Şimdi Ara

Carrefour bizi kandırıyor hala domuz etli sucuk satıyor suçlu bu sefer net Carrefour (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
3
Favori
25.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
187 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yamyanlar insan etini neden yer ruhu kaybolmasin ,bizimle yaşamaya devam etsin diye yani yine dinsel....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CD88C7FAD

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hastalığınız kendinizi de aşmış ve ruhsal çöküntüye doğru gidiyorsunuz. Zeka geriliği ile itham ettiğiniz kişilere dikkat edin! Siz ve sizin gibi kendini bir b.k sanan zibidilere daha da haddini bildirmek isterdim lakin ne kişiliğim buna müsaade eder, ne de sizler gibi embesil müsveddelerin seviyesine düşmek istemem.

Konu hakkında haberler yapıldı ve söz konusu markalar ifşa edildi. Dana etinden başka bir şey yemek istemezseniz, söz konusu markaları almazsınız olur biter.

Ama olur mu hiç öyle şey... Daha bunu uzattıkça uzatacaksınız. Müslüman adamız diyeceksiniz, olmaz öyle şey ülen diyeceksiniz. Kendinizi, yine kendiniz gibi düşünenlerle birlikte tatmin edeceksiniz. İşiniz gücünüz mü yok nedir anlayamadım ama daha da uzatmayacağım.

Keşke önce bu tür konuların nereye vardığını anlasanız da, sonra yorum yapmaya kalsanız diyecem ama unutmuşum beyin yerine sünger taşıdığınızı. Anlamak nere, siz nere.. Ayda bir çıkarın o süngeri de ıslatın belki işe yarar.

İtina ile blok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

Sucuk salam vb ürünlerde o listede en kalabalık yeri Kayseri ve Afyon tutuyordu.

Alıntıları Göster
    Türkiyede en çok bu iki ilde üretim yapıldığı için olabilir mi?. Zaten bizim oralarda sorun yoktur demiyorum, bildiğiniz deneyip beğendiğiniz yerden alın diyorum. Market sucuklarının orada isminin geçmediğine bakmayın. Bim A101 gibi firmaların sucukları sucuk değil. Listedeki bir kısım markalarda baş eti yer alır, baş eti bildiğin et, sakatat değil. Bunlarda sorun yok yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu salağın durumuna düşmüş başlığı açan arkadaş.Daha yazım ve noktalamadan bihaber adamla bu konuyu tartışamayız bile.

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Buna karar verme yetisine ne zaman sahip oldun? Kişi istediğini yer içer ve kendini de istediği dine ait adleder. İsterse kurbanda domuz keser, sana da saygı duymak düşer. Bundan neden gocunduğunu anlamadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acısarap

Bu mesaj silindi.
    uydurmanın da bir sınırı olur ama sende fren yok galiba
    içkiyi niye yasakladı acaba ,kendisi süt yoğurt sattığı için mi ?
    eğer ticari olarak kar yapmayı düşünse kendisi de domuz işine girecek kadar aklı yok muydu ,tek akıl sizde sanki
    hırsızlığı da kendisi çalamadığı için mi yasakladı acaba ?

blok

konuyu nereden nereye getirmiş ,konu hileli ürünler ,ağamız domuz peşinde
  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    Içki ilk basta serbestti sonra yasaklandı. Googlea kuranda icki serbest ayeti yaz görürsün.

• teramycin T kullanıcısına yanıt
    ilk başlarda serbest olduğundan değil ,her şeyde öncelikler vardır ,dinimi google dan öğrenecek değilim
    ona bakarsan sanki ilk ayet (ilk emir) domuzun yasaklanması mı ?
    peki kumarı niye yasaklamış ,kendi gizli kumarhanesi falan mı varmış ?

üstelik peygamberler yasaklamaz ,yasakları tebliğ eder

dediğim gibi uydurmanın bile bir sınırı olmalı
  • Bu konu veicerik dogruysa ilk siralari hakediiyor.

Yok mu bunların ümüğünü sıkacak, burnundan getirecek avukat, sivil toplum, tüketici derneği vb.

Googleda diyanetin sayfasından bak o zaman ayete, bos herife bak; " donomo goglodon ogroncok dogolom" cok biliyorsunuz ya dininizi, tecavüzcü hacıdan hocadan öğreniyorsunuz doğru. Yürrüü anca gidersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nickola Tesla

Hocam ben maaşı alınca gidiyorum kasaba 3 kilo kıyma çektiriyorum.Tanıdığım baharatçı var ondan da sucuk harcımı alıyorum.Kıymayı büyük bir tepsiye koyuyorum eldivenleri takıyorum sonra biraz baharat koyuyorum yoğuruyom.Tekrar koyuyorum tekrar yoğuruyorum.Keyfime göre içine 3-4 diş sarımsak atıyorum.Baharatla beraber iyice yedirdikten sonra buzdolabı poşetlerine doldurup, pres yapıyorum.Atıyorum derin dondurucuya canım çektikçe akşam eve geldiğimde yemek yapamazsam alıyorum buzluktan, kırıyorum içine 2 tane yumurta ohh mis gibi.Kafamda ne soru işareti kalıyor ne de paramdan oluyorum.Sağlığımdan da olmuyorum
    Ama şimdi bu kadar yazdıktan sonra konu dışında görselle desteklenmiş tarif konusu açmazsan o da senin ayıbın.

• ChelseaSmile kullanıcısına yanıt
    aynen ya sağlıksız bu avrupalılar 30lu yaşları zor görüyorlar
  • Azazel Geri Dönüyor kullanıcısına yanıt
    at eğer sağlıklıysa hem daha faydalı (yağ oranı vs düşük) hem de daha pahalı, kazakistana gidersem mutlaka deneyeceğim
  • nerede yazıyor domuz ?
    Sen bunlara cevap verip kendini niye yoruyorsun. Yukarda ki bi değişik Muhammet ayet indirdi diyor:)).
    Allah ıslah etsin.

• Bu domuz etine olan nefret günah vs artık hiç anlam veremiyorum. Alkolde günah konu domuz olunca olaylar çok değişiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

Kanıtlanmış olan makaleleri görebilir miyim? Yeni Şafak gazete haberi falan olmasın da. Domuz etinden başka et bilmeyen kuzey avrupalilarin yaş ortalamasiyla bizimkinin arasındaki farka bi bakin isterseniz

Alıntıları Göster
    Domuz eti yedikleri için mi uzun yaşıyorlar?
  • Hocam daha geçen hafta yaptım ve stokladım.Buzluktan çıkartıp fotosunu atabilirim isterseniz ama bir şey fark edeceğini zannetmiyorum.Stokları eriteyim tarif sözüm olsun
  • Sucugu herzaman kasaptan alirim muthis yapiyor adam en iyi markali sucuklardan daha guzel.
  • Sorunu anlamadım ki . Mevzu dana eti gibi gösterilip içerisine domut eti koymasımı yoksa domut etini satıyor olmasımı
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.