Carrefour şubat fırsatı!!!
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
burası bu muhabbetin yeri değil siyaset yada konu dışı kısmına açıp istediğin tartışmayı yapabilirsiniz hocam iyi forumlar.
-
Şikayetiniz alınmıştır.
-
Ver yetkiyi gör etkiyi.
Bilinçli fakirleştirme.
-
Tamam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
cahilliğimi hoşgörün sorması ayıp bu ayakkabının bu fiyata olma sebebi/özelliği nedir?
-
Baştaki "1" paint ile yerleştirilmiş, dikkatli bakarsanız görürsünüz.
edit: paint değilmiş, doğruymuş :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebellionnn -- 28 Şubat 2024; 10:38:14 > -
Öyle duruyor ama fiyat o. www.carrefoursa.com
New Balance M990NV5 Lacivert Spor Ayakkabı 40-43 #30466068 | CarrefourSAhttps://www.carrefoursa.com/new-balance-m990nv5-lacivert-spor-ayakkabi-40-43-p-30466068
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler, mantığım beni ve gözümü yanılttı ve beni rezil etti :)
-
kendi soruma kendim cvp vereyim. anladığım kadarı ile made in usa, üst kısım deri süet el yapımı ve de oldukça rahat bir ayakkabı. deri/süet kısmı için amazon.de domuz derisinden demiş bu tür hassasiyeti olanlar için yazdım polemik olmasın. amazon.de fiyatları da 290-300 euro civarı yani 10k tl. haliyle almanya için bile ucuz sayılmaz ama demekki hakketten rahat dayanıklı epey iyi yorum almış.
-
Alıntı
metni:burası bu muhabbetin yeri değil siyaset yada konu dışı kısmına açıp istediğin tartışmayı yapabilirsiniz hocam iyi forumlar. Doğrusu bu. İzninizle işleyişin görülebileceği şekilde konuyu kilitliyorum. Devamında açılan bu tarz konular fark edilmesi halinde silinecektir.
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
burası bu muhabbetin yeri değil siyaset yada konu dışı kısmına açıp istediğin tartışmayı yapabilirsiniz hocam iyi forumlar. |
Ver yetkiyi gör etkiyi. Bilinçli fakirleştirme. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X