Şimdi Ara

carrefour 100 e 20 puan (yeni 11-24 haziran) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
4
Favori
2.475
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Katalogdaki urunler hangileri?

http://www.carrefourkatalog.com/2016/018/40/
  • https://www.carrefoursa.com/r/katalog-urunleri/100-tl-ye-20-tl-kampanyasi

birde şunu merak ediyorum, internet sitesinden aldığımızda puanlar karta nasıl yüklenecek, telefon numarasından mı tanıyacak sistem, yetkiliye vermeyeceğiz herhalde carrefoursa kartı
  • CarrefourSA Kart ile 100 TL ve Üzeri Gıda Alışverişi Yapın 20 TL Puan Kazanın!

Kampanya 15-24 Haziran 2016 tarihleri arasında CarrefourSA Hipermarket’lerinde ve carrefoursa.com’dan verilecek siparişlerde geçerlidir. Kampanya, aşağıdaki linkte yer alan "100 TL'ye 20 TL Kampanyası" kategorisindeki gıda ürünlerinden yapılacak olan alışverişlerde geçerlidir. CarrefourSA Kart ve CarrefourSA Venüs Kart ile yalnızca kampanyaya dahil olan ürünlerde ve tek seferde yapılacak olan 100 TL ve üzeri gıda alışverişlerinde 20 TL değerinde puan kartlara yüklenecektir. Kazanılan puanlar, yüklenme tarihinden itibaren 15 gün içerisinde kullanılabilecek ve yüklenme tarihinden itibaren 15 gün sonra gün sonunda silinecektir. Kampanya diğer puan kampanyaları ile birleştirilemez. Kazanılan puanlar nakde çevrilmemektedir. Alkollü içecekler, GSM TL yükleme harcamaları, tütün mamulleri, kuyum alışverişleri, gıda dışı ürünleri, temizlik, deterjan, kozmetik, kişisel bakım ürünleri, elektronik ürün alımları, küçük ev aletleri, beyaz eşya ürünleri, ramazan kolileri, Hayat su ürünleri kampanyaya dahil değildir. Carrefoursa.com müşterileri için 25-29 Haziran arasında kart dağıtımları yapılacaktır. 30 Haziran’da kartlara yükleme yapılacaktır.kampanya ayrıntıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Camperz -- 15 Haziran 2016; 17:41:12 >

• sunuda belirteyim tek sefere mahsus değil toplam 3 sefer 60 tl ye kadardır.mh konusmasindan

• quote:

Orijinalden alıntı: afraze55

sunuda belirteyim tek sefere mahsus değil toplam 3 sefer 60 tl ye kadardır.mh konusmasindan

Hocam mesela Carrefour kartınla markete gittin. Toplam 400 TL'lik alışverişin olacak. Bu alışverişini 100'er TL'lik 4 farklı seferde kasadan geçirmek istiyorsun. O zaman aynı karta toplamda 60 TL puan mı yüklenir?
  • ayrıntılı olarak sordum.ayrı günler olacak alışveriş.ayrıca 100 de 600 de 6000 de 20 puanmis.100 er tl ve uzeri 3 farklı gün olacak.

• Carrefoursa.com'da sistem degismis. Paypal bitince tadi kacmisti zaten. Bkmexpress indirimi de olmayinca anlami kalmiyordu. İyice carrefourdan sogutan yeni sacmaliga degineyim:

Benim gibi,bari kredi karti puan kampanyasi icin 100tl alusveris yaptiniz. İzmir icin,site cok sık guncellenmediginden stokta olmayan cikiyor.olmayani bildirmek icin ariyorlar.20tl lik diyelim alternatif secip nasilsa magazadan 15 gunde degistirir son kararimi veririm derseniz,kaybedersiniz. Artik siteden alinan sadece barkodu ayni urunle degistiriliyor.Aksi taktirde sadece iade olur.Kart kampanyaniz varsa,hakkiniz yanar demek bu. 2 defa bu tongays dustum.

Eger stoksuz urun icin alternatif sorulursa, kart kampanyanizin iptal olmamasi icin kesin lazim olan degistirmeyecegiz bir sey secin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puanı yüklenen oldumu

• hiko91 H kullanıcısına yanıt
    Kullandım bile...
  • Bir saat önce tamamı koşullara uygun katalog gıda ürünüyle dolu 100tl üzeri sepete puan yatmadı. Yetkili bir personel(?) fişin ve kartın fotoğrafını çekip merkeze gönderdi. Gün içinde puan yüklenir dedi ama pek umudum yok. Yükledik diye migros gibi arasalar bari. Kim gidecek tee carrefoura.
    Carrefour pişmanlık, bi oturtamadılar şu puan/kart olayını.

edit:
    # Dün 18:45 de bildiriminizi aldık diye kayıt no.lu bir sms geldi.
    # Dün mağaza gün içerisinde yüklenir dediğinden bugün öğlen MH ı arayıp durumu öğrenmek için aradım. (Tam 10dk da müşteri temsilcisine bağlandı)
    # MH, talebin dün mesai saatleri sonrası iletildiğini, pazartesi mesai günü incelenip puanın yükleneceğini söyledi.
    # MH ile konuşmamın ardından Carrefour dah bir sms daha geldi.
    "Sayın Müşterimiz, XXXX numaralı kartınıza 20 TL puan yüklenmiştir. Puan kullanım süreniz bugün itibari ile 15 gündür. ..."
    # Puan kazandınız sms i geldi ama mağazada yine bir sorun çıkar mı gidince göreceğiz.

( @ alperixx / @ knight_offline ) Biraz uğraştırsa da hakkımızı aldık. Siz de hakkınızı arayın, şikayetinizi vb. taleplerinizi MH a iletin. Yoksa bu uyanıklar kampanya yapıp haliyle müşteri çekiyorlar. Ama yok sistem arızası yok şu arızası diye bin dereden su getirip puanı da yüklemezler.

Kısacası puan/kart sistemleri tam oturmamış. Alışveriş yaptığım yer normal Carrefour idi. Bir de Kiler'den dönüşenler var ki orası tamamen muallakta. Bu puanı da kiler'den dönüşen carrefour da kullanmayı deneyeyim, durumu paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c1xa -- 18 Haziran 2016; 15:29:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• üçkâğıtçı bunlar. katalagu yanımda gezdirip alışveriş yaptım. puan yüklenmedi. görevli baktı sonra evet haklisiniz dedi kayıt açtı gelen giden yok hala. üçkâğıtçı olmuş alem

• Arkadaşlar benim carrefour kartım var. Bugün bir de internet hesabı açtım. Bu kart numarasını internet sitesinde tanımlayacak bir bölüm bulamadım. 20 tl puanın karta yüklenmesi için ne yapmamız lazım? Tanımlı cep tel. no.dan otomatik mi yüklüyorlar?
  • İnternetten alisveriste kampanya bittikten sonra puan yuklu bir karti evinize yolluyorlar. Musteri hizmetlerini aradim bana soylenen ay sonunda evime getirecekleri

• Söylediğiniz iyi oldu ben de kafa yorup duruyordum nasıl yapacaz diye :) Teşekkürler
  • Dün elimde broşür ile alışverişi yaptım. broşürdeki ürünleri aldım, ama puan yüklemedi. Kandırdınız beni dedim, personel haklısınız dedi ve kasadan 20 tl. para verdi.

Yarın yine gidecem
  • Bana niye para vermediler o zaman. Telefon numaramı aldılar arayacağız dediler 1 hafta geçti arayan soran yok.
  • Kurumsal kart ile ödeme yapıp puanı yüklenen var mı ?

• Arkadaşlar baştan banada puan yüklenmemişti alışverişi yaptıgım carreforun danısmasına gidip beyan ettim fişimi fotokopi cekip genel merkeze mail atacagız dediler ve akabinde cep telinize bilgilendirme sms i gelecek dediler ve bugun yuklendı puanım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsm248 -- 24 Haziran 2016; 3:02:41 >
  • Bugün yaptım alışveriş ama fişte baktım yüklenmemiş. Müşteri hizmetlerini arasam işe yarar mı?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.