Şimdi Ara

Carraro sportive 227/225/224 - bianchi 730 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
9
Favori
29.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2015 model mi bahsettiğiniz? Sağlam mı geldi? Montaj işini nasıl hallettiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alakasız diyebilirsiniz ama benim gördüğüm kadarıyla, ennn ucuzunu bulmak için çok uzun süre araştırma yapanlar, ucuza buluyor ama bisikletlerinden en çabuk bıkan da onlar oluyor.

bu arada bu üç bisiklet de benim çok hoşuma gidiyor. elime para geçince ben de almayı istiyorum
  • Ben de alıcam ama kafam karıştı.Bayiide baktığım 225 giri renk, üzerinde yer yer sarı yazılar var. 1100'e indirdi.2015 model dedi ama anlayan birine benzemiyor. Kadro boyundan da anladığı yok. 51 olacak diyorum. Large bunlar diyor.

Arkadaşlar inernetten mi alayım? Daha mı avantajlı?
    Bir de bu kadro boyu nerede yazıyor söylermisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: lawyerheenry

aksaraydan aldım istanbul/aksaray değil..özellikle bu bisikleti almaya gittim çok bisiklet vardı adam varlığından bi haberdi ben buldum..son 1 kalmıştı az sonra evın önunde olacak foto çeker paylaşırım

Merhaba lawyerheenry;

İş icabı Aksaray'a sık gidiyorum.Ben de bu bisikletten almayı düşünüyorum.Hangi bisikletçiden aldığını söyleyebilirsen çok memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemeltut -- 3 Mayıs 2015; 1:34:26 >
  • Selamlar

2 hafta önce ben de 225 aldım. gayet memnunum

25 yıldır bisiklete binmemenin hamlığını atmaya çalışıyorum :)

bisiklet ile sağa sola dönüşlerde veya ayağa kalkıp bisikleti biraz yana yatırdığımda bir sürtünme hissediyorum.
    sanırım fren diski balataya sürtüyor.
    bisikletçiye söyledim ama normal dedi.
    225/227 kullanıcılarında da varmı böyle birşey acaba?

Parkurum bostancıdan başlayarak - fenerbahçe - pendik
  • cemeltut C kullanıcısına yanıt
    şöyle tarif edeyim ismine hiç bakmadım ama efor ve tmso nun arasındakı caddeden dumduz gidiyosun sağda kalıyo..ama elınde tekti..geldiyse bilmem..pek yardımcı olamadım ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: catik

quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

quote:

hocam 50 derken hani fazla mi gelir bu bisiklete her gun 50 km demek isitiyosnz

hocam ben 100 km yaptim suana kadar 1 hafta sonra okullar kapaniyor

her gun 50 100 km yapamayi dusunuyorum

hocam bundan onceki kotu biskletlerim le gunde 50 toplamda 2000 3000 km yaptim

gunde 50 hic bisi bu bisiklete

İzmir çankaya bisiklet mağazasında 224 ün fiyatı 850 tl 225 in fiyatı 1050 tl 227 nin fiyatı 1350 tl hangisini alayım

hocam 227 1350 deniyor ama bır cok kısı pazarlıkla 1.150 yı 9 a boldurerek aldı
    2 hafta once aynı sekılde bende 1.150 den aldım

bılgınıze

9 taksit 150₺ demişsiniz 1350₺ yapıyor olsada konuşmalarda 1150₺ geçiyor, hangisi doğru olan ?

Taksit için vade farkı falanmı oldu ?

• xendaba kullanıcısına yanıt
    Hocam gecen seneki fiyatlar ama onlar

• quote:

1.150₺ 9 taksit demişsin ya ben onu başındaki 1 görmeyerek 150₺ 9 taksit gibi anlamışım pardon ;)

Bende bu hafta aldım ankara yiba çarşısından 1300₺ 9 taksit buseneki fiyatlara göre ucuz değil ama çokta kazıklanmamışım ;)
     Carraro sportive 227/225/224 - bianchi 730

• quote:

Orijinalden alıntı: unmeii

2015 model mi bahsettiğiniz? Sağlam mı geldi? Montaj işini nasıl hallettiniz?

evet 2015 model. kutusunda zarar vardı sürat kargo denen firma nedeniyle ama bisiklet iyi korunmuş o nedenle problem olmadı. kurulumu servis yaptı
  • quote:

Orijinalden alıntı: xendaba

quote:

1.150₺ 9 taksit demişsin ya ben onu başındaki 1 görmeyerek 150₺ 9 taksit gibi anlamışım pardon ;)

Bende bu hafta aldım ankara yiba çarşısından 1300₺ 9 taksit buseneki fiyatlara göre ucuz değil ama çokta kazıklanmamışım ;)
     Carraro sportive 227/225/224 - bianchi 730

1300 TL / 9 Taksit cok uygun fiyat
    Akakce aratmalarda bile nette 1390 tl 9 taksit fiyati

Disk surtme sesi geliyormu sizinkinden de?

• Sevgili arkadaşlarım Ankara Öz güngörler den (Carraro yetkili satış ve servis) Carraro sportive 230 aldım.Kadro boyu 46.Fotoğraflarını inşallah çekip koyacağım.Elimde bisiklet aksesuarları var.Bunları ihtiyacı olana uygun fiyatla satmak istiyorum.

2 tane sele altı çanta.(Sıfırdır,kullanılmamıştır.Biri topeak diğeri x-bicycle marka)
    1 tane kadro arası üçgen çanta.(Sıfırdır,kullanılmamıştır.x-bicycle marka)
    2 tane yurt dışından aldığım fener.(Gidona takılan aparatlarıyla beraber.3 adet ince pil ile çalışıyor.Denenmiştir.Sıfırdır,kullanılmamıştır.)
    1 tane sele altı arka ışık.(Cateye marka.1 adet kalem pil ile çalışıyor.Sıfırdır,kullanılmamıştır.)

İlgilenen arkadaş olursa fotoğraf ekleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tem_31

Sevgili arkadaşlarım Ankara Öz güngörler den (Carraro yetkili satış ve servis) Carraro sportive 230 aldım.Kadro boyu 46.Fotoğraflarını inşallah çekip koyacağım.Elimde bisiklet aksesuarları var.Bunları ihtiyacı olana uygun fiyatla satmak istiyorum.

2 tane sele altı çanta.(Sıfırdır,kullanılmamıştır.Biri topeak diğeri x-bicycle marka)
    1 tane kadro arası üçgen çanta.(Sıfırdır,kullanılmamıştır.x-bicycle marka)
    2 tane yurt dışından aldığım fener.(Gidona takılan aparatlarıyla beraber.3 adet ince pil ile çalışıyor.Denenmiştir.Sıfırdır,kullanılmamıştır.)
    1 tane sele altı arka ışık.(Cateye marka.1 adet kalem pil ile çalışıyor.Sıfırdır,kullanılmamıştır.)

İlgilenen arkadaş olursa fotoğraf ekleyeceğim.

fotoğraf ve fiyat paylaşır mısın?

• quote:

Orijinalden alıntı: Caneration83

Hız ölçer almayı düşünüyorum.Yeni başlayan biri için önerebileceğiniz makul fiyatta bir model veya marka varmıdır acaba?

Belki geç cevap oldu ama geçen gün finspor internet mağazasından polar cs100 elektronik hız ölçer ve nabız ölçer aldım. İhtiyaç olan herşey var yani fiyat 159 tl ye inmiş. Ihtiyacı olanlar varsa incelesinler. Bana fiyat uygun geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sportive 224... Samsun/Atakum/Batı Park
     Carraro sportive 227/225/224 - bianchi 730 Carraro sportive 227/225/224 - bianchi 730 Carraro sportive 227/225/224 - bianchi 730

• Arkadaşlar bisikletciden.com un n11 mağazasından indirimlerle carraro sportive 225 2015 model 897 tl ye geliyor sizce alınır mı boy uzamasına katkı yapar mı? Bir de 225 ile 227 arasındaki farklar nelerdir?

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

Arkadaşlar bisikletciden.com un n11 mağazasından indirimlerle carraro sportive 225 2015 model 897 tl ye geliyor sizce alınır mı boy uzamasına katkı yapar mı? Bir de 225 ile 227 arasındaki farklar nelerdir?

Hocam bende az once ikilemde kaldim

Daha once aldgim 227 pert oldgundan biskletsiz kalmistimve konu ile de ilgilenmemistim

az once 1.282 tl. 111 bonusla gectim 227 yi

cok cook memnundum 227 den

225 den farki arka arttrici ve on arttrixi daha kaliteli 227 de

Gidondan kilitleni masa yani on suspansiyon
    225 de ise egilip kitliyorsun yani cok fark yok

onun disinda 227 ile 27 vitesde daha iyi hiz yapabiliyorsun vs

Ayda 30 tl fazla verim dedim 227 aldim

ama 900 225 almak da mantikli. Sadece 325 i gormedim vites degstricileri vs incelemedim

ayda 30tl icin pisman olmak dan korktum :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

Arkadaşlar bisikletciden.com un n11 mağazasından indirimlerle carraro sportive 225 2015 model 897 tl ye geliyor sizce alınır mı boy uzamasına katkı yapar mı? Bir de 225 ile 227 arasındaki farklar nelerdir?

Hocam bende az once ikilemde kaldim

Daha once aldgim 227 pert oldgundan biskletsiz kalmistimve konu ile de ilgilenmemistim

az once 1.282 tl. 111 bonusla gectim 227 yi

cok cook memnundum 227 den

225 den farki arka arttrici ve on arttrixi daha kaliteli 227 de

Gidondan kilitleni masa yani on suspansiyon
    225 de ise egilip kitliyorsun yani cok fark yok

onun disinda 227 ile 27 vitesde daha iyi hiz yapabiliyorsun vs

Ayda 30 tl fazla verim dedim 227 aldim

ama 900 225 almak da mantikli. Sadece 325 i gormedim vites degstricileri vs incelemedim

ayda 30tl icin pisman olmak dan korktum :)

Hocam bisikletiniz hayırlı olsun sipariş saatiniz gece 12 den önce değil mi? Bonus 12 den sonra geçerli değil hatırlatayım dedim.

• ÖzGüR-LüK kullanıcısına yanıt
    oyle hata yaparmı sıcakfırsatlar takıpcısı :)

saat 22.30 gıbı gectım sıprısıs
    ama beklesemde olurmus maxımumda vardı onunla da albılrdım

bu arada 111tl ındrım bıtmıs ıyıkı gecmısım sıprısı

2015 carraro 227 ıcın 1.170 tl ıyı fıyat gıbı

2014 carraro 227 1.150 tl almıstım
  • Bir bisikletsever için carraro 225 bisiklette beni de 111 tl maxipuanınıZdan yararlandırırsınız o zaman he :) ilk prof. Bisikletim olacak :)))undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzGüR-LüK -- 1 Haziran 2015; 10:17:20 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.