Şimdi Ara

Carraro sportive 227/225/224 - bianchi 730 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
9
Favori
29.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    olur neden olmasın hocam
  • BEYLER SİPARISIMI IPTAL ETTIM

1.393 tl carraro 227
    111 tl anında ındırım
    77 tl sepet kuponu ıle 1.205 tl aldım

111 tl de maxıpuan gelecek

1.094 tl gelmıs oldu sızlerde degerlendırın derım
  • quote:

Orijinalden alıntı: catik

BEYLER SİPARISIMI IPTAL ETTIM

1.393 tl carraro 227
    111 tl anında ındırım
    77 tl sepet kuponu ıle 1.205 tl aldım

111 tl de maxıpuan gelecek

1.094 tl gelmıs oldu sızlerde degerlendırın derım

Siparişinizi neden iptal ettiniz bir de 77 sepet indirimi hangi indirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖzGüR-LüK kullanıcısına yanıt
    77 tl indrim gordum o yizden iptal edip 77 tl kullanrak aldim

ana sayfada var hocam tik hizinda indirim n11 in

ama 111 tl outdoor indirimini kaldirmislar sanirim

• 77+111 tl indirimle mi aldınız yoksa sadece 77 mi?

77+111 birleşmedikten sonra bir cazibesi kalmadı benim için :)) Başka bahara artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzGüR-LüK -- 1 Haziran 2015; 20:34:56 >
    hocam 1.393 -111 almıstım sonra ıptal ettım

1.393 - 111 - 77 1.205 tl cekıldı kartımdan

111 maxıpuan gelcek yanı 1.090 tl almıs oldum dıyebılırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: catik

hocam 1.393 -111 almıstım sonra ıptal ettım

1.393 - 111 - 77 1.205 tl cekıldı kartımdan

111 maxıpuan gelcek yanı 1.090 tl almıs oldum dıyebılırım

Bedavaya aldınız hocam tebrikler :)))

Hocam gecen sene 25.05.2014 de 1.150 almistim. Pert oldu

Ciddi ciddi biskletden. vazgecmistim

ondan onceki de calinmisti cunku :)

Ama yok biskletsiz yapamiyorum gunde 20 40 km civari deniz kenarinda geziyorum

Cok cook begendigimden yine 227 gectim sipras

Umarim bu sefer biskletin basina bi is gelmez

• Kazasız belasız uZun ömürlü sürüşler dilerim kilidiniz sağlam olsun :))

• Bügün itibariyle elime ulaştı.
    Carraro Sportive 224 aldım.
    www.bisikletciden.com sitesinde 875tl'ye buldum normalde piyasası 990TL civarı. Bir de site çok iyi hem telefonda hem de sitelerinde epey iletişimleri kuvvetli
  • beyler decatlondan btwn kablosuz sayac almıstım daha once

soyle 100 tl cıvarı gecede kullanabılecegım kablosuz km saatı bılıyormusunuz lınkı verebılır mısınız

http://www.decathlon.com.tr/count-4-kablosuz-bisiklet-sayac-id_8173017.html buunu yerıne bundan daha ıyı
  • carraro 227 için uygun içve dış ayrı ayrı lastik önerisi istiorum, lastik bakarken hangi ölçülere dikkat etmem gerekli?
  • Yeni aldığımız Carraro Sportive 227 bisikletlermiz ;)

Carraro sportive 227/225/224 - bianchi 730
  • Arkadaşlar merhaba ben de bu bisikletten almak istiyorum özellikleri ve tipi hoşuma gitti ancak renk seçeneklerini göremiyorum carraro nun sitesinde sıkıntı var istedigim renk mat siyah koyu mavi olan boyum 183 hangi kadro boyunu secmeliyim bu renkden hic bi sitede bulamadim morumsu bi renk var hep ve cok kotu bu renk bunu da almak istemiyorum ankara da ikamet ediyorum alabileceğim bi yer veya pm den veya burdan bi yer onerirmisiniz internetden de alabilirim teşekkürler.

• Nuzrek N kullanıcısına yanıt
    hocam 51 kadro almalisin...
    ben mat siyah rwngi aldim siyah ustu kirmizi carraro yazosi var cok hos yakışmış

• Çok teşekkürler cevap için kırmızı pek hoşuma mavi arıyorum ama bulamassam mecbur alırım onu , sakıncası yoksa nerden ve ne kadara aldınız bu senenin rengimi bi de o model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuzrek -- 23 Haziran 2015; 23:37:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuzrek

Çok teşekkürler cevap için kırmızı pek hoşuma mavi arıyorum ama bulamassam mecbur alırım onu , sakıncası yoksa nerden ve ne kadara aldınız bu senenin rengimi bi de o model

kirmizi bu senenin rwngi

n11 den 1.205 tl 9 taksit
    111 maximum puan gelcek

• quote:

Orijinalden alıntı: memox63

Bügün itibariyle elime ulaştı.
    www.bisikletciden.com sitesinde 875tl'ye buldum normalde piyasası 990TL civarı. Bir de site çok iyi hem telefonda hem de sitelerinde epey iletişimleri kuvvetli

hocam internette araştırma yapmıştım biraaz o site hakkında, hiç olumlu şeyler yazmıyordu bende 227 ya da 225 modelini almayı düşünüyorumda o site uygun geldi bana o yüzden size sorayım dedim siteyi

gerçi önce bi unkapanına falan bakmayı düşünüyorum sonra internete yönelecem sipariş için

• quote:

Orijinalden alıntı: quppas

quote:

Orijinalden alıntı: memox63

Bügün itibariyle elime ulaştı.

hocam internette araştırma yapmıştım biraaz o site hakkında, hiç olumlu şeyler yazmıyordu bende 227 ya da 225 modelini almayı düşünüyorumda o site uygun geldi bana o yüzden size sorayım dedim siteyi

gerçi önce bi unkapanına falan bakmayı düşünüyorum sonra internete yönelecem sipariş için

Unkapanına bakmanız çok faydalı olur ben istanbulda oturmadığım için bakamadım.
    E-ticaret sitelerinden alışveriş yapıyorum ama bisiklet alımını ilk defa gerçekleştirdiğim için bu sektördeki siteler hakkında pek bilgi sahibi olamadım.
    Ancak bisikletciden sitesinden memnun kaldım. Bir de bisikletcim.com var orasıda iyi duruyordu ama fiyat olarak bisikletciden'de daha uygun

Çalıştığım işyerinde bir kişi daha buradan almıştı o da memnundu. Ben de telefon ile aradım, 224 almayı düşündüğümü ve bisikleti nasıl yollayacaklarını sordum, adıma kayıt açtılar ve izah ettiler. Sonra akşam sitelerine girince online destek kısmını görüp yazdım. Adamlar direk tanıdı, adınız şu mu dedi. Evet dedim. Kayıt açılmış yardımcı olabiliriz dedi. Sonra işlemi gerçekleştirdikten bir iki gün sonra da telefonla arayınca gene sıcak şekilde ve bol izahlı konuştular.
    Ürün geldikten sonra serviste birleştirme yaptırdım ancak başında beklemedim bisikleti alınca bisikletle gelen kilit yoktu meğer servis bana vermeyi unutmuş! ki o konuda da gene telefonda yardımcı oldular hatta isterseniz bisikletin resmini yollayın servis başka birşeyleri de unutmuşsa! size söyleriz dediler. O hareketlerinden de çok memnun kaldım. Bisikletin heryerinin fotosunu yolladım OK verdiler.

Yani ben memnunum ama bilmiyorum diğer yorumları da dikkate almak lazım. E-ticaret siteleri dönem dönem başarılı veya başarısız olabiliyorlar.

• catik kullanıcısına yanıt
    Hocam 1 yıl sonra gelen bir soru olacak ama count 8 ile count 4 arasında bir fark var mı acaba bilginiz var mı?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.