Şimdi Ara

carrefour 100 e 20 puan (yeni 11-24 haziran) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
4
Favori
2.468
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bugün yine gittim ve alışverişi yaptım yine yüklenmedi, personel zaten kampanya başlangıcından bu yana kimseye yüklenmediğini sistemin sıkıntılı olduğunu söyledi. fiş ve telefonumu aldılar. Arayacağız sizi dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d.t.s.

Bugün yine gittim ve alışverişi yaptım yine yüklenmedi, personel zaten kampanya başlangıcından bu yana kimseye yüklenmediğini sistemin sıkıntılı olduğunu söyledi. fiş ve telefonumu aldılar. Arayacağız sizi dediler.

hocam bu carfurun zaten neyi sıkıntılı değil ki .herşeyleri problem
  • Kampanya yenilenmiş.

https://www.carrefoursa.com/kampanyalar

Kampanya 8-22 Temmuz 2016 tarihleri arasında CarrefourSA Hipermarket’lerinde ve carrefoursa.com’dan verilecek siparişlerde geçerlidir. Kampanya, aşağıdaki linkte yer alan "100 TL'ye 20 TL Kampanyası" kategorisindeki ürünlerinden yapılacak olan alışverişlerde geçerlidir. CarrefourSA Kart ve CarrefourSA Venüs Kart ile yalnızca kampanyaya dahil olan ürünlerde ve tek seferde yapılacak olan 100 TL ve üzeri alışverişlerinde 20 TL değerinde puan kartlara yüklenecektir. Kazanılan puanlar, yüklenme tarihinden itibaren 15 gün içerisinde kullanılabilecek ve yüklenme tarihinden itibaren 15 gün sonra gün sonunda silinecektir. Kampanya diğer puan kampanyaları ile birleştirilemez. Kazanılan puanlar nakde çevrilmemektedir. Alkollü içecekler, GSM TL yükleme harcamaları, tütün mamulleri, kuyum alışverişleri, gıda dışı ürünleri, temizlik, deterjan, kozmetik, kişisel bakım ürünleri, elektronik ürün alımları, küçük ev aletleri, beyaz eşya ürünleri, ramazan kolileri, Hayat su ürünleri kampanyaya dahil değildir. Carrefoursa.com müşterileri için 23-27 Temmuz arasında kart dağıtımları yapılacaktır. 28 Temmuz’da kartlara yükleme yapılacaktır.

Yukarıda kalın yaptığım yerlerde özetle gıda dışı ürünlerin kampanya dahilinde olmadığı söyleniyor ancak aşağıda verdiğim kampanyaya dahil ürünler linkindeki ürünler içinde gıda dışı çok ürün var.

https://www.carrefoursa.com/r/katalog-urunleri/100-tl-ye-20-tl-kampanyasi

Şimdi kampanya şartları nelerdir? Eğer yukarıdaki linkteki gıda dışı ürünlerden bir şeyler alırsak dahil olur mu olmaz mı?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.