Şimdi Ara

Migros (yan), Carrefoursa (ana) ve Metro (yan) Konusu (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.525
Cevap
388
Favori
523.343
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Limon 29.9

armut 29.9

nektarin 28.9

Fiyatlar iyi, 3-4 kiloluk plastik kasa için geçerli sanırım, ürünlerin kalitesi yüksekti. armut ve nektarin baya güzel çıktı.

Migros (yan), Carrefoursa (ana) ve Metro (yan) Konusu

• carrefoursa

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• metro salçalık domates, kasada.

cam kavanoz adetli alımda 15,25

kapya biber 22,9

• hebelehubele H kullanıcısına yanıt

Ankara'da olanlar için Çağdaş Markette kapya biber 19.90. Carrefour daki domates de biraz kart hepsi sosa uygun değil. Pazardan tam kırmızısı 10 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Try it -- 26 Ağustos 2024; 2:59:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Migros "Mağazadan Teslim" minimum sepet tutarı 60 TL iken Carrefoursa minimum sepet tutarı tam 400 TL ! Nasıl böyle bir durum oluyor anlam veremedim. Mağazadan Teslim seçeneğini seçiyorum fakat bir türlü 400 TL limiti değiştiremiyorum. Eğer bu durum Carrefoursa için normalse, tam bir saçmalık demektir.

• bay baykuş kullanıcısına yanıt
    Carrefour bu işi beceremiyor sanal işi sıkıntılı mağazadaki personel bilgisiz ne uygulaması ne web sayfası kullanışlı değil sürekli değişik değişik hatalar çıkıyor dün alışveriş yapayım dedim peros 4lt çamaşır suyu 66 tl ye düşmüş minimum sepet tutarı yüksek olduğu için mağazaya gittim ürün rafta indirimsiz fiyat yazıyordu kasaya sordum 110 tl çoktı dedim Carrefour numarası girince indirim düşmesi gerekiyor hayır gerek yok direkt düşer dedi ama uygulamada Carrefour karta indirimli olduğu yazıyor dedim bizde indirim yok dedi bilgisiz kasiyer bende almadan çıktım uğraşmadım ama telefon numarasıyla giriş yapsa fiyat düşecekti satmaya niyetleri yok Carrefour çokkkk ekmek yemesi lazım

İncir Carrefour da 80 TL bilginize..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Try it T kullanıcısına yanıt

99 gözüküyor, bir de kalite farkını katınca tercih müşterinin.

• https://www.carrefourkatalog.com/29-agustos-11-eylul/page/1 yeni katalog.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carrefourda familia 12'li tuvalet kağıdı yüzde 56 indirimin üstüne 2 al 1 öde ile birleşiyor.

• Avokado , tavuk , balık iyi fiyat.

kırtasiye defter vb şeyler için de iyi fiyat var.

• https://www.carrefoursa.com/chippin

Chippin’den Mastercard ile Yapılacak 750 TL ve Üzeri Alışverişlerde 75 TL, Toplamda 300 TL ChipPuan Hediye!

Kampanya Koşulları:

Kampanya 21 Ağustos- 30 Eylül 2024 tarihleri arasında geçerlidir.
    Kampanya tarihleri arasında CarrefourSA marketlerinden ve carrefoursa.com’dan yapılacak 750 TL ve üzeri alışverişlerde 75 TL, toplamda 300 TL ChipPuan kazanılmaktadır.
    Kampanya MasterCard logolu kart ile yapılacak alışverişlere özeldir, Chippin’e kayıtlı kartların içinden MasterCard logolu kart seçilerek yapılan alışverişler için hediye ChipPuan'a hak kazanılacaktır.
    Kampanya süresince her müşteri kampanyadan farklı günlerde olmak koşulu ile 4 defa faydalanabilir ve toplamda 300 TL ChipPuan kazanabilir.
    Kampanya dahilindeki ChipPuan kazanımları Chippin'e ekli kredi kartı ile gerçekleşen ödeme tutarı üzerinden hesaplanacaktır, ChipPuan kullanımı dahil değildir.
    Kampanya sadece CarrefourSA marketlerinde ve Carrefoursa.com’da yapılan ödemelerde geçerlidir, CarrefourSA hızlı kasalarda ve CarrefourSA Online Market uygulamasında geçerli değildir.
    Kampanya kapsamında hak kazanılan ChipPuan'lar 7 Ekim 2024 tarihinde yüklenecektir. Hediye ChipPuan'ların kullanım süresi 1 aydır. Kullanılmayan ChipPuan'lar 1 ay sonunda geri alınacaktır.
    CarrefourSA’dan yapılacak kampanyaya dahil alışveriş tutarı hesaplanırken alkollü içecekler, tütün mamulleri, şans oyunları, kasa poşeti, hediye kart, kuyum, yılbaşı kolisi, ramazan kolisi, kurban alışverişleri, kurban kolisi, cep telefonu, büyük beyaz eşya, klima (vantilatör hariç), kombi, mekân ısıtma, hava temizleyiciler, ev su ısıtma, mini fırınlar, ocak- ankastre, televizyon, bilgisayar, laptop, yazıcı ve fotokopi kâğıdı alışverişleri ile GSM TL ve E-PİN yüklemeleri dikkate alınmayacaktır.
    CarrefourSA'da Chippin ile yapılan işlemlerde iade yapılması durumunda; tutar kullanıcıya "iade çeki" olarak iade edilecek ve "iade çeki" verildiği tarihten itibaren 1 ay içerisinde kullanılabilecektir.
    Chippin, MasterCard ve CarrefourSA kampanya koşullarını değiştirme ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

• Migros (yan), Carrefoursa (ana) ve Metro (yan) Konusuwww.carrefoursa.com
    Norveç Somon Bütün Kg #30170516 | CarrefourSA
    https://www.carrefoursa.com/norvec-somon-butun-kg-p-30170516

dün kozyatağı carrefourdan aldım. Satılan somon içi temizlenmiş olarak tartılıyor. Benşm aldığım 2.5 kg geldi. Dilim olarak hazırlattım , kafası ve kuyruğu gitti kaldı 2.1 kg. yani 400 gr fire . İsteyen kafasıyla da çorba yapabilir o aklımıza o an gelmedi. Sonuç 8 dilim dilim ve 2 de fileto çıkmış oldu ve somon kilosunu 321 liradan almış oldum. 321 liraya dilim veya fileto somon yok. Bence fırsat

• BigMuffin kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler. 2 Al 1 Öde sona ermiş sanırım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Satın alma imkanınız varsa çipurayı kesinlikle tavsiye ederim. Çok lezzetli ve tazeydi. Fiyat olarak da uygun piyasaya göre.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bay baykuş kullanıcısına yanıt

cocuk için aldım hocam, metro premium etiketi olan balıklar canlı yemle besleniyormuş. Tat ve tazelik iyiydi, gidilen zaman göre değişiyor tabi.

• Norveç somon için iyi fiyat.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Stok yok diye iptal yedim bölgemde bir sıkıntı var ama ne bilemedim mağazada sordurdum 500 dedi

• Kavun iyi fiyat, artı ürün kaliteli. Gevşemiş değil, inanılmaz şekerli değil tam kıvamında. Son zamanda denk geldiğim en iyi kavun diyebilirim. 3 tane aldık hepsi aynı çıktı.

Salatalık iyi fiyat

İncir iyi fiyat, aynı fiyata başka yerlerde bulunabiliyor fakat ciddi kalite farkı var.

Balık iyi fiyat, balıkları temizletince baya iyi oluyor. Av yasağının bitmesiyle çeşit baya var, fiyat aşağı gitmiş. Balıklar tazeydi. Barkodla sorgulayıp detay bilgiye de ulaşılabiliyor.

But iyi fiyat

• 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.