Şimdi Ara

Carrefour şubat fırsatı!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

12 bin tl ye yada 385 dolara bir çift ayakkabı.

Kazanırken sermaye ve hükümetin işbirliği ile Dünya sonuncusu maaşlar, harcarken yine ikisi elele bu sefer Dünya lideri fiyatlar.

Bu nasıl bir zorluk seviyesinde yaşamak kısın şunun biraz ayarını bu ne ya!!

• burası bu muhabbetin yeri değil siyaset yada konu dışı kısmına açıp istediğin tartışmayı yapabilirsiniz hocam iyi forumlar.

• Şikayetiniz alınmıştır.

• Ver yetkiyi gör etkiyi.

Bilinçli fakirleştirme.

• xxxcem kullanıcısına yanıt
    Tamam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cahilliğimi hoşgörün sorması ayıp bu ayakkabının bu fiyata olma sebebi/özelliği nedir?

• Baştaki "1" paint ile yerleştirilmiş, dikkatli bakarsanız görürsünüz.

edit: paint değilmiş, doğruymuş :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebellionnn -- 28 Şubat 2024; 10:38:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rebellionnn R kullanıcısına yanıt
    Öyle duruyor ama fiyat o.
    www.carrefoursa.com
    New Balance M990NV5 Lacivert Spor Ayakkabı 40-43 #30466068 | CarrefourSA
    https://www.carrefoursa.com/new-balance-m990nv5-lacivert-spor-ayakkabi-40-43-p-30466068

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler, mantığım beni ve gözümü yanılttı ve beni rezil etti :)

• ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt

kendi soruma kendim cvp vereyim. anladığım kadarı ile made in usa, üst kısım deri süet el yapımı ve de oldukça rahat bir ayakkabı. deri/süet kısmı için amazon.de domuz derisinden demiş bu tür hassasiyeti olanlar için yazdım polemik olmasın. amazon.de fiyatları da 290-300 euro civarı yani 10k tl. haliyle almanya için bile ucuz sayılmaz ama demekki hakketten rahat dayanıklı epey iyi yorum almış.

• Alıntı

metni:
    burası bu muhabbetin yeri değil siyaset yada konu dışı kısmına açıp istediğin tartışmayı yapabilirsiniz hocam iyi forumlar.

Doğrusu bu. İzninizle işleyişin görülebileceği şekilde konuyu kilitliyorum. Devamında açılan bu tarz konular fark edilmesi halinde silinecektir.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.