Şimdi Ara

Migros (yan), Carrefoursa (ana) ve Metro (yan) Konusu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.547
Cevap
388
Favori
526.570
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Birim fiyatta carrefour burun kılı farkıyla önde kalmış, gerçek ölücülük budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukuleta12

4,87 / 1350 * 1500 * 2 = 10,82TL
    Birim fiyatta carrefour burun kılı farkıyla önde kalmış, gerçek ölücülük budur.

Oh sevindim hocam ben de 2 tane carrefourdan 1350 mllik aldım A101'dekini sonradan gördüm.

• vampirelf kullanıcısına yanıt
    Thh'ye verdim bile 4 ay önce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qeep kullanıcısına yanıt
    kışın verdiğim balık siparişlerinin %80'i iptal oldu
    muhtemelen personel kendi aralarında paylaştı, ya da ciddi stok güncelleme sıkıntıları var...
  • probiotic kullanıcısına yanıt
    3 ihtimal geliyor hep aklıma.

Retail programlarının tasarım ve analiz toplantılarında bulunan kışiler sahada çalışmış insanlar değiller, mağazada stoklar nasıl yönetiliyor bilmeden modül oluşturmuşlar anlayincada iş işten geçmiş.

stok olarak sap kullanıyorlar ve sanal satış portalı ile sap'ı senkron etmede sıkıntıları var.

Mağaza envanterini takip edenler işe yetisemiyor, magazalarda günlük yüksek adetli hasarlı ürün, calınma oluyor takip edipte satış stoğunda eksiltemiyorlar.

Herseferinde diyorum carrefoursada sabancının paraları biraz gelişi güzel harcanıyor izlenimi var.

• Coca Cola 250 ml kutu 70 kuruş

www.carrefoursa.com
    Coca Cola 250 ml #30022072 | CarrefourSA
    https://www.carrefoursa.com/d/coca-cola-250-ml
  • quote:

Orijinalden alıntı: o-raiser

Coca Cola 250 ml kutu 70 kuruş

www.carrefoursa.com
    Coca Cola 250 ml #30022072 | CarrefourSA
    https://www.carrefoursa.com/d/coca-cola-250-ml

Bütün reyonu indirdim

Ama kasada 1,85 kuruş çıktı.

İnternetteki ürün kodunu denedi yine düşmedi.

Aynı özellikte başka çeşit denedi yine düşmedi.

"Abi internetten al" dedi, 4 TL kargo olmasa çoktan alırdım dedim.

Çaresiz bırakmak zorunda ksldım

• Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt
    İyi de reyonda da 70 kuruş idi

• BekiRoRo B kullanıcısına yanıt
    Sorun yaşamanıza üzüldüm hocam. Aslında satın alıp, etikette böyle yazıyor deyip, üzerini iade alabilirdiniz. Etikette yazıp, kasada düşmemesi sizin değil onların sorunu.
  • Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt
    Webden kayıt bıraktım

• Etiketi kasiyer in onune attimi o fiyattan vermek zorunda diye biliyorum.yanlis biliyorsam affola

• quote:

Orijinalden alıntı: göktuğbey

Etiketi kasiyer in onune attimi o fiyattan vermek zorunda diye biliyorum.yanlis biliyorsam affola

Kasiyer bizzat gityi etiketi aldı getirdi ama nafile
  • Ne zaman carrefourdan alışveriş yapsam benzer bir durumla karşılaşıyorum. Bu sebepten ürünleri geçerken fiyatları takip ediyorum. Muhakkak bir hata çıkıyor. Durumu iletince reyona benimle birlikte bir görevliyi gönderip fiyat etiketine baktırıyorlar, tabii dediğim gibi çıktığı için görevli etiketi alıp kasaya götürüyor ve buum kasiyerin sihirli dokunuşlarıyla fişin en altında bir not "İskonto -xxTL". Bir kere yapmaya yanaşmadılar, ama haklarımı bildiğimi farkedince yapmak zorunda kaldırlar. Reyonda yazan neyse o arkadaşlar fazlasını kesinlikle ödemeyin, Gümrük ve Ticaret bakanlığının Fiyat Etiketleri Yönetmeliği'de aldığı karar açık ve net:

MADDE 10 – (1) Malın satış fiyatı ile kasa fiyatı arasında fark olması durumunda tüketici lehine olan fiyat uygulanır.

Bu arada bunu her mesajımda dile getireceğim: Sıcak fırsatlar bölümü misafirlere kapalı olsun.

• web de de düzeltmişler 1 85 olmuş
  • Şube müdürü aradı

"1 adet alırsan o fiyat, istersen gel verelim" dedi

Yaw he he

deyip kapadım.

• CarrefourSA ve migros ikiside bir adım yanımda. Fiyat karşılaştırması yaparım ikisinden de.aralari yaklaşık o üç dakka yürüme mesafesi.istinyedeki yerlerini bilenler bilir.Eskiden iyi kampanyası oluyordu carreforun. Son yedi sekiz aydır pek avantajlı bir şeyini yakalayamadım açıkçası. Şimdilerde migrosa tadandim. Eski kampanyalarını bekler olduk carreforun.

• Şikayetvar' a yazdıktan sonra şube müdürü davet etti ve 24 adetine 16,80 TL ödedim.

• BekiRoRo B kullanıcısına yanıt
    Hocam sen sıcak fırsatların yüz akısın helal olsun sana. Seninle gurur duyuyoruz. Evinde olan çeşit ne binbirçeşitte ne markette vardır

• firefighters F kullanıcısına yanıt
    Migrosta 3.5 tl olan pınar süt, Carrefour da 2.49 du geçen hafta

• O degilde tiras bicagi kampanyasi yapmiyorlar artik

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.