bianchi 730

cok
     Carraro sportive 227/225/224 - bianchi 730

dun bakima verdim bisikleti 225 tl olmus bakim fiyati 😀
    2016 almisim galiba 6 yil olmus yine canavar gibi gidiyor su pas olaylarini haldersem tmmdr …
    bu arada bisikletler hic hir yerde satışı yok artik

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.