Şimdi Ara

Carraro sportive 227/225/224 - bianchi 730 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
9
Favori
29.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayrıca siz nereden almıştınız belki uygun fiyata satıyorlardır orada siteyi paylaşırsanız sevinirim.
  • cagan1234 C kullanıcısına yanıt
    hocam ben ordu da satıcıdan almıstım 2 adet aldıgımızdan 1.150 kadar ındırmıstık

suan n11 de 224 ler 850 ordan bakabılırsın

45 50 tl 111 cekde satılyorlar
    sana fıyatı 770 tl lere gelır tabı dısk fren olmıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: catik

hocam ben ordu da satıcıdan almıstım 2 adet aldıgımızdan 1.150 kadar ındırmıstık

suan n11 de 224 ler 850 ordan bakabılırsın

45 50 tl 111 cekde satılyorlar
    sana fıyatı 770 tl lere gelır tabı dısk fren olmıcak

Anladım peki açı ayarlı gidon boğazı işe yarıyor mu gidonun boyunu kısaltıp uzatmada. Çünkü bianchi'lerde bu özellik yok carrarolarda var ona göre alıcam :)
  • cagan1234 C kullanıcısına yanıt
    hocam gıdonla hıc oynamdım bılgım yok maalesf bu konuda
  • Ben de bu 227den alacagim bisiklwtlere cok buyuk bi tutkum var muthis bir his. Motorlargucunu motordan alir ama bisikletler gucunu surucunden alir surucu ile bisiklet arasinda bi fiziksel bag olusup bi butun olmaktir. Bisiklet surmek cok baska bi duygu... Yalniz bu duyguyu bastiran tek bi korku var bisikletinin calinma korkusu hep tetikde olacagim bunun sitresinin farkindayim, bu serefsiz hirsizlardan bisikletimi nasil koruyacam ? Cok iyi dayanikli saglam kilitler bulabilirmiyim ? Yoksa carsida pazarda bisikletimi biyere kilitleyip de biryerlerde vakit geciremem...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrica bi cip gibi bi sinyal verici bi cihaz uretilse bisikletim calindiginda nerede oldugunu bulabilsem ne guzel olur. Polisler bisiklet vakalarinda pek bi bok yapmazlar. Zaten adaleti kendim veririm..

• nsltaha kullanıcısına yanıt
    Alabılecegın en ıyı bısıkletlerden bırı bu carraro 227 hovam coook memnndum ben
  • Evet cok iyi oldugunu cok fazla kisilerden duydum cokarastirdim. Ama calinti meselesine nasil bi cozum koymaliyim bilemiyorum. Son teknoloji urunu bi kilit varmidir ? Varsa alacam parasi ne olirsa olsun artik.

• Dün teslim aldım 227 mi. Henüz pek kullanma şansım olmadı fakat fiyat performans ürünü olarak değerlendirilebilir.

Gidondan kilitlenebilen maşa , michelin lastik , deore arka vites vs. Bu işlere çok merakı olmayan, güzel günlerde bisiklete binmenin keyfine varmak isteyenler için ideal olduğuna kanaat getirdim.
  • hocam bende carraro sportive 225 ve 227 arasında kaldım acaba ikisi arasında çok fark var mı ? hani fiyat olarak aralarında min 200-250 tl fiyat var gibi sizce değer mi ? bide 227'nin arka vites değiştiricisi daha kaliteli imiş 225'in ki nasıl acaba ? bu vites değiştiricileri sonradan değiştirilebiliyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kantria -- 4 Nisan 2015; 22:43:14 >
  • Merhaba, ben de 227 almayı düşünüyorum. Ancak renk konusunda karasız kaldım.
    Sizin aldığınız modelin rengi çok güzel. yani bu:https://store.donanimhaber.com/c1/56/9e/C1569E3391A21D1FD529A2990CA706A2.jpg
    Bunun model 2014 mü 2015 mi?

İnternette 2015 modellerde bu renk çıkıyor:http://oi60.tinypic.com/16j2f5f.jpg

Sizin aldığınız renk daha güzel bence.

Yardım bekliyorum lütfen:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinanunsal05 -- 6 Nisan 2015; 2:01:52 >

• bende 225 almaya karar verdim şuan en uygun fiyat nerde ?
    özellikle istanbuldan ve peşin alıcam önerebileceğiniz bir yer varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilzi

bende 225 almaya karar verdim şuan en uygun fiyat nerde ?
    özellikle istanbuldan ve peşin alıcam önerebileceğiniz bir yer varmı?

aynen, bende 225 yönünde karar verdim fakat nekadara kadar alınmalı fiyat olarak, uygun fiyatı nedir merak ediyorum.
  • Dün itibariyle ben de Sportive 225 ile Carraro ailesine katılmış oldum.1,5 sene bisiklet kullanmaya ara vermiş olmamın etkisiyle bacaklar baya bir salmış kendini.Bunu hissettim açıkçası.İnşallah bu güzel bisikletle uzun uzun yolları katederim.
  • dün 974 liraya Carraro Sportive 225 bisikletimi satın aldım
  • Caneration83 kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun, nekadara aldınız acaba bide nereden aldınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atını Seven Kovboy

dün 974 liraya Carraro Sportive 225 bisikletimi satın aldım

hocam nereden aldığınızı paylaşabilir misiniz?

sanırsam bende bir kaç gün içerisinde alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanatairum

quote:

Orijinalden alıntı: Atını Seven Kovboy

dün 974 liraya Carraro Sportive 225 bisikletimi satın aldım

hocam nereden aldığınızı paylaşabilir misiniz?

sanırsam bende bir kaç gün içerisinde alacağım.

http://www.n11.com/carraro-sportive-225-28-jant-24-vites-bisiklet-P43727030

afyondan gönderilecek

1140 TL
    44 TL ÇEK 88 nisan tarihine özel %11 indirim)
    11 TL indirim (yeni üyelik indirimi)
    111 TL world puan
    -
    ----------
    974 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şampiyon GALATASARAY -- 9 Nisan 2015; 15:09:30 >
  • maşallah hocam , vermişsiniz kırbacı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanatairum

maşallah hocam , vermişsiniz kırbacı

uzun zaman takip ettim kırbacı vurdukça vurdum :) bir günlük%11 indirimi 44 tl ile sınırlamasalar 125,5 lira indirim alacaktım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.