Şimdi Ara

carrefour 100 e 20 puan (yeni 11-24 haziran)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
4
Favori
2.468
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

resimleri çektim ama çok net değil

11-24 arası 100 tl ye 20 puan veriyor

kredi kartlarıyla kombo yapılabilir...

detay bilen arkadaşlar paylaşabilir

• 100 TL yüklü kurumsal kartım var. Onunla katılsam venüs karta 20 tl yüklenir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan3156

100 TL yüklü kurumsal kartım var. Onunla katılsam venüs karta 20 tl yüklenir mi acaba?
    hocam teşekkürler.
  • Değerlendirilebilir. Ancak dikkat etmek lazım. 2. resmin altındaki açıklamalarda; hipermarketlerde, sadece bu katalogda yer alan ve kampanyaya katılımı yazan gıda ürünlerinde geçerlidir şeklinde açıklama var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: schero

Değerlendirilebilir. Ancak dikkat etmek lazım. 2. resmin altındaki açıklamalarda; hipermarketlerde, sadece bu katalogda yer alan ve kampanyaya katılımı yazan gıda ürünlerinde geçerlidir şeklinde açıklama var.
    tırtasyon bu tür kampanyaların olduğu yerlerde diğer bazı indirimler uygulanmıyor
  • Axessin de 100/11 kampanyası var. Ayrıca 300/30 kampanyası da birleşir. 3X100 =30+33+60 sonuncusu carrefour puan olur herhalde diye düşünüyorum.
  • quote:

Axessin de 100/11 kampanyası var. Ayrıca 300/30 kampanyası da birleşir. 3X100 =30+33+60 sonuncusu carrefour puan olur herhalde diye düşünüyorum.
    Axess 100'e 11 ile çokta güzel birleşir. Puanlar hemen yüklenir. 31 TL puanda kullanılır. 131 TL alışveriş 100 TL'ye gelir.
    Dana Döş Sarma 35 TL /Kg.
    3 Kg alsan 1 Kg hediye gibi oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CEPTETEB [ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Axessin 100~11 kampanyasi nedir?
  • Paraf kartla 109.99 luk alisveris 75 e denk geliyor

9.99 paraf kusurat ucurma
    5 ramazan kampanyasi
    20 market puani
  • Sigara ile kombo olur mu

• Kuveyt Türk %5 iade ile de birleÅŸir.
  • Kuveyt türk her markette geçerli mi. Sigara alkol vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: marmarali_55

Kuveyt türk her markette geçerli mi. Sigara alkol vs
    Hayırdır Ramazan da alkol?, provakasyon kokuyor!
  • Detaylarda secili gida urunlerinde yaziyordu
  • 200 tl lik alışveriş yaptım en az 180 tl si gıda ve secili urunleri seçtim 1 saat sonucu 20 puan yuklenmedi… kampanya cok sacma olmus boşuna 20 puan kazanacam diye alışveriş yapmak icin ugrasmayin…. Raftaki 20 puan urunleri secmeye çalıştım ama sonuç hüsran…
  • Carrefoursanın neden migros gibi canlı konusu yok. Ana konusu bile yok galiba... %100 Migrosa devam mı
  • quote:

Carrefoursanın neden migros gibi canlı konusu yok. Ana konusu bile yok galiba... %100 Migrosa devam mı

+1000
  • quote:

Orijinalden alıntı: dguoguz

quote:

Carrefoursanın neden migros gibi canlı konusu yok. Ana konusu bile yok galiba... %100 Migrosa devam mı

+1000

Alıntıları Göster
    carrefourdan hayır gelmez arkadaşlar, iyice hesaplayın sonra astarı yüzünden fazlaya gelmesin

• quote:

Axessin de 100/11 kampanyası var. Ayrıca 300/30 kampanyası da birleşir. 3X100 =30+33+60 sonuncusu carrefour puan olur herhalde diye düşünüyorum.

axess marketde 30 tl var mı hocam 300 e?
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpenokte

quote:

axess marketde 30 tl var mı hocam 300 e?

300/30 kampanyasında market veya gıda yok...

Babalar Günü'nde Axessleyenlere 30 TL chip-para!

19 Haziran'a kadar, Axess üyesi giyim, ayakkabı, kozmetik, aksesuar, saat/optik ve elektronik mağazalarında toplamda 300 TL Axessleyin, 30 TL chip-para kazanın!
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.